אסוציאציות

../images/Emo41.gifאסוציאציות../images/Emo41.gif

כן , סוף השבוע עכשיו ובאתי לעצבן אתכם
והפעם עם משחק אסוציאציות
הסבר: אתם צריכים לכתוב מילה/כל דבר אחר שמזכירה לכם הדמות . למשל : דורון - טלוויזיה . אז בבקשה : מיקה - רוני - נטשה - אבי - דורי - ניני - איה - אדם - אסיה - אמא של מיקה - אבא של מיקה - לילי (אמא של איה וניני) - עמוס - אבנר - רותם - מאיה - יונתן - רוברטו - העוזר של רוברטו - דגנית - בן בן - אלי - אילן - דדי - ואם יש דמויות ששכחתי אולי (אופייני לי) תוסיפו ! ענייה נעימה חן

כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

מיקה - מתוקההההההההההההההההה רוני - מעצבנת נטשה - יפה אבי - מיקה דורי - חנון
ניני - עיניים כחולות איה - אדם אדם - חתיך אסיה - רעה אמא של מיקה - בריכה אבא של מיקה - ספורט לילי (אמא של איה וניני) - רעה =\ עמוס - מדען אבנר - משקפיים [?!] רותם - קרציה מאיה - איה יונתן - ניני רוברטו - רעעע העוזר של רוברטו - טמבל
דגנית - מכושפת בן בן - חמוד אלי - מעצבנת ארגגג אילן - חייל דדי - טל מוסרי

לאו13

New member
אמ...

מיקה - תחמנית רוני - מעצבנת! נטשה - יפה סוףף אבי - חתיך סוףף דורי - משקפיים ניני - שחמט איה - עיינים אדם - תופים אסיה - חרא אוכל אמא של מיקה - פארק מים בדרום! אבא של מיקה -חרציות לילי (אמא של איה וניני) -ה-בוס עמוס - מדען אבנר - "אדם מספיק עם התופים!!"חיחיי רותם - שוויצרית!! מאיה -ג'סטין יונתן - גמבוי רוברטו - רופא שיניים העוזר של רוברטו - בלונדיני דגנית - מורה בן בן -מאמיייי אלי - יוגה בול אילן -קומה דדי - בולונז

חחחח "רוברטו - רופא שיניים"........

שכחת להוסיף- מאיה - "ג'סטין ה מ ה מ ם שיו כאילו דהההה!!!" העוזר של רוברטו - בלונדיני(ת)
חחחח
אילן - קומה - חבל שלא מת וזהו!!!
חחח שניה... רוברטו... חחחחחחחח
רופא שיניים..
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאו13

New member
חחח רק אל !!

תמותי פה מצחוק... חיחייי זה פשוט מה שעלה לי בראש...

אסוציאציות../images/Emo27.gifעונה../images/Emo8.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

מיקה - אבי רוני - קצת מעצבנת נטשה - ציור אבי -
דורי - נטשה ניני - אסיה איה - מעצבנת אדם - איה אסיה - שדה אמא של מיקה - נחמדה אבא של מיקה -שונאת אותו לילי (אמא של איה וניני) - עמוס - מי?אאא לא יודעת לא עולה לי כלום
אבנר - לחוץ רותם - נחמדה מאיה -יונתן יונתן - יוני רוברטו - שיניים העוזר של רוברטו - טימטום דגנית - מוזרה בן בן -בני
אלי - אדם אילן -רוני דדי -לא ידוע הרוב לא קשור ממש...אבל זה מה שעלה לי לראש באותו רגע...

העתקת ממני!!! אבל לא משנה!

