משפטים ישנים
>> >Subject: FW: Fw: Fw: Fw: משפטים ישנים > > > > > > > > > >> > > > > > > > > … > > > > > > > > > > >> > > > > > > >> >* לילה אחד עשיתי אהבה במשך שעה וחמש דקות: זה היה ביום שהזיזו את > > > > > >> >השעה קדימה, כשנכנס לתוקפו שעון הקיץ. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* היא הסירה מעל אפי את משקפיי ואמרה, "בלי המשקפיים שלך אתה > > > > > >> >יפיפה," אז אמרתי לה: "בלי המשקפיים שלי גם את נראית לא רע." > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* אין לי בעיה לצאת עם בחורה צעירה, זה רק מביך להוריד אותה > > > > > >> >מהמכונית ליד בית הספר. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* נאלצתי לעבור לניו יורק מסיבות בריאותיות, אני פרנואיד במיוחד, > > > > > >> >וניו יורק היא העיר היחידה שמצדיקה את הפחדים שלי. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* רק נשואים טריים ושקרנים עושים אהבה מדי יום ביומו. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* הייתי הכי קרוב לסקס בשלישיה כשפגשתי סכיזופרנית. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* מי אמר שקונדומים מעניקים הגנה מושלמת? חבר שלי לבש אחד ונפגע > > > > > >> >מאוטובוס. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* לפעמים אתה פוגש מישהי ובטוח שהייתם נאהבים בגלגול הקודם. לאחר > > > > > >> >שבועיים ביחד, אתה מבין למה לא שמרת איתה על קשר במשך אלפיים השנים > > > > > >> >האחרונות. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* שאלתי את בת הזוג שלי מה היא רוצה לשתות והיא ענתה, "אני חושבת > > > > > >> >שאשתה שמפניה יקרה." אמרתי לה, "תחשבי שוב". > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* מיהו טיפש- מישהו שנכנס לחנות ענתיקות ושואל, " מה חדש" ? > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* האגדה שנישואים הם כמו כרטיס הגרלה, כמעט הרסה את עסקי ההגרלות. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* הפעם האחרונה שהייתי בתוך אישה הייתה כשביקרתי ב"פסל החירות". > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* כבר יצאתי לפגישות עיוורות רבות כל כך שעלי לקבל כלב נחיה בחינם. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* לא מכבר יצאתי עם מישהי, והיא לקחה אותי לרכיבה על סוס, זה היה > > > > > >> >משעשע למדי, עד שנגמרו לנו המטבעות. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* הבוקר התעוררתי בצד הנכון של המיטה הלא נכונה. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* פעם שאלתי מישהי שאלה טיפשית, והיא ענתה תשובה טיפשית, ומאז > > > > > >> >אנחנו נשואים > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* סקס זה כמו משחק ברידג', אם יש לך יד טובה, אתה לא זקוק לבת זוג. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* גבר טיפש אחד תרם את מוחו למדע, אבל המדענים החזירו לו אותו. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* אני יודע שלידה היא דבר מאד מכאיב, אחותי צעקה בקול רם כל כך > > > > > >> >שהעירה את כל השכונה… וזה היה עוד במהלך ההתעברות. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* לעיתים קרובות מופרע החלום האמריקני על ידי שעון מעורר יפני. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה חולה מדי בשביל לטייל. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* מישהו גנב את כל כרטיסי האשראי שלי. אני לא אדווח על זה כיון > > > > > >> >שהוא מבזבז פחות ממה שאשתי מבזבזת. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* אם חמישים אנשים היו אומרים לי שאני אידיוט מושלם, אולי הייתי > > > > > >> >מאמין להם…. אבל עכשיו, כשכ-ו-ל-ם אומרים שאני אידיוט מושלם, זה > > > כבר > > > > > >>מריח > > > > > >> >לי מקנוניה. > > > > > >> > > > > > > >> > > > > > > >> >* מה ההבדל בין אינפורמציה לבין ידע? זהו בדיוק ההבדל שבין מספר > > > > > >> >הטלפון של ג'וליה רוברטס לבין ג'וליה רוברטס. > > > > > >> >