בדיחה טובה

../images/Emo41.gifבדיחה טובה../images/Emo41.gif

האבא במיאמי התקשר לבנו בניו-יורק ואמר לו : "החלטתי לשים קץ ל 4-5 שנים של סבל עם אמך , החלטתי להתגרש ממנה ". "מה ? " אמר הבן "אבא אתם שנים ביחד אתם אוהבים אחד את השני תחשוב טוב !" "חשבתי והחלטתי - ותודיע גם לאחותך !" והאב ניתק את הטלפון פרנסיס הבן המסכן - נאלץ להתקשר לאחותו בשיקאגו ואמר לה "אבא התקשר אליי עכשיו - הוא ממש השתגע אחרי 35 שנים משותפות עם אמא הוא החליט להתגרש ממנה" "מהההההההה ?" נזעקה הבת "חייבים לעצור את מיד " , ומיהרה להתקשר למיאמי לאביה ואמרה לו : "אל תעשה כלום, אבל כלום חכה עם הכל עד מחר אני ופרנסיס נגיע אליכם מחר !" וניתקה את הטלפון. מהצד השני האב ניתק אף הוא את הטלפון בחיוך לאשתו ואמר, "טוב הם באים מחר לפסח - מה נגיד להם בראש השנה ? ? ?"

ועוד אחת ../images/Emo6.gif

איש אחד רואה כורדי עולה על הר תבור ברוורס עם משאית שואל אותו האיש מדוע הוא עולה ברוורס. עונה לו הכורדי: "אמרו לי שאין מקום להסתובב למעלה". כעבור שעתיים רואה האיש את אותו כורדי יורד ברוורס. שואל אותו האיש מדוע הוא יורד שוב ברוורס. עונה לו הכורדי: "בסוף היה מקום להסתובב.

שייכת

New member
עוד אחת

אל אוטובוס מלא נוסעים נכנס קשיש ואף אחד לא קם. הזקן נשאר לעמוד ליד הנהג ופתאום הנהג ביצע סיבוב חד והקשיש החליק. ילד שישב שם אמר לו: "סבא, אם תשים גומי בקצה המקל שלך הוא לא יחליק." ענה לו הזקן: "ילד, אם אבא שלך היה עושה את זה לפני 10 שנים היה לי עכשיו מקום לשבת."

שייכת

New member
עוד אחת

שתי זונות עומדות בצומת. פתאום מגיע לקוח ואומר לאחת מהן שהוא יזרוק 200 שקל על הרצפה ובזמן שהיא תרים אותם הוא ידפוק אותה בתחת. אז היא מסכימה והם הולכים למלון. אחרי שלוש שעות הזונה חוזרת עם תחת אדום ונפוח. שואלת אותה הזונה השניה: "למה לקח לך כל כך הרבה זמן?" עונה לה חברתה: "הבן זונה זרק מטבעות של 10 אגורות."

למעלה