S shirk16 New member 23/10/07 #271 אף פעם לא הייתי בחתונה../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif כן כן זה די שוק אבל מה לעשות, ככה זה שאת אשכנזייה שלמה שבקושי יש דודים והבני דודים קטנים מדי!#@ אמא שלי תמיד צוחקת עליי, חחח זה די עצוב לא?!
אף פעם לא הייתי בחתונה../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif כן כן זה די שוק אבל מה לעשות, ככה זה שאת אשכנזייה שלמה שבקושי יש דודים והבני דודים קטנים מדי!#@ אמא שלי תמיד צוחקת עליי, חחח זה די עצוב לא?!
S SomebodyElse New member 23/10/07 #307 ../images/Emo45.gif חח עד לפני שבוע גם אני לא הייתי באף חתונה אבל מאז הספקתי להיות ב2
K KarenTheGoddess New member 23/10/07 #359 ../images/Emo45.gif מצחיק אם החתונה הראשונה שתהיי בה תהיה שלך D=
T ThE uVa New member 23/10/07 #397 ../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif אבל האמת שרק פעם אחת, בשל אחות של חברה.. [וממש מעט בחתונה של המאמן שלי, רק להופיע וזהו.] ככה זה אשכנזים P:
../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif אבל האמת שרק פעם אחת, בשל אחות של חברה.. [וממש מעט בחתונה של המאמן שלי, רק להופיע וזהו.] ככה זה אשכנזים P:
M Mrs big New member 23/10/07 #403 ../images/Emo45.gif. אני ממש אוהבת חתונות, אף על פי שאני לא מאמינה בהן. קצת משעשע. האמת שגם קצת צבוע, בצורה תמימה ולא מכוונת, להתרגש ולהזיל דמעה כשבעקרון אני לא הייתי רוצה לעשות את זה לעצמי.
../images/Emo45.gif. אני ממש אוהבת חתונות, אף על פי שאני לא מאמינה בהן. קצת משעשע. האמת שגם קצת צבוע, בצורה תמימה ולא מכוונת, להתרגש ולהזיל דמעה כשבעקרון אני לא הייתי רוצה לעשות את זה לעצמי.