באה אלינו כן ירבו הופעות באיזורנו!!!!
J just dana New member 24/2/06 #1 ../images/Emo41.gif באה אלינו ../images/Emo41.gif כן ירבו הופעות באיזורנו!!!!
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #18 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אעאעאע אני מקווה שבאשדוד אחרי שתגמר ההופעה אז אם נדבר אז אני אזכור שדיברתי איתך
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אעאעאע אני מקווה שבאשדוד אחרי שתגמר ההופעה אז אם נדבר אז אני אזכור שדיברתי איתך
א איריס מ New member 24/2/06 #20 ../images/Emo13.gif אחלה אני אשמח ומקווה שגם אני אזכור בע"ה ניפגש שם.
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #5 ../images/Emo16.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |מתה||מתעלפת||נושמת| זהו.. אוקי, היא מושלמת. כפרעליה.. ודנה יופי שלא פיצצת אותי בהיום בSMSים
../images/Emo16.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |מתה||מתעלפת||נושמת| זהו.. אוקי, היא מושלמת. כפרעליה.. ודנה יופי שלא פיצצת אותי בהיום בSMSים
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #7 מה ניראה לך עשיתי כל הרבע שעה הזאת? יא מפחידה, איך הלחצת אותי, 8 מסרים
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif אני כולי נכנסת לתפוז ופתאום 16 מסרים שלא נקראו
J just dana New member 24/2/06 #10 היי היי היי היי אני אפליק לך ../images/Emo3.gif לא הכל אני...זונע... . . . . . . . . . חולה עליך יא-דוגמנית
היי היי היי היי אני אפליק לך ../images/Emo3.gif לא הכל אני...זונע... . . . . . . . . . חולה עליך יא-דוגמנית
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #11 חחח ../images/Emo6.gif את רק חצי מהמסרים ../images/Emo3.gif כפרעלייך
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #12 דנה מאיזה עיתון זה ואיזה עמוד.? ../images/Emo3.gif זה מ"כל הדרום"?
J just dana New member 24/2/06 #13 כן,מכל הדרום..יש כמה סוגים של העיתוןן אני מאמינה שבאשדוד יש בטוח...תראי עמוד עשירי בערך לפפני הסוף...
כן,מכל הדרום..יש כמה סוגים של העיתוןן אני מאמינה שבאשדוד יש בטוח...תראי עמוד עשירי בערך לפפני הסוף...
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 24/2/06 #19 ../images/Emo207.gifתראו מה עשו לאורי ברימון!! אעאעאעאעא למה אין להם תמונה שלו?!