בוגדת

../images/Emo41.gif בוגדת ../images/Emo41.gif

לא קשור לנוסטלגיה אבל קשור לחיים, בסרט "בוגדת" (שראינו אתמול), ריצ´רד גיר מגלה שאשתו בוגדת בו, רוצח את המאהב, מעלים את הגופה, המשטרה לא מצליחה לפענח את הרצח, הרעייה מגלה שבעלה הוא הרוצח ו.... הם ממשיכים בשיגרת החיים. והשאלה שלי היתכן לחיות בצל סוד נורא כזה? שבת שלום

magy

New member
ראיתי בטלויזיה את הפרומו...

מתה לראות את הסרט.....ולו בגלל הגיר אבל אני חוויתי אתמול משהו דומה........ בלי רצח........אבל......די הסתכנתי......... אם תרצו לשמוע.........אכתוב על זה.....

באגדה שלי...../images/Emo8.gif

אם זה רי´ארד גיר... אפשר לסבול שעתיים. ה "נרצחת" הלכה אחרי הצילומים הביתה. ´כולה´ , שני קילו קטשופ. זה נורא איתי, נכון חונ´לה ?

magy

New member
הייתי מוכנה לאמץ את האגדות שלך

הן ראליות יותר.......מהאגדות הרגילות.....

magy

New member
בוגד

בוגד היא היתה ספרית, התגרשה מבעל מכה , מסומם, איש שוליים. היו לה חמישה ילדים... בגילאים שונים. אחרי המון שנים התגרשה ממנו. יצאה לעולם. רצתה להכיר אנשים חדשים. ובאמת במועדון לילה, ניגש אליה בחור צעיר. הרעיף עליה תשומת לב שהיתה זקוקה לה. חיזר אחריה. אחרי זמן מה עברו להתגורר ביחד. עבד, לא עבד, וחי על חשבונה.... נולדה בת. משותפת להם. כל השנים התלוננה אבל לא עשתה דבר. גם כשגילתה לפני שלש שנים, באמצעות בלש, שיש לו חברה. גרוזינית בלונדינית. כל הכסף שהשתכר הלך לבילויים עם הגרוזינית, מלונות, מתנות. לא עשתה דבר גם כשאמר לה , לספרית, שהיא זקנה, שמנה, ושהוא יעזוב אותה ברגע שימצא מישהי אחרת.... כשהתחבר לאינטרנט, הגיעו מכתבים מכל מיני נשים בארץ ובעולם המהללות את כישוריו העיסקיים.... הפרזיט חי על חשבון הספרית וסיפר שהוא איש עסקים שנוסע בעולם. סיפר על מכוניות יוקרה, וקבל על אשתו. ראיתי את המכתבים. לאחת ענינו ביחד....שהוא בלופר...... היא ידעה על כל מעלליו וקיוותה שזה יעבור לו. לא שכב איתה, אמר שהיא מגעילה אותו, והיא אינה אישה מגעילה...בכלל. היא המשיכה לפנק אותו ולתמוך בו כספית, גם כשלא עבד. לקח לה את הרכב ונסע לחפש נשים אחרות. משהו לא איפשר לה מבחינה נפשית להפרד ממנו. אולי כדי לא להודות בכישלון נוסף . לא כלכלית. כיום היא כמעט בת חמישים... היא היתה עמוד התווך. הוא היה בטלן.... סרטי וידאו ואוננות מול המסך רב הזמן..זה מה שהיה בראש שלו. כשהיתה מעלה חשדות נגדו, טען שהיא אינה שפויה.. שהיא מדמיינת, שאין לו ולא היה לו כלום עם נשים אחרות.... לפני שלושה שבועות , אחרי חיי מרורים שהאכיל אותה, לקחה בלש. היתה מוכנה להתמודד סוף סוף , עם האמת המרה. בעבר חשדה שהוא גם מעביר לה מחלות. אתמול, הזעיק אותה הבלש אל דירת מגורים. היא חיכתה עשר דקות, לא רצתה לפתוח דלת ולראות אותו, אותה. כשיצא, התנפלה עליו, (הכל מוקלט), ושאלה אם היא עדיין מדמיינת. הוא היה המום, החליף צבעים. איים ברצח על בנה.. הופעל צו הרחקה, בהמשך לאיומים על חייה ואלימות בעבר.. היא ישבה אצלי הרבה אחרי חצות. חיכתה שיעזוב את ביתה כפי שצוותה המשטרה. בעשר וחצי הוא היה חייב להיות מחוץ לבית. באחת וחצי , אחרי עשרות צלצולים אל הפלא שלה, שלא נענו על ידה, היא ביקשה מהמשטרה לבדוק אם עזב את הבית. הם הציעו לה ללכת הביתה ולבדוק בעצמה. ואם יהיה שם, עדיין, שתרים אליהם טלפון.... זה כבר הרתיח אותי. אישה מוכה, מפנים אל מעון לנשים מוכות והבעל נשאר בבית. אישה שנגד בעלה יש צו הרחקה, מסתובבת ברחובות בלילה, עד שבעלה יעשה טובה ויעזוב את הבית. הלכתי איתה הביתה. לבדוק אם הוא עדיין שם. לא רציתי שתהיה שם לבד. חששתי לחייה. אם היא בחרה בי, להיות איתה כשחזרה מהמשטרה, הרגשתי צורך ללכת איתה עד הסוף. אני לא קרובת משפחה שלה. אני בסך הכל לקוחה שלה. היה לה לאן ללכת....והיא הגיעה אליי כדי להתחלק איתי בחוויות הקשות שעברו עליה. הוא לא היה בבית. הלכתי בלב שקט הביתה.... ואז , תיקנתי את הפורום.........אחרי שקילקלתי אותו.....בלי כוונה.....

