בדרך לרופא

קרקפת

New member
ציפורן ../images/Emo3.gif

אחרי מאמץ רב שאור (בן 10 חודשים) נרדם עלי, גזרתי לו ציפורניים ופתאום, שמתי-לב שציפורן אחת ברגל נתלשה. גזרתי אותה וללא כאב כך היא נשארה - מה זה יכול להיות, פטריה ? או שזו תופעה רגילה אצל תינוקות ? לעיתים אומנם קורה, שככה קורה באצבעות נוספות - שהחלק העליון שלהן מן נתלש-נגזר מעצמו, אבל כולה?! עדין לא קרה לי .....

../images/Emo53.gifדחוףףףףףףף

אני על סף קריסה ליעד שלי בן שנה ושבועיים כבר חודש ימים אם נזלת ושיעול .בעקבות השיעול הוא נחנק בלילה ולכן פוחד לישון קם כל עשר דקות ומסכים לישון רק עלי הייתי אלף פעם אצל הרופא הייתי בצילום ריאות וחזה עשיתי בדיקות דם הכל פיקס הייתי אצל רופא אף אוזן גרון נתן לי עוד בדיקות שהיום אני יעשה אותם . אך אני כבר מיואשת האם מישהי עברה את ויודעת מה זה ומה הפפיתרון פשוט נזלת ללא הפסקה את כל סוגי התרופות כבר נתתי מה עלי לעשות . נ.ב אין לו חום .

limorso1

New member
עידו מצונן

שלום לכולם שמי לימור ולבני המתוק בן השבעה חוד' קוראים עידו (מצרפת תמונה) הוא מאוד מצונן קשות . אשמח לקבל הצעות ותרופות סבתה מועילות מפני שנמשך יותר מדי זמן אודה על כל הצעה

dana3111

New member
מישהי מכירה את האלדורול? קניתי

אותו, השאלה אם מישהי מכירה ויש חוות דעת?

מעינית1

New member
../images/Emo186.gif ל,ל,ל, אפצ'י ../images/Emo184.gif

ביתי הקטנה חטפה צינון רציני כל היום היא מתעטשת ומנוזלת והאף שלה כבר אדום מהקינוחים שלי ,יש לכן אולי רעיון כיצד להקל על הצינון כדי שתוכל גם לישון יותר טוב תודה מראש מעיינית.

סנדרה19

New member
רוטס HR../images/Emo184.gif

יש לי נשירה עצבנית לאחר הלידה,כל הבית מלא שער!!!
שמעתי שיש ויטמינים בשם רוטס HR שהם כביכול פתרון טבעי לנשירת השיער. מישהי מכירה? עוזר לא עוזר? והכי חשוב,האם מותר בהנקה?

../images/Emo101.gif"סמבוכל" נגד הצטננות

מישהי שמעה? יודעת? אור מצונן וניגשתי לבית מרקחת, הרוקחת המליצה על "סמבוכל", היא טענה שזה גם מונע הצטננות וגם מטפל. מישהי יודעת אם זה מומלץ?

נועה0908

New member
הקאות ושאלה

שלום, מאתמול הילד מקיא כשעה אחרי הבקבוק סימילאק. במהלך היום הוא אוכל דברים אחרים (בננה, קוטג' וכו") ולא מקיא. בבוקר, צהריים ובערב הוא שותה בבקבוק סימילאק וכשעה אח"כ מתעורר ומקיא. נראה לי שזה וירוס. מה אפשר לתת בבקבוק לפני השינה במקום הסימילאק ? תודה

shell5

New member
../images/Emo41.gif התלבטות לגבי חיסון../images/Emo4.gif

איל צריך לקבל מחר את החיסון של חצי שנה, אני חושבת לא לחסן אותו כי הוא מצונן, אין לו חום...טפו טפו
, אבל קצת מצונן, בעצם לא קצת , לא רואים הרבה נזלת, אבל הוא סתום ומחרחר. אני שמה לו מי מלח ומנסה פזיו' אבל הוא כל כך בוכה שאני מרחמת עליו ועושה לו שתי דקות ודי. הוא כבר בן חצי שנה ועשרים יום, לא נורא לדחות? ואם כבר דוחים, לפצל או לא לפצל זאת השאלה.

התייעצות

כבר הרבה מאוד זמן שמאיה בוכה כשמנגבים לה את הפות ואת הטוסיק. לאחרונה היא גם התחילה לבכות כשאני מסבנת לה את האזור באמבטיה. היא אומרת 'לא רוצה' ו'איה' ו'זה כואב' וזה כבר מתחיל להדאיג אותי. אין לי שום חשד או חשש להתעללות חס וחלילה, אבל יכול להיות שבאמת כואב לה? לאחרונה נחשפתי לעובדה שיש בנות שסובלות מכאב כרוני בקיום יחסי מין. יכול להיות שיש דבר כזה כאב ממגע חיצוני (ועדין, מיותר לציין)?

זואיzoe

New member
היי

יש קפסולות של קרבול. פותחים ומפזרים את התכולה על השמיכה שלו, או על חיתול טטרה שצמוד אליו. יש גם טיפות בייבי אף, אבל לנו זה לא עזר. שיהיה בריא!

shira 25

New member
דבר ראשון כדי להמנע מהאף האדום,

והכואב בד"כ יש טישו עם אלוורה שמרגיע את המקום. אם האף סתום להשתמש במי מלח שפותחים אותו, ואפשר להגביה טיפה את המיטה כדי להקל עליה בשינה. המון בריאות!

משקש

New member
אני לעצמי קונה את זה

זה ממש עזר לי לדלג עם מחלות, אם לוקחים את זה ממש בהתחלה זה מחזק את הגוף ומונע את המחלה

תתקשרי ותתייעצי עם אחיות טיפת חלב.

אם הן חושבות שזה בעייתי - הן בטח לא תעשנה לו את החיסון בשלב כזה.

למעלה