בסרט "בוגדת" ריצ´רד גיר מגלה שאשתו בוגדת בו, רוצח את המאהב, מעלים את הגופה, המשטרה לא מצליחה לפענח את הרצח, הרעייה מגלה שבעלה הוא הרוצח ו.... הם ממשיכים בשיגרת החיים. והשאלה שלי היתכן להמשיך בזוגיות בצל סוד נורא כזה?
בשביל מה אני צריכה לראות עכשיו את הסרט???? אוףףףףףףף למה סיפרת על התוכן?????? ולשאלה שלך, יש תשובה אחת: בזוגיות אפשר להמשיך עם הרבה סוגים של סודות ונאחסים אחרים. השאלה בכלל היא אחרת: זאת זוגיות? יש זוגיות???? אוף, למה סיפרת את התוכן???? מחר אני הורגת אותך יא חונה אחת...
(נ.ב. - נו, רואים לו שם את הטוסיק???? ספרי ספרי רק על זה...
לא רואים אפילו סנטימטר מטוסיקו של ריצ´י... אבל יש שם סצנות מחרמנות חבל"ז... העלילה היא טריוויאלית כך שלא גיליתי לך מי יודע מה, הסרט כמכלול ערוך יפה, ריצ´י מקסים, המאהב הצרפתי מדליק! והסיום מעלה תהיות....
...סרטו הראשון, כבמאי של קלינט איסטווד, בערוץ הראשון... שם הסרט הוא "מיסטי" מותחן פסיכולוגי משובך...שעליו התבסס הסרט של מייקל דאגלאס וגלן קלוז...חיזור גורלי...לדעתי המקור יותר מעניין...מבלי לפגוע בסרט המודרני יותר...
אבל אל דאגה, אני הספקתי בינתיים להיות גם פה וגם שם, גם בים וגם בבריכה, גם צעדתי, וגם שחיתי, וגם נהניתי עם הילד. תגיד לי.....למה הבגד ים שלי לוחץ לי????
אפשרות א´ לאישה שני גברים,מאהב ובעל אחד כבר איבדה יש לשמור על הנותר... אפשרות ב´ היא נשארת איתו ומרגישה שכך מכפרת על בגידתה היא עדיין אוהבת אותו פשוט מעדה..... רוצה עוד ? ישנן אלף סיבות להמשיך
...הינה הן...לפחות חלק מהן... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$..........................................
בסרט ריצ´י אומר לרעייתו: "בשביל זיון את זורקת 11 שנות נישואין וילד?" אני מכירה זוג שהמשיך את חייו למרות הגילוי של הבגידה, הם ניתקו עצמם מהחברים הישנים (שידעו על הבגידה) ופתחו דף חדש.. אבל להתמודד עם ר-צ-ח too much
לא בטוחה שהם המשיכו לחיות בצל הסוד הנורא. לא רוצה לקלקל את המתח ולתאר את סצינת הסיום אבל,מי שראה, המיקום של המכונית העומדת לדעתי השאיר את כל האפשרוית פתוחות. מאד לא חד משמעי,ולא כפשוטו.