magy

New member
שכחתי את הפואנטה

נערות ליווי.....רוסיות. אלעק נערות ליווי............זונות...... רק זונות.......זה מה שהיה מסוגל...... לקשר עם זונות בלבד...... וניסה להסביר לה......גם באיזה תנוחות..... אמר לה שהיא לא תבין אף פעם....... זה רק יצר רק יצר לא יותר במשטרה שאל אותה :"זה מה שאת עושה לי בגלל עשר דקות של הנאה"????????

טרה10

New member
שרית הספרית..בקרה אותי פעם[בשם אחר]

אמרה שתנוחות זה חשוב..מאיפה היא יודעת..למדה. היא הרי נשואה למישהו אחר.זהו.! זה היה סיפור מהחיים, מלפני עשרים שנה.[כמעט]

קצת אשליות.

עוד אשה, ש "משחקת" אותה על פי המוסכמות. " מסודרת ". עם בעל. כי אשה בודדה , היא על "תקן" חשודה תמידית. ומוכרת האשליות, האולטימטיבית, הלנה עמרם. שוב הסתבכה. לא כדאי להיות שדכנית בסין ?

אורניהו

New member
ביום חמישי הייתי ב´אכזיב´ בים..

קצת בפארק הנהדר שם,משטחי הדשא הנקיים,צל עצי האשל,הבריכות הצלולות,והחברים מזה שנים שמנהלים שם את האתר,ומתחזקים אותו בצורה די נדירה היום.עולה כניסה למבוגר 20 שקלים.[למצטרפים או למצטרפות בשעות הבוקר,חינם]והקשר לנושא ה´בוגדת´...בשעות הצהרים אחד החברים שעובד שם,לוקח את טרקטורון האשפה הירוק,ויורד לשטח גזרת הנקיון שלו המשתרעת עד לחוף הצפוני´בצת´.מול הטריטוריה של אלי אביבי,יורדים לאותה רצועת חוף שוממה שבשעות הבוקר.קצת לפני ´בצת´זוג קרייתי[בטח] עירומים כביום היוולדם.אל מול החוף השומם,אל מול הרוח ,אל מול הגלים השוצפים,אל הים הכחול,בוגד?בוגדת?מה זה חשוב..בצהרים חוזרים הביתה,סימנים לא נשארים.

אורניהו

New member
´המילון´ הכי הכי שיש,,מורפיקס,ולמה?

מילון מורפיקס-כתבו איזו מילה שעולה בדעתכם,לחיצה על תרגום,והרי היא לפניכם,התקרבו עם העכבר על המילה,וקבלו פירושה בעברית ברורה[כיתובית צהובה]כעת לכו שמאלה לגוגל/תמונות,תנו לחיצה על הכדורון השחור וסמנו אותו,ועוד לחיצה על go כעת יהיו לכם גם תמונות בנושא,מאות תמונות.נחמד,לא?

ובשנות ה70 היינו שם באוהל !!!

חברים משפחה וכייף. המקלחות המשותפות הצרכניה המפתח למקרר שהיינו משכירים ורצועת חוף מדהימה שבה היינו מנסים לדוג. וקצת צפונה משם ראש הנקרה שבשעת שקיעה בחורף כשהגלים מתנפצים במלוא כוחם השמש מחליפה צבעים אין מקום יפה ורומנטי ממנו. הנסחף

ואני ממליץ לך לראות הערב...את...

...סרטו הראשון, כבמאי של קלינט איסטווד, בערוץ הראשון... שם הסרט הוא "מיסטי" מותחן פסיכולוגי משובך...שעליו התבסס הסרט של מייקל דאגלאס וגלן קלוז..."חיזור גורלי"...לדעתי המקור יותר מעניין...מבלי לפגוע בסרט המודרני יותר... והשיר של רוברטה פלאק ממש יפה...
שבוע טוב...וכמובן שממליץ לכולם לא רק לחונה לרגע...

magy

New member
גם אני רציתי להמליץ

עדיין לא ראיתי את הסרט..........אם זיכרוני אינו מטעה אותי.

הסרט הזה הוזכר על ידנו פעם מזמן

אני שנאתי את האובססיביות שלה בכלל שונאת אובססייות

magy

New member
תרשי לי

שמעתי שיש אובססיות מקסימות....... למרות שיש בו דבר והיפוכו........... ודווקא בגלל הדבר והיפוכו..........
PP

למעלה