"בארבו", 12.3.09

../images/Emo41.gif"בארבו", 12.3.09

אוקי..אז אתמול אני ורותם היינו בבארבו. באתי, נפגשתי עם רותם וחיכינו ליד החניון בתקווה שלירז תבוא, אבל היא לא באה. אחרי זה גלית גילת באה והיא נתקעה באוטו שלה איזה רבע שעה!
ואז כבר ראינו שכולם נכנסים, אז התקשרנו לארתור [המלך!
], והוא התקשר ללירז ואמר לה שאנחנו שם, אז היא אמרה שהיא תפגוש אותנו בסוף ההצגה
נכנסו לאולם [אחרי תור ארוך בשירותים] והתחילה ההצגה. לירז קלטה אותנו והסתכלה עלינו מלא חחח. צילמתי תמונות בלי פלאש כי אסור, ואז תמונה אחת בטעות יצאה עם פלאש והשומר בא ואמר לי לא לצלם
בסוף שנגמר כולם יצאו, ואני ורותם הלכנו לאיפה שהבמה [לא היה שומרים ולא כלום], ואז לירז באה! היא חיבקה אותנו וכל זה..
ואז היא שאלה איך הגענו לפה [היא התכוונה איך הגענו לתוך הבמה שם, ואני חשבתי שהיא מתכוונת איך הגענו להצגהXD] אז אני עונה לה כזה: "באוטו"
אחרי זה עלינו איתה והיינו איתה טיפה, הצטלמנו, וזהו.. היה ממש ממש ממש כיף!!! לירז המלכה
רותם אני אוהבת אותך
וארתור תודה
וזה התמונה עם לירז [אני מודעת לזה שיצאתי מזעזע]

רותם654

New member
ארר סתווי היה הכי כיף שבעולם!!../images/Emo23.gif

טוב, אז כמו שסתיו כתבה ממש היה לנו כיף!!!! (למרות שחשבנו שבהתחלה גלית גיאת מתה במכונית..חחח
) אממ...אני הצטלמתי איתה בפעם הראשונה ומאודדדדד התרגשתי!!!!
אני כל כך חיכיתי לזה!!! אז: קודם כל סתווי אוהבת אותך בחזרה!!!היה לי מזה כיף איתך אתמול
ארתור ממש תודה על הכל!!!
ולירזו'ש אוהבת אותך!!
אני ישים את הסירטונים בשבת בערב ות'תמונות שאני צילמתי...(עד השומר המפגר תפס אותנו חח..)

Bardug0

New member
הייי!!! לא לקרוא ל"שומרים" מפגרים!

זו סה"כ העבודה שלנו. (כן כן - אני אחד מהמרושעים שמחרימים מצלמות בתאטרון הבימה. אני מתאר לעצמי שלחלק מכם באמת קצת הפרעתי). בכל מקרה, משעשע לקרוא את התגובות שלכם. חג שמח!

וואי תמונות מהממות!!!!

וגם התמונה שלך ממש יפה :) איזה כיף לכן.. נראה לי שאם אני בא לירז לא תדע מי אני בכלל.. ראיתי אותה רק פעם אחת :(

RTur

New member
איזה כיף!!!!

בכיף, שמחתי לעזור. איזה מגניב, התלבושות השתנו. אהבתי! נראה טוב! בקרוב גם אני אלך שוב. עוד לא יודע מתי.

למעלה