אנשים
מה קורה לכם

ואני אקח את הצעד ואחשוף את עצמי

הנה תמונה שלי- אבל היא מאוד ישנה אז אני נראה בה די (הרבה) קטן..... או שזה סתם בגלל הבובה המגודלת לידי...

casperit

New member
הולכת בעקבות עידו..

אה כן גם שיין בתמונה:) (יה רייט, סתם אין לי כוח לחתוך את החלק שלי עשיתי את זה ממזמן) יעל

מישום מה (אם ככה רושמים את זה)

בדיוק ככה דימיינתי אותך, למרות שאני מכיר אותך רק כמה שבועות...!

אגסית

New member
טוב נו!!

שם:גלית איגל תאריך לידה:5.5.1988 דמות אהובה: לקס וקלואי. אין לי מושג מאיזה פרק התחלתי..לא זוכרת! ו..(?) זהו! ...אני חייבת רק לצטט את חברה שלי, שכל פעם קורעת אותי מחדש! "מה אני פה, סמאלוויל?!?!" חיחי:) לא קורע?! אניוואי! זהו...

Buffy1

New member
עכשיו תורי

דמויות אהובות: קלארק ולקס התחלתי לראות סמולוויל מפרק 4 את שאר הפרטים תוכלו למצוא בכרטיס האישי שלי

idanyd

New member
אני...

אוקיי, נכון שאני לא כותב פה כמעט, אבל אני עוקב אחרי הפורום בערך מאז שהוא הוקם. אגב, עכשיו אני מבין למה רוב ההודעות פה הן על עד כמה שקלארק/מייקל/טום/לאנה/קלואי/טום/קריסטין/לקס/פיט חתיכים/חכמים/מתוקים/מגעילים וכו´. לדעתי יש בסדרה הזו יותר מכך, ולו רק בגלל שהיא מבוססת על המיתוס של סופרמן, שהוא *קצת* יותר מפנים יפות. בכל מקרה, הנה קצת פרטים עלי: שם: עידן משפחה: חסוי לבינתיים. לא סודי או משהו, סתם אנונימי. תאריך לידה: 15/11/81. זה אומר שאני בן 21 עוד 4 חודשים, וזה אומר שאני הכי זקן כאן, לא? דמות אהובה: לא חושב שיש לי כזו ממש. אף אחת לא מתבלטת מעל האחרות, חוץ מסיבות עלילתיות, כמובן. פרק ראשון: הפרק הראשון. כאחד שגדל על סרטי סופרמן, וחלק נכבד מימי הפורים המוקדמים שלו בילה בחליפות אדומות/כחולות, אני חייב לפחות לבדוק כל פרוייקט סופרמן חדש שעולה על המסכים. עם הסדרה המצויירת לא התמדתי. ICQ:אם מישהו מעוניין... 5780545

נחמד לדעת עד כמה...

שסקאלת המעריצים של סמולוויל יכולה להימתח, נשמח אם תפזר יותר נוכחות פה

יאללה יאללה....

להתחיל לשים פה תמונות, אני מכין משו שאני מקווה שתאהבו... אני ישים תמונה ביום שני\שלישי כי ביום שני בבוקר יש לנו מפגשפורום של הארי פוטר. אז יאללה! תמונות! בלי בושה, אנחנו מכירים את ה"אינסייד" שלכם וזה יותר חשוב מהמראה הויזואלי!

angel of Death

New member
גם אני מוסיפה תמונה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אני יודעת שלא נכנסתי המון זמן לפורום אני מתנצלת בשם המחשב שלי זאת אני

Skiter

New member
איזה מספר יש לך?

לא שניא יורד עליך או משהו לי עצמי יש מספר גדול, ואין פה אף אחד שיעיד על כך, רק צחי ממחרתים יוכל להעיד... בכל קמרה לי יש

Skiter

New member
אממ טוב אז ככה

שם: שקד שם משפחה: מי שצריך לדעת יודע ומי שלא חבל! (כיף לומר חבל! - תנסו מידי פעם) תאריך לידה\גיל: 28.11.88\13 (אני יותר גדול מצחי אני יותר גדול מצחי!) דמות אהובה: קלואי, כי היא חכמה וסקרנית כמוני (וכמו סקרנל) מאיזה פרק התחלתי: השני או השלישי אבל אני מתכוון להוריד מה שהפסדתי מחינרטנט תחביבים: ה"פ, שרה"ט, הנלווים לה"פ, פורום ה"פ בתפוז (160), לקרוא כל מיני ספרים - במיוחד פנטזיה, אממ לראות טלוויזיה, לגלוש בנט, ולשמוע מוזיקה (מאבבא דרך דיסני ועד סוליד הרמוני) דפי אינטרנט מובחרים: פורום ה"פ בתפוז, נאו פטס - חיות וירטואליות חמודות ופורומים: פפ"ג (459),סמולוויל כמובן (449), ומצוירים וסרטי דיסני(172). סימני זיהוי (לא וויזואלים במראה הגוף): כשנאי כותב נאי במקום אני ועושה כל מיני שגיאות כתיב קטנות כי אני לא מסתכל על המסך... הסבר על התמונה: זו תמונה משמ שולתת!!1 (לא בגללי בעעע) מאחורה יש שלט אבן שלכאורה כתוב בו The Hollywood Towe. אך מדי כמה דקות מתגלה בדיו ירוק וזוהר שמו האמיתי של המקום מאז שפגע בו ברק הווא הרג חמישה אנשים במעלית. The Twighlight zone, The Tower of Terror. מסופר שבשנת 1937 חמישה אנשים נכנסו למעלית ונפגעו על ידי ברק.. עכשיו אתם מוזמנים להיכנס למעלית ולעבור למימד החמישי.. בקיצור נופלים עולים נופלים עולים! מתקן שולת!!1

SaberTooth

New member
גם אני הייתי במתקן הזה../images/Emo70.gif

מתקן גדול ובהחלט שולת

charmed one1

New member
בדיסני וורלד באורלנדו פלורידה

קוראים לפארק הספציפי mgm (על שם האולפנים) והייתי גם על מתקן זה וגם על הרכבת המעולה של ארוסמית´! גדול...

casperit

New member
אה חשבתי שזה זה..

זה מתקן שמראים במלא סדרות.. קטנטנות, אריזה משפחתית... לא הייתי בשום דיסני בחיים:( יעל

charmed one1

New member
כדאי מאוד אני ממליץ! הייתי ב7 מתוך

8 פרקים של דיסני בדיסני וורלד אורלנדו! שווה ביותר...

למעלה