אמת ~או~ חובה

faith2

New member
../images/Emo41.gifאמת ~או~ חובה../images/Emo41.gif

אז ככה, כל הזכויות שמורות לנבי ארנבי, שראתה את המשחק בפורום אחר....אם כולנו נשתף פעולה, סמכו עליי שהדבר רק יתרום ויחיה את הפורום שלנו שזקוק באופן מיידי להחייאה! אז ככה, שואלים כמובן אמת או חובה, מי שעונה ישר מקבל משימה במידה של חובה או שאלה במידה של אמת.... סמכו עליי
עם המשימות שנבי נתנה לי לדוגמא העיניים לא רק יקומו לתחייה, אלא גם יתחממו מהר מאוד
אז הנתחיל נא? אמת או חובה?

faith2

New member
אז ככה...../images/Emo9.gif

את צריכה להביא לנו גולש 1 (נחמדה אני, רציתי להביא לך 5, אבל נוותר לך)....מהפורום הזה ולשכנע אותו לכתוב לנו סיפור יפה ומעניין שמורכב רובו מאייקונים! שקשור לפורום שממנו הבאת אותו!

faith2

New member
לכי לפורום אחר...

לכל פורום שאת רוצה, לא נראה לי שרוצים לשתף פעולה

faith2

New member
אה כן....!!!!!../images/Emo9.gif

תודה ענקית ל-hotgod! בלעדיו היינו תקועים עם המשימה הזאת!!! אז קבל
מכל ה-

anava1

New member
בוט...

בגלל שהחובה הקודמת באמת לא היתה יפה
אזזז... אממ...בגלל שאת המנהלת של הפורום פה, תחברי שיר דפוק כזה על הפורום עם חרוזים והכל... שילך ככה- בית1 בית2 פזמון.. בית3 בית4 Good Luck!

faith2

New member
חחח....ייאלה....

נתחיל בזה שאני לא משוררת, אז השמרו והרחיקו ילדים!!! לקרוא את השיר עם המנגינה של "ביום מהיר של שמש....." ביום בהיר וקר בחרה לה פיית' לפתוח "בית" לבית שמשמש אז הלכה לה לה לה לתפוזפוזפוז, ותוך שבוע- בנינו לנו room לבית שמשמשמש, הגיעו כל הילדים (עליק כולם) ובן רגע רגע רגע התחלנו מריבה במריבה היו מכות וקללות, ורק בגלל זה הפורום שרד בית שמשמשמש הפורום הכתום
עולים למעלה כמו עלה עלה בית שמשמשמש העיר המכורכרת, כי בלי כיכר כיכר אין אנחנו עיר ואז הגיע לו אדון אמיתי ושוב חזר השקט לבקבוק, בקבוק.... לאחר תקופה מצאנו לנו חברה ולאט לאט הקמנו קהילה כעת בית שמש במשבר מנסים להחיות אך העזרה לא מגיעה לה לה לה לללללה לה לה לה לללללה לי לה לי לה להההה לו לו לו לו.... אם קראתם עד עכשיו אתם ממש נואשים, כי בית שמשממש עולה על כל המימדים... לולללו ללללללווווו לה לה לה לללללההה וזה הסוף של שיר דפוק לאללללה

anava1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משוררת בטוח לא תהיי רות'וש!!!
איפה החרוזים? איזה מנגינההה?? בלעע... חפיף, העיקר עשית
עכשיו תורייי...???

faith2

New member
ממממממממממ....

בוא נחשוב..מממממ............ חובה עליייייך, לתת כאן את הוודוי הכי הכי מרגש עסיסי ואמיתי שלך! חח, את יכולה לסרב, לא נכעס!

anava1

New member
זה קשההה...../images/Emo10.gif

מה עשית לי רותםם.... טוב שניה אני יחשוב

דן צ

New member
רותם!!! תרשי לי לומר לך שנבחרת

נבחרת ברוב קולות של המועצה המחוקקת הפלסטינית לכתוב ולהלחין את ההמנון הפלסטיני לדורותיו!!! יתכן אף את ההמנון החדש של העם העירקי (רק להמנע מהמילים "סדאם" או "קובה".)

למעלה