מיקה - דבה רוני - קול יפה נטשה - בלונד אבי - מחשב דורי - ממושקף ניני - יהונתן איה - הכוסית!! אדם - הכוסון!! אסיה - לא נתנה לאיה לפגוש את אדם אמא של מיקה - פארק מים בדרום אבא של מיקה -ספורט לילי (אמא של איה וניני) - עמוס -עמוס אבנר - פרוייקט רותם - מאיה קורן הכוסית!! מאיה -איה יונתן - ניני רוברטו - גרגמל העוזר של רוברטו -משה פרסטר דגנית - מורה בן בן -דגנית אלי - אילן אילן -רוני דדי - מיזה

סליחה , אני מצטערת

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה ... אני ממש מצטערת ... והעתקתי מפורום אחר ... תסלח לי תסלח לי )-;

אני עונה

מיקה - אבי רוני - אילן נטשה - שוקו אבי - קריזיליין (איך שלא כותבים את זה) דורי - אור ניני - הקומונה שלי איה - חידות אדם - חמוד אסיה - אוסטרליה אמא של מיקה - שעמום אבא של מיקה - שעמום גדול לילי (אמא של איה וניני) - רעה עמוס - מוות אבנר - אקדח רותם - מעצבנת מאיה - תולעת ספרים יונתן - האהבה של רותם רוברטו - בלבלי אותו העוזר של רוברטו - בלונדי (מבינים למה הכוונה נכון?) דגנית - דדי בן בן - יהונתן אלי - החבר'ה הטובים אילן - בית חולים. יש לי שאלה מה קרה לאילן? דדי - דגנית

שלקוששש

New member
אני עונה בצחוקים חח

מיקה - סתומה רוני - הכי יפה בסדרה נטשה - רוסקה ימורדה חח אבי - גאון מחשבים דורי - הומו ניני חנוני - איה מפגרת שלא יודעת לשחק - אדם - שלמות אסיה - גבר גבר אמא של מיקה - אחלה אמא אבא של מיקה -זקן לילי (אמא של איה וניני)שרמוטה - עמוס -מייי? אבנר - קופיקו רותם - זרלילה ביצ'ית מאיה - חמודה יונתן - עוד שניה חנון רוברטו - מכוער העוזר של רוברטו מפגר - דגנית - אחלה מורה בן בן ילד נחמד שיש לו שם של אחד האקסים שלי חח - אלי זנזונת אל תסבי לי פנים - אילן סתם מכוער שהדחיפו לסידרה - דדי -

עונה../images/Emo9.gif

מיקה- שמנה
רוני-יפה
נטשה-יטבתה [היא משחקת ספירסומת ליטבתה
] אבי-קוצים דורי-מצחיק
ניני-הוא ניראה קצת כמו חייזר
איה-מאיה אדם-חתייךך עולמיי ומתווקי
אסיה-יבשת
אמא של מיקה-עסקים
אבא של מיקה-ספורט
לילי(אמא של איה וניני)-מרשעת ועשירה
עמוס-מת
אבנר-מישקפיים
רותם-קצת סנובה אבל חמודה
מאיה-איה
יונתן-ניני
רוברטו-טיפול שיער בדחיפות
העוזר של רוברטו-מטומטם
דגנית-דגנים
בן בן-לא יכלו להמציא לו שם יותר נורמאלי
אלי-אחותה של רוני
אילן-לירון לב
דדי-מנחה בערוץ הילדים
יש את השר [יאיר נועם]-בעע שונאת אותו

טוב את לא צריכה להעיר לעצמך בפומבי

על כל הודעה ששכחת לשים את האייקון שלך

A Radcliffe

New member
אסוציאציות

מיקה - פוקה (???????????????????????????) רוני - צבא-אל תשאלו..... נטשה - רוסיה אבי - טואשי דורי - אין ניני - בנני ובנוני איה - מאיה אדם - חווה אסיה - אוסטרליה אמא של מיקה - זהו זה אבא של מיקה - טלנובלה לילי (אמא של איה וניני) - הארי פוטר עמוס - אין אבנר - קופיקו רותם - אין מאיה - טלטלים יונתן - אח שלי רוברטו - טלנובלה (??????????????????????) העוזר של רוברטו - אסתי המכוערת דגנית - קורנפלקס בן בן - בת בת אלי - פיניש אילן - אבא של ילד מהכיתה שלי... דדי - טדי דובון קטן ושוודי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואי איזה דברים קורעים....
דובון קטן ושוודי..
... אלי פיניש ...
... בת בת ...
ועוד.

למעלה