אני חדשה!!

alinali

New member
../images/Emo41.gifאני חדשה!!../images/Emo41.gif

היי..איזה מגניב שיש פורום כזה.. אני נורא אוהבת את כל נושא הרוחות וגלגולי הנשמה.. תמיד אהבתי את זה והאמנתי בזה ואני שמחה שיש עוד אנשים כמוני.. אז הצטרפתי לפורום הזה..מקווה שתקבלו אותי.. ד"א, קרה לכם פעם שראיתם מישהו כמה ימים אחרי שהוא נפטר?

ברוכה הבאה!

בחלום או במציאות? לפני שנה(או שנתיים) סבא שלי ז"ל נפטר..הייתי בטוח שאני אחלום עליו או משהו בסגנון..אבל כלום.אולי בגלל שידעתי עוד לפני שזה יבוא... חביב הקסם

alinali

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלתי..אז הכוונה היא במציאות.. האם זה יכול לקרות?!

I am a freak

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לראות, עם העיניים- אי אפשר. הפריק.

לא מדוייק...

ניתן לראות עם העיניים. ע"י פיתוח "ראייה אסטרלית" או ראיה על חושית (הם די זהים). חביב הקסם

I am a freak

New member
מצטער, אתה טועה.

לא רואים עם העיניים. גם הראיה האסטרלית וגם הראיה העל חושית מתבצעת דרך העין השלישית ולא דרך העין הרגילה וה"בילתי מזויינת"
. העיניים [הרגילות] שלנו בנויות לקבל אור ולהעביר דחף עיצבני [כתגובה] למוח כדי שיגרום לנו לראות בצורה ישרה [וכל היוצא בזה] את הדמויות הנוצרות מקרני האור. הפריק.

אמ..

לגבי ראיה אסטרלית אני לא בטוח,אני מחכה למאמר של אילן בנושא.. לגבי ראיה על חושית-היא מתבצעת דרך העיניים.על חושי=חוש מפותח. העיניים שלנו מסוגלות לראות רוחות,הילות וכדומה,הם פשוט מנוונות.. סכין מטבח אמור לחתוך מלפפון,אבל הוא יכול גם לשמש בטקסים מאגיים שונים...מה אני מנסה להגיד בעצם?שהעיניים שלנו לא בנויות רק כדי "לקבל אור ולהעביר.......". חביב הקסם

s h a f a n i

New member
למעשה ההגדרה של "על חושי"

הוא לא חוש מפותח במיוחד אלא "על חושי"- מעבר למה שאפשר לתפוס בחמשת החושים הרגילים. לא משנה כמה הם מפותחים. וכמובן שאנחנו לא מדברים כאן על סופרמן. הילות רואים דרך העין השלישית, כנ"ל לגבי רוחות. רואים שאתה לא רואה הילות, אם היית רואה הילות היית יודע שרואים אותן גם כשהעיניים עצומות, בצורה של תשליל (נגטיב). לשם שינוי, אני מסכימה עם הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo45.gif

הצלחת לעלות לי חיוך, אבל הרסת זאת ברגע. למה רק לשם שינוי
לא יוצא לך להסכים איתי לעיתים קרובות
הפריק המאוכזב, שבת שלום.

s h a f a n i

New member
כי בדר"כ

אתה לא יודע מי נגד מי איך ולמה בכישוף. סליחה, ב"רוחות רפאים".

רוצה שאני אגיד

"חוש ראייה מפותח ממש"? אולי את תוכלי ללמד אותנו "מי נגד מי,איך ולמה בכישוף"-זה יכול להיות מעניין...כבר הספקת להמציא משהו חדש? חביב הקסם

I am a freak

New member
שששש../images/Emo70.gif אל תגלה לה../images/Emo70.gif

העיקר שהיא מבינה את עצמה
הפריק.

למעלה