אנשים!

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo41.gifאנשים!../images/Emo41.gif

דיברתי במסרים עם בעז, מתאם הקהל של "ארץ נהדרת" והוא מסר שהיא תצולם בת"א, כלומר כנראה במימד (הוא כנראה קרא אותנו קצת פה ולכן הרגיע אותי במסרים
). כרגע עוד אין מספר של אנשים שיוכלו להגיע וגם עוד לא ברור מה הגבלת הגיל הספציפית (כרגיל - תהיה כזו, ואני אעשה הכל כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו להגיע למרות שהם קצת יותר צעירים). עוד אין תאריך - בעז מסר שהצילומים של התוכנית הראשונה יהיו כנראה לקראת סוף החודש. לגבי מה שצולם קודם בסוף אוגוסט - עד כמה שאני יודעת, מה שצולם קודם היה פיילוט ופיילוט בד"כ לא משדרים. חוצמזה, שזו תוכנית בידור והיא בטח גם מתייחסת לדברים אקטואליים ואני בספק אם אפשר לצלם יותר משבוע מראש וגם זה הרבה..). בכל מקרה, מה שאני מבקשת מכם עכשיו זה מי שחושב (כרגיל, כשיהיה תאריך מדויק נעשה רשימה יותר מדויקת) שהוא יוכל להגיע לצילומים בת"א (*כנראה* במימד - רחוב הברזל 3, רמת החייל ת"א, בדיוק איפה שרב"י צולמה) בשעות אחה"צ לקראת סוף ספטמבר ומעוניין ישרשר לכאן יד חביבה (
) + גילו.
כרגיל אני מעדכנת אתכם ברגע שיש פרטים חדשים כמו תאריך, שעה ומקום מדויק ואני אעשה את כל המאמצים כדי שגיל המינימום יהיה כמה שיותר נמוך כך שגם הפורומיסטים הצעירים ביותר (מי הכי צעיר? מיכל שהיא בת 12, נכון?) יוכלו להגיע. על מלווים נדבר בזמן המתאים - בערך שבוע לפני הצילומים עצמם. אני אדבר עם בעז לקראת סוף השבוע ולכן אני רוצה שרשימת האנשים שכרגע מעוניינים להגיע תסגר עד יום רביעי. בגלל שיש עוד המון זמן עד הצילומים, אני מניחה שזו לא תהיה רשימה סופית ואנשים יצטרפו או יירדו אבל בבקשה תשתדלו להודיע לי שאתם מעוניינים וחושבים שאתם יכולים כמה שיותר מוקדם. ואני מרעננת את זכרונכם קצת בעניין ה"כללים" כבר מעכשיו-
פורומיסט חדש (וכרגע, עד כמה דיקטטורי שזה נשמע, זה נתון לשיקול הדעת שלי ושל עמוס לגבי מי שהוא באמת משתתף בפורום ומי שמגיע רק כדי להגיע לצילומים, וכרגע אני מניחה שאנחנו לא נתקל בבעיה הזו עד שלב יותר מאוחר) לא יוכל להגיע לצילומים עד אחרי תקופה מסוימת שבה הוא נמצא בפורום כדי למנוע מצב בו אנשים יגיעו לפורום, יגידו "היי אני חדש/ה, ויצטרפו לצילומים כחלק מהפורום (ואז גם יעשו בעיות עם ההגעה או יתקשרו אלי *רמז רמז* כדי לברר פרטים כאילו אני מינימום מזכירת הפקה..).
מי שנרשם הרשמה סופית (שנסגרת בד"כ כמה ימים לפני הצילומים והתאריך סגירה שלה לא תלוי בי בלבד) וביטל מסיבה בלתי מוצדקת (ושוב, יחי הדיקטטורה..) בלי להודיע - לא יוכל להגיע תקופה מסוימת (תקראו לזה השעיה אם תרצו
) לצילומים.
ועוד דבר- כולם פה יודעים את זה, אבל בכל זאת אני מזכירה- הטלפון שלי (במיוחד בשעות היום עד לפחות 16:00) הוא לא לפרסום והפצה, והוא לא הטלפון של אף אחד מהפקה של אף תוכנית אלא טלפון פרטי שלי כך שלמי שיש אותו מתבקש לא להפיץ אותו או להתקשר אלי בשעות בלתי שפויות כדי לברר משהו על הצילומים, זה יכול לחכות לפורום א לשעות נורמליות.

Human Nature

New member
יאו ../images/Emo13.gif |טל| †

, ובן 16. נו, כמעט
בכל מקרה, זה יהיה ממש תלוי ביום ובשעה, כמו שכבר אמרתי. בינתיים, הכל פתוח

PopPy

New member
איך שכחתי?!

כמובן - שיטת כל הקודם זוכה.. אם יש 15 מקומות ונרשמו 20- ה15 הראשונים הולכים וכו'..

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif רק אם אפשר.../images/Emo168.gif

אני בן 14 וחצי (אבל אני יכול לומר שאני בן 15, אנשים מאמינים לזה
)

../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif

אני בן 14 פלוס, כמו שאת יודעת
. והממ- כמו שאמרתי לך, תל אביב זה לאו דווקא מימד... יש גם JCS וג.ג. בתל-אביב, ונראה לי שיש עוד אולפן שם שמשום מה שכחתי איך קוראים לו.
ניר

אניא בוא אבל לא אגיד לכם שזו אני

תחשבו שאני סתם מישהי מהקהל...... ולא תדעו מיהי סקייטי אבל אני אזכה לראות את הצילומים לתוכנית ואתכם חי חי חי ד''א אני בת 15 וחצי אבל אני נראית בת 13

PopPy

New member
לא חושבת שזה יעבוד סקייט..

ברב"י, ואני מניחה שזה יהיה גם עכשיו, לא שלחו את ההזמנות אישית לאנשים אלא היתה אצלי רשימה של אנשים שצריכים להגיע ובהתאם אנשים נכנסו ע"פ הכמות שנקבעה מראש.

love amor

New member
אני רוצה לבוא!

אבל זה ממש תלוי בשעות של הצילומים..כי אני גומרת ללמוד הכי מוקדם ב-3 וחצי..
מישהו יודע אם יש אוטובוס מהכפר הירוק לרמת החייל? חחח

amitooshacham

New member
אופס.. ../images/Emo6.gif

כתבתי בשרשור הקודם ולא ראיתי את השרשור הזה! אז בשבילי -
, למרות שתלוי איזה יום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Rakbeisrael

New member
גם לי זה תלוי ביום\שעה... ../images/Emo3.gif

יכול להיות שאני אוכל, ויכול להיות שלא. אגב, בזמן האחרון הפורום פשוט מת, אני מקווה שזה יחייה אותו
ההודעה שכתבתי כשחזרתי, לפני שבוע וחצי- עוד בעמוד הזה...

למעלה