אשת השבוע

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע../images/Emo41.gif

קבלו את אשת השבוע שלנו
הלא היא daniela1975 אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות כדי שנוכל להכיר אותה טוב יותר
שיהיה בוקר טוב ושבוע מצוין לכולם

daniela1975

New member
לעונג לי להיות אשת השבוע!!../images/Emo41.gif

אז ככה, אני בת 30, גרושה מזה כ-8 שנים. אני אמא לשירה בת ה-3 ושלושה חודשים. אביה ואני חיינו יחד, ללא נישואין, במשך 3 שנים, ובהיותה בת שנה נפרדו דרכנו. אני מתגוררת ברמת גן, מורה במקצועי, אך לא עוסקת בתחום. אתם מוזמנים לשאול כל שעולה על רוחכם. שיהיה שבוע מקסים לכולנו.

daniela1975

New member
למעשה אף פעם לא חשבתי על כך,

ייתכן מאוד שעובדה זאת הקלה על הפרידה, על אף שלא הניירת היא שעושה את ההבדל. הקושי בפרידה נבע מעצם זה שההחלטה לא נעשתה למעני בלבד, אלא לטובת הילדה...האם זה הדבר הנכון עבורה?...אני דוגלת הלחיות את החיים ולחיות אותם בעוצמה, ומה שמפר את השלווה ופוגע באיכות חיי אני נוטה לסלק. מאמינה שעם כתובה התוצאה לא הייתה משתנה כלל. לגבי גידול הילדה...לא פשוט לגדל ילדה לבד, ומי כמונו (בנות הפורום) יודעות זאת... אני מקבלת המון עזרה מההורים, הם מאפשרים לי להיות אני...מלבד להיות אמא.

m i c h a l i

New member
השאלות שלי ../images/Emo140.gif

1. האם נישאת בסופו של דבר לאביה של בתך? (כתבת שחייתם יחד ללא נישואים אז ממי התגרשת?) כנראה בעיה בהבנת הנקרא אצלי... 2. מהו זיכרון הילדות הראשון שלך? 3. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?
זהו בינתיים...

ברוך שובך התגעגעתי ../images/Emo24.gif

שאלה : האם שירה כבר מבקשת שתקני לה אח ? האם ת"קני לה אח גם בלי קשר אחר עמוק { כלומר אם אין לך בעייה שוב לגדל ילד בלי אבא צמוד? } מחכה לתשובה מהירה תודה

daniela1975

New member
חלבלובית שלי...את יודעת כבר את

התשובה.. שירה מאוד רוצה אח...לאחרונה כבר הפסיקה לנדנד...בענין הקנייה.. הקצבתי לעצמי שנתיים מהיום...אם לא אכנס לזוגויות...הולכת לבנק.. בנוגע לאבא צמוד...אמנם זה האידיאל ואין ספק שאני רוצה בזה יותר מכל, אבל לא פוסלת אפשרות אחרת. לצערי (או שלא) חשיבות התא המשפחתי, הנוסחה אבא-אמא-ילדים, התרופפה מעט וילדים מחוץ למסגרת הזו לא נחשבים חריגים.

daniela1975

New member
לא לא ולא...בעיה בהסבר שלי...

1. התחתנתי בגיל 21 (כמעט 22) והתגרשתי לאחר שנה...ללא ילדים. אביה של שירה ואני רצינו להתחתן, אך מאחר והוא כהן ואני גרושה...אנחנו פסולי חיתון.. 2. זיכרון ילדות...הייתי בת 4 אולי וטסנו לאילת...זו הייתה חוויה לא רגילה..ראיתי מטוס ולא רק בשמיים.. 3. חחח מצחיקה אותי השאלה הזאת...רוצה להיות קטנה שוב!!

אiסי

New member
גם לי יש שאלות

מה את ושירה הכי הכי אוהבות לעשות יחד? אם את לא עוסקת בהוראה , מה העיסוק שלך? (באיזה תחום) והאם את לא עוסקת בהוראה מאילוץ או מרצון? מה השיר האהוב עליך? מה היתרון הכי גדול בלהיות משפחה חד הורית מבחינתך? ותודה שאת משתפת אותנו, אהבתי את הרעיון/ראיון

daniela1975

New member
היי אוסי..אז ככה

השאלה הראשונה קשה...אנחנו אוהבות לעשות המון דברים ביחד...בכל אופן אנחנו מאוד אוהבות סתם להתכרבל ביחד ולדגדג אחת את השניה...גם כשזה לא מדגדג באמת - זה מאוד מצחיק!! אני לא עוסקת בהוראה מאילוץ ומרצון גם יחד (יודעת...זה נשמע תמוהה)..עוסקת בתחום המחשבים והאינטרנט. השיר האהוב עליי הוא "בליבך" של דיויד ברוזה היתרון הגדול - הוא הקשר העמוק בכל הרבדים, שנוצר בינינו לבין ילדינו(עם הילדה במקרה שלי). המשך יום מקסים דנה

השאלות שלי../images/Emo20.gif

1. איזה סרט "עשה לך את זה" כשהיית קטנה
2. מה את הכי אוהבת לאכול
3. מיהם שלושת האנשים שהיתה להם ההשפעה הגדולה ביותר עלייך
4. איזה מוסיקה תעלה אותך על רחבת הריקודים
5. האם היה ארוע בחייך שהיום, במבט לאחור, את מתחרטת עליו
והכי חשוב - שיהיה לך שוב מחייך ומלא שאלות

daniela1975

New member
אז ככה..

1. הסרט שהשפיע עליי בתור ילדה היה פינוקיו....ומאז, תאמינו או לא...אני לא משקרת. פוחדת להפוך לחמור...ושלא נדבר על האף... 2. זאת שאלה מכשילה...אני אוהבת לאכול - והכל!! הכי אוהבת אוכל מכסיקני, תאילנדי, איטלקי...ושוקולד!! 3. האנשים עם ההשפעה הכי גדולה בחיי עד לפני שלוש שנים...אמא שלי, אח שלי והגרוש שלי...בשלוש השנים האחרונות נכנסת שירה לתמונה שהיא בעלת ההשפעה הרבה ביותר!! 4. לא אוהבת לרקוד כלכך...לאחרונה מוצאת את עצמי עושה זאת קצת יותר מהרגיל. שנות השמונים בעיקר, מוזיקה ישראלית ...יכול הלהסתדר עם הכל...רק שיהיו מילים...(לא סובלת טראנס, האוס וכיוב'...אהההה וגם לא מזרחית...מצטערת). 5. לא מתחרטת על שום אירוע בחיי. מכל אירוע ואירוע הגעתי לתובנות שונות אשר עזרו לי לצמוח, לגדול ולפעול בהתאם לסיטואציה באופן שאפיק את המירב. תודה ומאחלת לך שבוע קסום!!

למעלה