אנ"ה 1X07 - המיטב

PopPy

New member
../images/Emo41.gif אנ"ה 1X07 - המיטב../images/Emo41.gif

חצי תוכנית חדשה (מאיפה צץ הקהל?
נראה לי שזה מוקלט..), חצי לקט. יותר טוב מכלום! ^-^

תשובה בקשר לקהל...

(תמיד מבקשים מהקהל שימחא כפיים\יצחק\יעשה בוזזז....ומקליטים את זה למקרה שאם אחר כך בעריכה יצתרכו את זה יהיה זמין...) כאן אני מאמין שהם ישתמשו בזה...

../images/Emo6.gifאמרת רק רצה פידורל ורק מזרזת ..

הלכת ביוספטלה
הלכת בסאאאאאאאאאאאאראאקה
קוראת לתינוקה בובה בנאי .

PopPy

New member
גם אני חשבתי שאולי השתמשו בבלאנס,

אבל ההתאמה נשמעת פשוט טובה מדי. אולי הקליטו את הקטעים עם הקהל של שבוע שעבר..

Kryptonite

New member
אני חושב שכן השתמשו../images/Emo168.gif

במשהו מוקלט, לא הראו בכלל את הקהל.

זה הסוד של עורך טוב מתוקה ..

לדעתי זה צולם בלי קהל והלבישו על זה את הסאונד של הקהל רק.

Rakbeisrael

New member
אוי זה ממש שטויות בשבילם...

בטח יש להם הקלטות של הקהל בלבד, רק של המיקרופונים מעל הקהל - והם שמו את זה בקטעים הקצרצרים שלא היו לקט... בכל השאר כבר היו צחוקים וקהל גם ככה...

עושים את זה בשמש, ../images/Emo16.gif

החיים זה לא הכל, שאול ועוד תוכניות כאלה. רק ששם עושים את זה בצורה איומה. אגב, אם אני לא טועה, לא היה כל הסט באולפן וגם לא הייתה מצלמת רחף. (כן אני שם לב לדברים כאלה, בעיה שלי.) וחוץ מזה, לקט מצויין, והקטעי מעבר בין הקטעים שכבר שודרו מעולים.
ניר

PopPy

New member
אחלה לקט, והקטע עם לובה בחדר הלידות

היה ענק!
"אח"כ מנהל בא שואלת כמה תינוקות בא בלובה?"

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

דווקא לא אהבתי את הקטעים שבחרו, היו קטעים טובים יותר.

Rakbeisrael

New member
לדעתי באמת היו קטעים טובים יותר

היו צריכים לשים את הקטעים של מרגול- "מרגול וספקטור", וגם להרחיב את הקטע הממש ענק עם אניטה
חוץ מזה אני חושב שהיו צריכים גם לשים את הקטע של "עבריין השנה" עם החיקוי הממש ממש טוב של אתי אלון ע"י עלמה זק, והמשפט הגאוני "פלאטו שרון ישב בכלא עקב עבירות הונאה, והיום הוא כוכב טלוויזיה, כוכב פרסומות ומליונר"
אבל סה"כ היה בסדר בשביל לקט. חוץ מזה, עוד מישהו שם לב שבתחילת התכנית (כשהנשיא התחיל לשיר וכולם נכנסו להגיד משהו לאורנה) הפרסומות פשוט קטעו את התוכנית

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifיאאאאאאאאאאאא!!../images/Emo6.gif

הם אמרו מזכרת בתיה! כולי הייתי בריגושים!
אבל מישהו זוכר מה פדרבוש אמר? אניטה: זה אודי ממזכרת בתיה מצביע רודריגו פדרבוש: -לא זוכר מה הוא אמר- מישהו זוכר?
הוא גם אמר משהו עם מזכרת בתיה! כולי התרגשויות!

הוא אמר ..

אף פעם לא הלך לי במזכרת בתיה . משהו כזה . באמת חבל שלא היה מרגול וספקטור ..דמות ענקית של מריאנו
עושה אותה בול
ואניטה תעני זאת אני ..ממש ענק

XplowBoy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה לקט ענק! ואני יבדוק אחרי זה בוידאו מה הוא אמר, חחח האהבתי את הקטע שרק אמא שלו הצביע לו חחחחחחחחח זה היה ענק!!!!! אבל אני בביאוס חבל"ז... איך פדרבוש הפסיד! יוו עכשיו אני יסבול את רודריגו והשטויות שלו
אודי פדרבוש והבדיחות על אמא שלו כאלה קורעות

BRAYER1

New member
לא אימא שלו הצביעה לרודריגו

חחחחח זה באמת קרע אותי

זה היה יותר../images/Emo60.gif

אניטע: אודי *רושמת* *אודי מחייך* אניטע: אודי ממזכרת בתיה מצביע ל.. רודריגו. אודי: (משהו כמו) פסדר, אף פעם לא הלך לי במזכרת בתיה.
זה הצחיק אותי

למעלה