אנשים

manguy

New member
דוכן אנימה ביום חמישי ברשל"צ ../images/Emo127.gif

היי , ביום חמישי זה יתקיים דוכן מיוחד לסוף החופש הגדול בקניון ערי החוף שצמוד לקניון הזהב בראשון לציון מ 10:00 בבוקר ועד 19:30 בערב . למי שלא מכיר לדוכן בראשון יש גם שטח עצום וגם הקניון מאפשר להשמיע מוסיקה אז מי שרוצה להביא דיסקים מוזמן . מעבר ל Sakura יהיה בדוכן גם מבחר עצום של פריטים מ Fma Naruto One Piece ועוד עשרות סדרות . החל מסיכות ועד קלפי פוקר ו Art Books וגם מגילות קיר , פוסטרים ונונסנס רנדומלי . מצורפת תמונה של דוכן קודם בראשון . נתראה , גיא .

pompaa

New member
אהה. מצאתי דרס אפ של סאקורה ../images/Emo72.gif

http://www-personal.umich.edu/~lsharer/celadonstars/anime/sakura/

BaBy AnImE

New member
הממ... דול מייקר נחמד,

למרות שסאקורה לא כל כך דומה לעצמה.

y a m i girl

New member
אולי אני אבוא איתך...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

נראה אם אני אצליח...

GalBatz

New member
המ,D:../images/Emo87.gif

אני לא בטוחה שאני אבוא אם את לא. ._. יש סיכוי שההורים שלך יסיעו הלוך בבוקר/צהריים ושלי חזור באחה"צ המאוחרים-ערב (שש-שבע ככה...)?

y a m i girl

New member
המ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

בעיקרון אין הרבה סיכוי שיתנו לי לנסוע
אבל אני כבר אדבר איתך...

manguy

New member
יש גם דוכנים בצפון ^^

וזה תירוץ טוב לשים תמונה של סדרת שוליים שבטח לא שמעתם עליה : Fma .

manguy

New member
הממ !

אני עד כדי כך רציני תמיד ?! מן הסתם צחקתי , זו הסדרה מספר 1 ברייטינג ביפן כבר הרבה זמן , גם מעל Naruto . ובפורומים שאני לא אוהב אני לא מודיע על הדוכנים .

rocket

New member
אתה לא אוהב אבל שולח אנשים אחרים

להודיע בשמך ? .... זה ממש לא יפה =/

manguy

New member
כן כן

כשפרסמתי הפורום שלך בא בטענות ועכשיו שאני לא מפרסם את באה בטענות . המסקנה - פורום מנגה בתפוז תמיד באים בטענות XD בכל מקרה את היית בדוכן בחיפה 3 אז את יכולה לשפוט בעצמך אם יש דברים טובים או לא . איתי הכל מאוד פשוט , אם מבקשים ממני לפרסם אני מפרסם ואם אני מקבל תגובות עויינות אני לא מפרסם ומסתדר בכל מקרה ^^

Magma99

New member
^_^

באמת מספיק לשים תמונות של כל מיני סדרות לא משמעותיות שאף אחד לא מכיר. חחחחח אדוארדדד *.*

y a m i girl

New member
אדדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אדוארדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה