אנשים..

../images/Emo41.gifאנשים..

ישנו משתמש בפורום בכינוי Sonia Culochi שיש לו כמה שמות משתמשים שהוא פתח וכל פעם בצורה דומה כאשר הבסיס הוא Sonia Culochi וכל פעם מוסיף מספר... Sonia Culochi36 Sonia Culochi17 Sonia Culochi13 Sonia Culochi33 וכו'.. אני ושירה מצאנו אותו מקלל ויורד על אנשים הרבה פעמים בפורום וכבר ממזמן חשבנו לחסום אותו, מחקנו לו הרבה הודעות (שרובכם עוד לא הספיקו לראות וטוב שכך
), שלחנו לו הרבה אזהרות וכו'.. והוא ממשיך לפתוח משתמשים ולהרוס את האווירה בפורום (בחלק מההודעותיו) וכרגע לתפוז אין אפשרות לחסום אותו לגמרי מ'תפוז אנשים' ו..הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להמשיך לחסום אותו ולמחוק את ההודעות שלו
רציתי להעיר את תשמות לבכם ולבקש שלא תתייחסו להודעות שהוא פותח אפילו אם הוא פותח את הסקר ההכי מעניין בעולם
זה לא משנה.. Sonia Culochi צריך להיות חסום כבר מלפני כמה ימים ומעכשיו הוא מוכרז על חסום וכל הודעה (לא משנה מה התוכן שלה) תימחק
ומכל משתמש חדש שהוא יפתח אני אחסום אותו מחדש.. אין מה לעשות.. עד שהוא יבין ועד שתהיה אפשרות לחסום אותו בכלל מתפוז
אז אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה שתשתפו פעולה כדי שהאווירה בפורום שלנו לא תיהרס..
בקיצור - אל תגיבו להודעות שלו
ואם מישהו יגיב להודעות שלו אז אני כבר אומר לכם שכשאני מוחק את ההודעות שלו זה מוחק אוטומטית את כל מי שהגיב להודעה שלו.. חשוב לציין שזו לא החלטה שלי לבד ושירה כבר אמרה לי לפני כמה ימים שאם הוא ממשיך לעשות בעיות אז לחסום אותו לגמרי
אז
תשתפו פעולה.. אז שיהיה לכם שבוע מצוין
ו..
מראש
טל

eranmc

New member
אמממ היו לי כאלה

תבקש מאפרת שתחסום לו את ה IP והוא לא יכנס לתפוז, לעולם!

aieeoh

New member
אממ טל...

הוא קצת מציף את הפורום כרגע...בבבקשה תמחוק את ההודעות המעצבנות שלו....

love amor

New member
טל!!!

תחסמו לו ת'ip מהר! זה פשוט מעצבן
הוא סתם מציף ת'פורום וגם אם תמחוק ת'הודעות שלו הוא ירשום חדשות

aieeoh

New member
שני דבריםםם

א. מה זה IP??? ב. צודקת...הייתי צריכה לכתוב תחסום אותו ולא למחוק את הודעותיו...סליחה

aieeoh

New member
אהה כן!!נזכרתי כרגע שהשתמשתי בזה

באוזו תובנה אחת.... כן כן!!תודה שהזכרת לי

aieeoh

New member
כמה הוא יכול??

אני ממזמן הייתי מפסיקה עם זה...אחרי 38 פעמיים שמעיפים אותך מהפורום?גאאאאאאאאאד!!!!!יאוו איך יש לו כח!?!?

../images/Emo26.gifפורום יקר כנסו לפה../images/Emo36.gif

סוניה קולוצי הזה נמצא גם בפורום המורדים ומציק לכולם,כרגע הוא לא כותב יותר שם או שהוא כותב קצת. אל תתייחסו ואז הוא יירגע,אין מה לעשות לבן אדם משעמם. כשנכנסתי לפני כמה זמן לפורום ראיתי את ההודעות שלו והוא לא קיקל או עיצבן וחשבתי שהוא נרגע אבל זה לא ככה. נמרוד...

תראו..

אני בסה"כ לא מתייאש מהר.. ועדיין לא התייאשתי
כבר פניתי למנהלת הפורומים ואני מקווה שיחסמו אותו בזמן הקרוב..
הרגשתי צורך לשתף ולעדכן אותכם כי אתם חלק נכבד מהפורום ואני חושב שאתם צריכים לדעת מה הולך בפורום במיוחד שאתם מרגישים את זה ובמיוחד שזה גם דיי מפריע למהלך הפורום
לכם
ו-

למעלה