אני רק פירוש!

sisil22

New member
חלום על מוות של משהו שכבר מת מזמן

חלמתי על סבא שלי. אני ואמא שלי בבת חולים והפנים של סבא שלי מכוסות בגלל שהוא מת ,,ושואלים אותי ואת אמא שלי אם אנחנו רוצים לראות את פניו בפעם האחרונה? אז אנחנו מסרבות ליראות את פניו ואז לוקחים אותו לחדר מתים וכך נגמר החלום. ובציאות סבא שלי מת כבר ליפני 12 שנים

פרוששש דחוףףף

חלמתי חלום ממש מוזר. חלמתי על המנכ"ל שלי בעבודה{ שאני אולי 3 פעמים ראיתי אותו,אני לא עובדת איתו בשותף גם לא טלפוני,המנכ"ל גבר בגיל 40 רווק מעלףףף יפה תואר,אבל אין קשר בכללללללללל}. אז כך,חלמתי שאני בבית שלו {פגישה רישונה} מתחבקים מתנשקים ומה כייף לי בבית שלו.ואז מופיעה כלב גדול לבן בסלון,והכלב עושה את הצרכים שלו בידים של אילן {הנמכ"ל}ואז אילן נותן לי חתיכה מהחרה של הכלב,אני אולכת לאמבטיה ולוקחת את החרה לפה שלי בשביל לפתוח את הברז לשתוף את הפה ואת השיניים.אני חוזרת לסלון ואני רואה את המנהלת שלי ואת המנהלת שיווק בסלון {שהם המנהלות שלי בשותף}והם מזה בשוק שאני בבית של המנכל ויושבת בסלון בלי נעלים,ובעוד שהמנכל אומר "אני צריך להתקש לאח שלך הגדול לשאול משהו" והם ממש בשוק,ואני מזה משביצה.וזהווו.כלום יפה נחמד,מגעיל. אני רוצה פירוש מי שכול תודה מראש.

ערב מעברים קסומים וצילילם עילאיים !

ערב מעברים קסומים- תנועות שמאניות להגברת העוצמה הפנימית. ושירת צלילים עילאיים - over tones- צלילים מיוחדים המופקים בדרך שירה עתיקה ומיוחדת, מלווים בקערות טיבטיות ודיג'דרידו. יום שישי בערב 18/11 . שווה.

אז מה קרה קורי

יש לי בעיות בכתיב,אז מה!!!! כול החיים שלי אני עם הבעיה הזו,וקשההה לי מאוד אזזז בבקשה לא לשפוט בלי הערות. תודה גם כך זה קשה

silverhawk

New member
שלום לך

זהו לא פורום פירוש חלומות. לצורך קבלת פירוש, את מוזמנת להפנות את ההודעה לפורום 'חלומות' (קיים קישור בראש הפורום) שם ישמחו לעזור לך. בהצלחה.

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifאני רק פירוש!../images/Emo32.gif

נא לשרשר לשירשור זה כל הודעה אשר אינה קשורה לנושא הפורום.

למעלה