בוגדת

../images/Emo41.gif בוגדת ../images/Emo41.gif

בסרט "בוגדת" ריצ´רד גיר מגלה שאשתו בוגדת בו, רוצח את המאהב, מעלים את הגופה, המשטרה לא מצליחה לפענח את הרצח, הרעייה מגלה שבעלה הוא הרוצח ו.... הם ממשיכים בשיגרת החיים. והשאלה שלי היתכן להמשיך בזוגיות בצל סוד נורא כזה?

*חתולה*

New member
תודה רבה, באמת תודה רבה....

בשביל מה אני צריכה לראות עכשיו את הסרט???? אוףףףףףףף למה סיפרת על התוכן?????? ולשאלה שלך, יש תשובה אחת: בזוגיות אפשר להמשיך עם הרבה סוגים של סודות ונאחסים אחרים. השאלה בכלל היא אחרת: זאת זוגיות? יש זוגיות???? אוף, למה סיפרת את התוכן???? מחר אני הורגת אותך יא חונה אחת...
(נ.ב. - נו, רואים לו שם את הטוסיק???? ספרי ספרי רק על זה...
)

ווקשה ../images/Emo142.gif

לא רואים אפילו סנטימטר מטוסיקו של ריצ´י... אבל יש שם סצנות מחרמנות חבל"ז... העלילה היא טריוויאלית כך שלא גיליתי לך מי יודע מה, הסרט כמכלול ערוך יפה, ריצ´י מקסים, המאהב הצרפתי מדליק! והסיום מעלה תהיות....

היום אני ממליץ לך בחום לראות את...

...סרטו הראשון, כבמאי של קלינט איסטווד, בערוץ הראשון... שם הסרט הוא "מיסטי" מותחן פסיכולוגי משובך...שעליו התבסס הסרט של מייקל דאגלאס וגלן קלוז...חיזור גורלי...לדעתי המקור יותר מעניין...מבלי לפגוע בסרט המודרני יותר...

ואני ממליצה לך בחום........

לרדת לים, רק אתה חסר שם, הייתי , בדקתי, והיה טוב. ובקשר לסרט ההוא, "בוגדת" , לא מבינה איך אפשר להמשיך ולחיות עם רוצח.

לוקח את המצלתך בחום...אבל הולך...

...לבריכה...וגם אתיישב שם במזנון בצל ואראה את אנגליה דנמרק...
נ.ב. הבגדי ים של הבנות, הצתמצמו קצת?...מה קורה שם?...

גם רעיון טוב, שכחתי להמליץ לך.

אבל אל דאגה, אני הספקתי בינתיים להיות גם פה וגם שם, גם בים וגם בבריכה, גם צעדתי, וגם שחיתי, וגם נהניתי עם הילד. תגיד לי.....למה הבגד ים שלי לוחץ לי????

פפו

New member
הכל עניין של אינטרס

אפשרות א´ לאישה שני גברים,מאהב ובעל אחד כבר איבדה יש לשמור על הנותר... אפשרות ב´ היא נשארת איתו ומרגישה שכך מכפרת על בגידתה היא עדיין אוהבת אותו פשוט מעדה..... רוצה עוד ? ישנן אלף סיבות להמשיך

למעשה יש מיליון סיבות...

...הינה הן...לפחות חלק מהן... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$..........................................

אז הכל אינטרסים ו-$?

בסרט ריצ´י אומר לרעייתו: "בשביל זיון את זורקת 11 שנות נישואין וילד?" אני מכירה זוג שהמשיך את חייו למרות הגילוי של הבגידה, הם ניתקו עצמם מהחברים הישנים (שידעו על הבגידה) ופתחו דף חדש.. אבל להתמודד עם ר-צ-ח too much

redredole

New member
ולכן חונה

זה רק סרט קשה לי להאמין שבחיים ממש מישהו או מישהי היו נשארים עם בן/ת זוג שרצח לאחר גילוי בגידה.

פפו

New member
מוזר שהחיים

לעיתים מתעלים על כל דמיון של תסריטאי והמציאות לא פעם מהממת

אגב, מאדאם באטרפליי

עבורי, הפורום הזה הוא פיפ שואו, מהסוג החשוב מכולם - הפשטה של הנפש והרגש... איש איש ודעתו.

פפו

New member
למה העלמות? אני כאן

וחוצמיזה מותר להציץ איש מיזה לא נפגע

לא רצח בעקבות בגידה אבל...

במקרה של אסף שטיירמן ז"ל, המשיכה עדת המדינה,ליהי גלוזמן, לחיות עם רעי חורב, תוך ידיעה שהוא רצח. כך גם אישתו, עד לרגע שחשה, שהיא עלולה להיות הבאה בתור.

ראיתי את הסרט -אבל אחרת.

לא בטוחה שהם המשיכו לחיות בצל הסוד הנורא. לא רוצה לקלקל את המתח ולתאר את סצינת הסיום אבל,מי שראה, המיקום של המכונית העומדת לדעתי השאיר את כל האפשרוית פתוחות. מאד לא חד משמעי,ולא כפשוטו.

למעלה