אפקט הפחד נו, מה הדבר הכי מטורף שעשיתם? (או אכלתם) אני אכלתי מדוזה.
M Mr Gerber New member 3/8/05 #1 ../images/Emo41.gifאפקט הפחד נו, מה הדבר הכי מטורף שעשיתם? (או אכלתם) אני אכלתי מדוזה.
H HuGo Hell New member 4/8/05 #2 ואוו. ../images/Emo1.gif איכס, אבל וואו. הדבר הכי מטורף ומגעיל שאכלתי זה כבד.
A A n g e l u s New member 4/8/05 #3 זרוע של תמנון. :X ../images/Emo44.gif (זה היה בסיני וזה נראה כמו צ'יפס, אז אכלתי והקאתי. :X)
C chocokiss112 New member 4/8/05 #5 באנגייייי כשהייתי בתאילנד עם חברות ברגע של טרוף מוחלט החלטתי לקפוץ באנגיי. זאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה...סתתם לא היה גרוע היה די כייף-- אבל עדיין מאוד מאוד גבוהה!!
באנגייייי כשהייתי בתאילנד עם חברות ברגע של טרוף מוחלט החלטתי לקפוץ באנגיי. זאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה...סתתם לא היה גרוע היה די כייף-- אבל עדיין מאוד מאוד גבוהה!!
פ פוליטיקאי מדופלם 1 New member 5/8/05 #6 להרבה זה קרה ../images/Emo109.gif אבל לעסתי זבוב, אל תדאגו לא בלעתי אותו אבל כן...לעסתי זבוב הרבה זמן לקח לי להוציא את כל החלקים
להרבה זה קרה ../images/Emo109.gif אבל לעסתי זבוב, אל תדאגו לא בלעתי אותו אבל כן...לעסתי זבוב הרבה זמן לקח לי להוציא את כל החלקים
H HuGo Hell New member 5/8/05 #7 איכס D:~ ../images/Emo1.gif נכנס לי זבוב לפה ומזל שפתחתי אותו אחרת לא הייתי יודע.