אמת או חלום?

../images/Emo41.gif אמת או חלום?

את ש הכרתי דרך אחד מאתרי ההכרויות באינטרנט. אתר חינמי שמציע קשרים לא מחייבים בין נשים לגברים למטרת מין מזדמן. הייתי רשום בכמה אתרים כאלו ותיבת הדוא"ל שלי תמיד הכילה רק דואר זבל, שום פניה לא הגיעה משום אתר וגם אותן נשים שפניתי אליהן לא טרחו לענות, הרגשתי הייתה שמרבית הנשים שם הן פיקטיביות. בוקר אחד אני פותח את תא הדואר האלקטרוני שלי ומוצא שם דואר מאחד האתרים, מכתב שלא ממש ציפיתי לו – "קוראים לי ש, כתוב שם, אני קוקסינל יפה ונשי ואישה כמעט בכל איברי, ש, יש לציין, הוא שם גברי. וש מוסיף – אני יודע שקצת קשה ומביך להראות בציבור עם אחד כמוני, אין לי התנגדות להפגש בביתי או במלון שבו אני אשכור את החדר על שמי ואגיע קודם, כך לא תיראה איתי בציבור. ש יקירי, עניתי, לא ציפיתי למכתב כזה וגם לא זאת הייתה כוונתי. מעולם לא הייתי בקשר כזה ואף לא פינטזתי על קשר כזה, לא יודע איך "לאכול" את זה. יקירי, עונה לי ש, זהו מספר הטלפון שלי, תתקשר אם תירצה ואל תדאג – דם אדם זורם בעורקי ואני מדבר את שפתך, איני יצור מכוכב אחר וגם לא אלחץ עליך לעשות דברים שאינך חפץ בהם. ש, יש לציין, מסר את מספר הטלפון בביתו, לא הסתתר תחת דואר אלקטרוני חינמי והזדהה מהתחלה בשמו האמיתי. מאז, בכל פעם שפתחתי את תיבת הדואר לנקותה מדואר הזבל ראיתי את מכתביו של ש ובכל פעם אמרתי לעצמי מחר אמחוק אותם. לאחר כחודשיים, כשראיתי את מכתביו בפעם המי יודע כמה עניתי לאחרון שבהם, היי ש, האם אתה זוכר? כן, ענה לי ש, זוכר ועוד איך, מה שלומך? ושלח לי את מספר הטלפון שלו, המספר שהיה רשום אצלי. לא התקשרתי באותו יום. לאחר כשבוע, בתקופת רגיעה קצרה בעבודה אני נתקל במספר הטלפון של ש, מרים את שפופרת הטלפון ומחייג בידיים רועדות, לא, אני אומר לעצמי וסוגר את הטלפון, שותה קפה, מעשן סיגריה, חושב ומהסס ומעשן אחת נוספת ואז, במין החלטיות מחייג אל ש. קולו של ש גברי עם גוון נשי, ש מתגלה כאיש שיחה מעניין בעל חוש הומור נפלא ובעל צחוק מתגלגל וקולו הזורם משרה אווירת רוגע וביטחון, שמע, אני אומר לו אחרי שיחה קצרה, אולי נפגש לקפה של לפני הצהריים? בו עכשיו, אומר לי ש, אני בא עניתי, אבל לא אוכל להשאר יותר משעה, אני חייב לחזור לישיבה חשובה, בסדר, אומר לי ש, בו. נפגשנו בבית קפה קטן ליד ביתו של ש, לבית הקפה נכנסתי עם כובע על ראשי ומשקפי שמש, חשבתי שכף בטוח יותר שלא יזהו אותי, את ש לא זיהיתי, הוא ישב בפינה חשוכה של בית הקפה בדמות אישה מושלמת. הוא קם לעברי ושאל, זה אתה? כן, אמרתי וחמקתי איתו לפינה החשוכה. דיברנו על דא והא, השיחה זרמה והגיעה מהר מאוד לסקס – מה זאת אומרת אישה כמעט בכל אבריך? אני שואל ו ש מחייך, כן, הבנתי נכון. שמע, אומר לי ש, אם תירצה לנסות אתה מוזמן, לא אעלב עם יהיה חד פעמי, אם תגיע ותתחרט אבין ואפילו אם תברח באמצע לא אכעס. אני מסתכל בשעון, הזמן עבר, צריך לחזור לישיבה החשובה, אני אומר ל ש. טוב, ש מושיט לי את ידו בשנית ונושק על לחיי, אני מסמיק קצת, מרגיש את מגע ידו ואומר בפרץ של טירוף – בו עכשיו, הישיבה תתנהל בלעדיי. מכבה את המכשיר הסלולרי ואומר לו, מהר, לפני ששפיותי תחזור אלי. אני עולים לביתו של ש, הבית מרוהט בפשטות, נקי ונחמד. ש מחבק אותי ומנשק אותי קלות על שפתיי, פורם את כפתורי חולצתי ומלטף את החזה שלי, מתעקב על כל פיטמה ומלקק אותה הייטב. אני פושט את חולצתו של ש ומלטף את גופו החלק והנעים, מגע עורו עדין כשל אישה ועורו חלק כעור עולל בן יומו, אני מגיע לשדיו המעוצבים בצורה מושלמת, מגע שדיו מוזר במקצת, מגע סיליקון אולם הם רכים ונעימים למגע. אנו נשכבים על מיטתו של ש והוא פושט את כל בגדי ומתחיל ללקק כל פיסה מגופי, אני פושט את מכנסיו בחשש ומוצא את הזין שלו, זין עומד, יפה. אני משכיב את ש על גבו ומלקק את גופו הענוג עד שאני מגיע לזיין שלו, זיין גברי על גוף נשי, חלק משערות ועומד. אני מלטף את הזיין וש מתענג, ואז, בפעם הראשונה בחיי, מכניס את הזיין של ש לפי ומתחיל לינוק אותו, יונק ומעסה לו את הבייצים. ש מתנועע ומשתולל מעונג ואני, כאחוז טירוף, יונק ויונק עד ש ש בא אל סיפוקו בתוך פי. אני מסתכל על ש בחיוך שכל תוצרתו בפי וש מסתובב לתנוחת דוגי, דפוק אותי, הוא מבקש, דפוק חזק, ואני מחדיר את הזיין שלי לפי הטבעת שלו ודופק, ש משתולל מהנאה ואני בא על סיפוקי, נפלא. בו להתקלח – אומר לי ש ואנחנו נכנסים למקלחת, שותים קפה ונכנסים למיטה לסבב נוסף, הפעם ש נשכיב אותי על גבי ויורד אלי בתנוחת 69 תוך שהוא מכיס את הזיין שלו אל פי, אני חש הרגשה נפלאה של להיות נמצץ ומוצץ באותו זמן, בשלב מסויים, שאני ממש חם ש מתרומם, ראשי מוחזק בין ירכיו והוא מכניס את אצבעו לפי – אונן, הוא אומר לי ואני מתחיל לאונן ומוצץ את אצבעו של ש, כשהגעתי אל סיפוקי הרגשתי משהו חם על פני, תוצרתו של ש. חזרתי לעבודה בערב, לא הפעלתי את המכשיר הסלולי, חמקתי למשרד, לקחתי את חפצי ונסעתי הבייתה. את ש לא פגשתי מאז.

למעלה