בואו נשחק

mariana

New member
נופר ומיקי תשובה נכונה בסוף

נראה עם צדקתם או טעיתם

mariana

New member
תורי ותשובות

משפט ראשון: את הארוחה הראשונה לכל המשפחה הכנתי בגיל 10 משפט שני: אני חוקרת פרטית תתחילו לנחש בקשר לבת הים המשפט השני נכון ובקשר לנופר המשפט הראשון נכון

@@

New member
מרינגוווווו ../images/Emo24.gif

המשפט הראשון נכונה, וגם משפט הני חצי נכון, אז אני בדילמה

mariana

New member
נשמההההההה../images/Emo6.gif

מה שלומך היום? איזה פאדיחה אתמול הבוס שלך ענה לי רצה להרוג אותי

@@

New member
היית רוצה

אין סיכוי יש לי בוסססססססס הכי מדהים ומקסים (כאילו הוא קורא את זה שאני מפרגנת לו) לא יכולתי לדבר ישבנו על מאזן שנתי. מצטערת שלא עניתי לך, את צריכה להכיר אותי, אחרי בילוי אני ישנה מ- 6 עד למחרת, אז להבא שתדעי. מה היה אתמול? הלכת למסיבה? אריאל התקשר מאז?

mariana

New member
טוב אז ככה

אחרי שסיימתי לדבר איתך הוא התקשר אליי ומדבר איתי כאילו כלום לא קרה. אז אמרתי עליו יותר נכון אמרתי לו בעוקצנות "זה לוקח לך המון זמן, בכייף קח את הזמן ואל תתקשר אליי אפילו אם זה יקח לך עוד 20 שנה" אחרי כמה דקות הוא שולח לי הודעה שאני יהה מוכנה ב8 וחצי, אז בדרך קניתי אוורול מזה פצצה. דפקתי הופעה, הרמתי את כל השיער(סוף סוף הפוני זז אחורה) כי הוא ביקש מימני להיראות טוב. נסענו לאיזה פארק קנינו פיצה ואז הוא אמר שהוא טעה, שמעי פעם הראשונה הבחור מאשים את עצמו, לא הכרתי את הצעד הזה אצלו. אמר לי "אני מאשים אותך כל הזמן אולי אני זה שאשם כל הזמן ואני גורם לך להיתעצבן" אז אמר שהוא יהיה פחות קשוח וכל זה עם הידיים? אמר שזה היה בצחוק והוא בחיים לא יעשה את זה. וזהו בקיצור נסענו אחר כך לחבר הזה שעשה על האש? אבי. בקיצור נסגר על הצעד הטוב. מה חדש אצלך? יצאת אתמול?

@@

New member
יפה לך!!!!!!

באמת הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר, אני שמחה שלא נשברת ולא התקשרת אליו, עובדה זה עבד! הוא הבין שאת עומדת על שלך, תמשיכי כך ותראי רק טוב ואור בחיים שלך

Queen Of Love

New member
אתם משועממים!../images/Emo6.gif

איזה חבר´ה מדליקים ומצחיקים אתם...חבל על הזמן!! אוהבת אתכם
שאני נעלמת לכם... יש לי המווווןןן עבודה לסיים!!
כבר חוזרת...

sidi

New member
טוב עכשיו אני

1. כשהייתי ילד איבדתי את הזיכרון. 2. השתתפתי במיליונר והרווחתי 32,000 ש"ח.

@@

New member
סידי

היית רוצה שהתשובה השניה תהיה נכונה, אתה יכול לחלום
אז אני הולכת על הראשונה, לכמה זמן איבדת את הזיכרון? די מפחיד

sidi

New member
טוב אז

איבדתי את הזיכרון כשהייתי צעיר, פשוט לא זוכר מה היה במשך שעה שלמה למרות שדיברו איתי וגם עניתי. וכל זה כתוצאה מ
בראש.

@@

New member
סידי אתה פשוט מצחיק ../images/Emo6.gif

אבל לא נראה לי שזה היה
מהסוג הזה, אלא משהו מהסוג הזה

למעלה