אנשים
מה קורה לכם

../images/Emo41.gifאנשים../images/Emo70.gif מה קורה לכם../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

הפורום שומם
נטוש
מוצף בשטויות שלא קשורות לפורום
ולכן החלטתי לפצוח בשירשור הכירות
הפורום קיים כבר כמעט חודש (עוד שבוע
) אז מגיע לנו קצת להכיר אחד את השני יותר. אני יודע שכבר היה שירשור כזה, אבל מאז הצטרפו מ-ל-א-
חדשים (וזה טוב... טוב מאוד
) טוב, אז אני יתחיל. (לא חייבים למלא את כל הפרטים [למרות שמומלץ] ואתם מוזמנים להוסיף סעיפים משלכם
)
שם: צחי
שם משפחה:אמממ.... נשאיר את זה חסוי לבינתיים
תאריך לידה\גיל: 23.2.1989\ 13 (לרק עוד 8 חודשים...)
דמות אהובה: קלואי ולקס, לא צריך להסביר
מאיזה פרק התחלתם?: מהפרק הראשון, הפיילוט אה........ אתם מוזמנים להוסיף עוד
ואני רוצה לראות את כולם משתתפים! חסר למי שלא!

casperit

New member
אההה אני יותר גדולה ממנהל הפורום

(זה תמיד כיף) שם:יעל שם משפחה:ווסט,דיגורי,מאירי,לוי,לות´ר,רוזנבאום- אף אחד מהם לא שם המשפחה האמיתי שלי... תאריך לידה\גיל:8.3.1988 (גם היומולדת של פרדי פרינז ג´וניור וגיימס ואן דר ביק- לא אוהבת אותם!) 14 וארבעה חודשים ושבוע ויומיים (אם אני לא טועה) דמות אהובה:לקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס דמות שנואה:קלארק,לאנה מאיזה פרק התחלתם:ראשון אבל פספסתי כמה :( כמו את הזה עם הרבהרבה לקס :((((((((((((((((((((((( איסיקיו:116295850 יעל

casperit

New member
אישיות אהובה.

שיין ווסט, מייקל רוזנבאום. שיין ווסט, שיין ווסט, שיין ווסט! יעל

ניר

New member
הנה שלי

שם:ניר שם משפחה:***** מין:נקבה תאריך לידה וגיל: 17.7.88 אני בת 14 ויום! דמות אהובה:קלארק(איזה שאלה) וקלואי מאיזה פרק התחלתם: מהפרק הראשון אבל פספסתי כמה פרקים
אייסי קיו:157925402

ד י י ז י

New member
שלי...

שם : יעל. תאריך לידה : 10-3-88 (בת 14) דמות אהובה : לקס. דמות שנואה : לאנה (לא ממש שונאת.. בואו נגיד הכי פחות אוהבת..) התחלתי מהפרק : 1.. ו...זהו!

casperit

New member
אממ תגידי לי שאת לא רצינית...

יעל יומים אחרים דמות אהובה לקס שנואה לאנה פרק ראשון? אממ מה קורה פה? לא לא פשוט לא יכול להיות! יעל

KerenWelling

New member
ועכשיו תורי...

שם: קרן שם משפחה:וולינג ארנה. תאריך לידה\גיל: 1988\10\15. דמות אהובה: קלארק, לקס וקלואי. מאיזה פרק התחלתי: מהפרק הראשון, הפיילוט. אתר אישי: www.luz.up.co.il יש לי קלסר על פקונדו ארנה, ואני מתחילה אחד על טום. אני רואה טלויזיה ללא הפסקה (כמעט). אייסיקיו: 123660807 והציטוט האהוב עלי ביותר הוא...: "You are safe now..!"

חן פילן

New member
ועכשיו אני...

