עם הרכישה של העונות האלה לשידור. מחזיקים אצבעות. (חוזר ומפציר במי שלא שלח מייל לגופים הנוגעים בדבר במשרדי הערוץ הראשון, לשלוח במהרה, להכות בברזל כל עוד הוא חם).
(אם בכלל יש פה כאלה) ב-4/7 2007, שידורי ערוץ 1 יעברו משיטת שידור אנלוגית לדיגיטלית. זה אומר שמי שיש לו ממיר דיגיטלי , החל מה4/7 יוכל לראות את ערוץ 1. שיהיה לבריאות
אחד מהפרקים הטובים../images/Emo6.gif../images/Emo44.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אחרי הפרק של המלחמה באנטרטיקה, הפרק הזה אצלי במקום ראשון. דבר אחד לא כל כך ברור לי בכל הקטע הזה של ה ZPM, למה לעזעזל הם פשוט לא יכולים ליצור אחד משלהם, או בכלל לטעון ZPM ריק?, אולי לא בפרק הזה אבל בפרקים של העונה השניה של SGA לפחות. זה לא שלקדמונים היו רק כמה ZPM's בבקשה בלי ספויילרים.
שבוע הבא מסתיים הדבר הזה שנקרא סטארגייט ו - הערוץ הראשון כפי שראינו בהודעות אחרות בפורום מגולשים ששלחו מכתבים לערוץ הראשון לא נראה כי הם ירכשו את העונה השלישית של אטלנטיס ובנוסף לא את העונה העשירית של SG-1 אז זה שערוץ 1 עובר ל דיגיטלי לא ממש מזיז לנו ומיום ראשון ה 08/07 היסטוריה סטארגייט ב AXN כל יום ב 14:05 וב 18:05 מההתחלה זהו
זה קצת תלוי גם בנו, לא? אם נראה להם (למשל ע"י שליחת מיילים) שאנו רוצים להמשיך ולצפות בסדרות סטארגייט בערוץ הם עשויים להשקיע בכך. אם נוותר - סביר להניח שגם הם לא יתאמצו. ולמה שנתאמץ? מפני שלא לכל אחד בבית יש לווין או כבלים. ערוץ 1 הוא ערוץ ארצי שכל אחד בארץ יכול לקלוט והוא משדר תוכניות ללא פרסומות. בעיני אלו יתרונות משמעותיים. אם נחליט שערוץ 1 לא רלוונטי זה בהחלט מה שיקרה. אבל, האם כדאי לנו לבחור באפשרות הזאת? לדעתי לא.
אני לקוח (מרוצה) של YES ולא מוצא חן בעיני שאתם ככה מוותרים מעכשיו אני יצתרך להוריד פרקים דרך האינטרנט, ואני ממש שונא לראות סרטים במחשב. למה שלא נכריז איזה מתקפת אימיילים נגד ערוץ 11? לפעמים אם צועקים מישהו שם לב ערוץ 11 הנבלות חבל שאי אפשר לא לשלם אגרה
הערוץ הראשון נשאר נאמן לצופים במשך 9 עונות של סטארגייט SG1 ואפילו הביא לנו שתי עונות של אטלנטיס. במשך כל הזמן הזה הם היו בסדר וכולם אהבו אותם, אבל עכשיו כשהם נמצאים במשבר כספי ולכן לא יכולים לרכוש את העונות החדשות פתאום הם נבלות? אני בטוחה שלאנשים שעובדים בערוץ הזה ולא יודעים עם חודש הבא תהיה להם משכורת או לא (ואני לא מדברת על חיים יבין אלא על האנשים "הפשוטים" שמקבלים שכר מינימום וצריכים אותו בשביל להביא אוכל לשולחן) קצת פחות מעניין העונה החדשה של סטארגייט וקצת יותר מעניין אם יהיה כסף למשפחה שלהם. אז באמת אנשים, קצת פרופורציות. הם לא עושים לנו דווקא - אין להם איך לקנות את העונות החדשות. ועם כל הכבוד לאגרה שלנו, זה לא בדיוק מממן אותם כמו שהערוצים המסחריים מקבלים כסף מפרסומות, אז תגידו תודה שהיו לכם 9 עונות של SG1 ושתיים של אטלנטיס גם כאשר העתיד של הערוץ לטה בערפל והם היו יכולים להשקיע את הכסף (המעט) שהיה להם בדברים אחרים.
זה לא וודאי. עוד זכור המקרה של סידרה מצויינת אחרת בת 4 עונות, שהכבלים קנו משום-מה רק 3, או 'אקס פיילז' שגם כן עברה ב-AXN ל-2 עונות בלבד מתוך ה-10. שלא כמו 'רוזוול' שתחל גם, לא נאמר בפרומו בהקשר של 'סטארגייט' 'כל העונות'. מה שכן, הערוץ הזה יכול עכשיו להיקרא בשקט 'ערוץ המד"ב', עם כל הסדרות שבו.