ארוחה מהירה(אומלטים-אפוי כבקשתך+סלטים+קינוח)
אומלט אפוי במבחר טעמים כבקשתך מאת:פירגה תבנית פאי מספר 24 עדיף מסילקון----כמות ל-2 אומלטים בצל גדול חתוך קוביות - מטוגן ומוזהב עם 2 כפות שמן. להוציא לקערה ולהוסיף: - 4 ביצים. אחרי כל ביצה לערבב. 2 שמנת חמוצה/יוגורט -----או להמיר בגבינות רכות כמו : "קוטג' או גבינה לבנה........ 2 כפות קמח רגיל. - בסוף, אם הבלילה יוצאת רכה מדי אז להוסיף עוד קמח שקית אבקת אפיה - 2 כפות ג ד ו ש ו ת אבקת מרק פטריות או בצל רבע קילו גבינת קשקבל או גבינה צהובה קשה מגוררת אחרת לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך...מלח ופלפל. לחלק את הבלילה לכמה קערות קטנות (מרקיות) לפחות 3. לכל קערה להכניס טעם אחר כמו: 3 כפות ת ר ד מ א וד ה או עלי מנגולד כנ"ל 3 כפות ג ד ו ש ו ת בטטה מרוככת 3 כפות ג ד וש ו ת תירס 3 כפות ג ד ו ש ו ת טונה ללא השמן 3 כפות ג ד ו שו ת ברוקולי חתוך ומאודה 3 כפות גזר מגורר 3 כפות ג ד ו ש ו ת דלעת מגוררת ועוד כיד הדמיון. כמו: קוביות קטנות של גמבות טריות צבעוניות: פטרוזיליה:זיתים שחורים קצוצים:עגבניות מיובשות:אגוזים וכו'..... לצקת לתבנית משומנת לקשט עם טיפונת פפריקה ופטרוזיליה יבשה – לפני שמכניסים לאפיה. אפיה בחום 175 כ-30 דקות או עד שנהיה חום זהוב. אפשר להקפיא ולהוציא את הכמות והטעם הרצויים. הפשרה במקרר. תהנו
אומלט אפוי במבחר טעמים כבקשתך מאת:פירגה תבנית פאי מספר 24 עדיף מסילקון----כמות ל-2 אומלטים בצל גדול חתוך קוביות - מטוגן ומוזהב עם 2 כפות שמן. להוציא לקערה ולהוסיף: - 4 ביצים. אחרי כל ביצה לערבב. 2 שמנת חמוצה/יוגורט -----או להמיר בגבינות רכות כמו : "קוטג' או גבינה לבנה........ 2 כפות קמח רגיל. - בסוף, אם הבלילה יוצאת רכה מדי אז להוסיף עוד קמח שקית אבקת אפיה - 2 כפות ג ד ו ש ו ת אבקת מרק פטריות או בצל רבע קילו גבינת קשקבל או גבינה צהובה קשה מגוררת אחרת לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך...מלח ופלפל. לחלק את הבלילה לכמה קערות קטנות (מרקיות) לפחות 3. לכל קערה להכניס טעם אחר כמו: 3 כפות ת ר ד מ א וד ה או עלי מנגולד כנ"ל 3 כפות ג ד ו ש ו ת בטטה מרוככת 3 כפות ג ד וש ו ת תירס 3 כפות ג ד ו ש ו ת טונה ללא השמן 3 כפות ג ד ו שו ת ברוקולי חתוך ומאודה 3 כפות גזר מגורר 3 כפות ג ד ו ש ו ת דלעת מגוררת ועוד כיד הדמיון. כמו: קוביות קטנות של גמבות טריות צבעוניות: פטרוזיליה:זיתים שחורים קצוצים:עגבניות מיובשות:אגוזים וכו'..... לצקת לתבנית משומנת לקשט עם טיפונת פפריקה ופטרוזיליה יבשה – לפני שמכניסים לאפיה. אפיה בחום 175 כ-30 דקות או עד שנהיה חום זהוב. אפשר להקפיא ולהוציא את הכמות והטעם הרצויים. הפשרה במקרר. תהנו