שם פרטי:חן. מין:נקבה. תאריך לידה וגיל:9.9.88 עכשיו אני רק בת 13. דמות אהובה:לקס,קלארק,קלואי ולאנה. מאיזה פרק התחלתי לראות:מהפרק ה-2. דמות שנואה:אין לי דמות שנואה...

angel of Death

New member
שוב? טוב סבבה ../images/Emo80.gif

שם: טליה שם משפחה: בעע עם משפחה כמו שלי עדיף להישאר אנונימי. תאריך לידה + גיל : 10.12.86 15.7 אם החישוב אינו מטעה אותי. דמות אהובה: קלארק כאילו דהה אני נשואה לו! פרק ראשון שראיתי: הפרק השני נדמה לי והינה התוספת שלי: פרק אהוב: הפרק עם זה שהפך לעכביש. לא זוכר פרטים מדוייקים. אייקון: פרה

angel of Death

New member
אהה וכמובן שכחתי לציין ש... ../images/Emo80.gif

מס´ איציק: #158509440 אתר אישי : http://city.boom.co.il/death_angel

Lizz

New member
meep

אני ליז. אני בת 22. אני תומכת בלקס. אה... זה שאני סלאשרית חלקכם יודעים... וזהו :)

ברודי

New member
משעמם לי אז- עכשיו אני...

אני לא משתתפת כאן הרבה, אבל אני טורחת לקרוא את כל ההודעות, אז אני משערת שמותר לי להצטרף: שם: ברודי (זה כל מה שמותר לכם לדעת) משפחה: מה זה משנה?! גיל: 16 אישיות אהובה: קודם כל דין קיין, אחרי זה פקונדו!! דמות אהובה בסמולוויל: טום החתיךךךךך ולאנה שהיא יפה אבל מה יש לה בשיניים?! ו-לקס כי הוא פשוט שחקן גדול!!! וגם קלואי כי היא ממש חמודה (אווו קיטשי) אבל היא באמת אחלה! הפרק הראשון שצפיתי: הפרק הראשון, חיכיתי בקוצר רוח שזה יתחיל!!! ולא פיספסתי שום פרק (חוץ מ-2 שאחד הייתי בטיול ולא יכלו להקליט ועוד אחד שפשוט לא שמתי לב לשעה) נ.ב- אני לא מפסיקה לשמוע את השיר שהיה בסוף הפרק של סמולוויל (הפרק של שבוע שעבר) שיר מדהיםםםםם!!!

Iris cream

New member
טוב...

i am iris, and i am your worst nightmare!!! *צחוק מטורף* *טאם טאם טאם* *ברק* *רעם* *צרחה מהדהדת ברקע*
איריס
כאילושאניאגידלכם
21.5.88 אני בת 14
הדמות האהובה עליי היא קלואי/לקס, כמובן
הדמות השנואה עליי היא וויטני/לנה. הם דמויות מעצבנות שאני לא סובלת.
התחלתי מהפרק השני, ופיספסתי פה ושם איזה 2 פרקים...
פלאוור (
) היא האייקון שלי כבר 11 חודשים, ומי שיקח אותה יזכה לדו קרב איתי.
אני נמחכה למכתב תשובה מהנהלת הפורומים של נענע כבר שבוע, אבל הם כנראה פשוט מתעלמים ממני

Bolo

New member
הפרטים שלי ../images/Emo13.gif

שם: בולו
תאריך לידה: 29.4.86 עוד חצי שנה אני בת 17! דמות אהובה: לקס, לקס, לקס ולקס
מאיזה פרק התחלתי: פרק ראשון, כמובן! ולא הפסדתי אף פרק... פרק אהוב: הפרק עם קייל ובוב שמסוגלים לשכנע אנשים בלחיצת ידיים לעשות כל מה שהם רוצים. זה הפרק הכי מגניב כי יש בו כ"כ הרבה רמיזות לעתיד - קלארק אומר ללנה שהוא מוכן לעבוד כל עוד זה לא כולל ללבוש חליפה ולטוס הרבה, הרופא שמטפל בכתף של קייל אומר שהפצע של קייל לא קשה כמו הדקירה של לקס בקלאבב זירו... פרק מהמם!

Phoebe again

New member
וואו כמה יעליות... וכמה מפתיע:

שם: יעל! שם משפחה: גם אם הייתם מכירים אותי הייתי מעדיפה להשאיר את השם משפחה אנונימי, או לחילופין, טרנר (לא, לא מצער גידול בנות ממכושפות, קול
*נופלת תחת מטח של אבנים*) תאריך לידה: 13.5 מאיזה פרק התחלתי: ממש אין לי מושג... פספסתי די הרבה... דמות אהובה: אהמ... אני מניחה שלקס, למרות שאני לא אוהבת אותו בצורה שחלק מחברות הפורום אוהבות אותו... איי סי קיו: 160609621

casperit

New member
באיזה צורה אוהבות אותו?

לקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס! הוא כזה... מיוחד... יעל

למעלה