"אמהות פולניות" ....

הרשי לי להתעצבן קצת - זה לא עלייך

ראשית, אם התיזה הזאת הוגשה באיזושהי מסגרת אקדמית - מאד הייתי רוצה לדעת מה הציון שקיבל הכותב. למרות שלסיכום, יש כמה מלים על כך ש"פולניות" (ו' שרוקה) אינה מוצא - אלא State Of Mind - הרי שסוג הבדיחות שהובאו - מהווה עלבון לאינטליגנציה וגם תת-רמה. בארה"ב - לא קיים בכלל מושג של "פולניה" אלא "אמא יהודיה". לאמריקאים יש המממוון בדיחות על פולנים - אבל דווקא לא על פולניות. בבדיחות הללו ממלא הפולני את תפקיד הטיפש, המטומטם - מעין ג'וחא כזה. אז יאללה די עם הדיסרטציות - אחרי שאני עבדתי והזעתי ובישלתי - אתם לא אוכלים? מה זאת אומרת האוכל לא טעים? אוכל לא צריך להיות טעים - אוכל צריך להיות מזין! ןממתי אומרים איכס על אוכל? אה, גם לא אומרים אוכל על איכס? יפה יפה, אחרי שישבתי ימים ולילות ליד העריסה שלך, לא אכלתי ולא ישנתי - זאת התמורה שמגיעה לי. טוב, אולי בקבר אני סוף סוף אנוח.

סמדר בנ

New member
../images/Emo13.gif אם יש דבר שהורג בדיחות

זה כשמתחילים להסביר אותן.... אין דבר יבש יותר מאשר תיזה על הומור. אני אישית נתקלתי בזה כאשר ביום השנה למות אבי ז"ל אמי אירגנה יום עיון לזכרו, עם הרצאה בנושא הומור. עוד לא נתקלתי בחיי בדבר יותר משעמם ונטול הומור מזה.... אז אנחנו נמשיך להיות פולניות, ושיגידו הפסיכולוגים מה שיגידו... אז לסיום בדיחה פולנית - "שתי אימהות פולניות נפגשות "מה שלומך?" שואלת האחת. "עכשיו יותר טוב", עונה השנייה, "היו צרות ועכשיו קצת נחת". "מה פירוש צרות?", שואלת החברה. "גיליתי שהבן שלי הומו", מסבירה האמא. "אז איפה הנחת?", שואלת הראשונה. "הוא התחיל לצאת עם רופא"..."

עוד בדיחה פולנית../images/Emo9.gif

פולני אחד עומד למות כל רגע! הריח שאשתו (פולניה) מכינה את המרק שהוא הכי אוהב! קרא לילדתו הקטנה ולחש לה באוזן שתלך לאמא ותביא לו צלוחית מרק לפני שהוא מת! הלכה הילדה לאמא,חזרה אל האבא ואמרה לו: "אמא אמרה שאסור לקחת מהמרק,זה לשבעה!!!"

קפץ לי הפקק...

אז השד העדתי ברח לו עכשיו החוצה. תשמעו..עוד פרק בסאגה הזו-" הזקנה הזאתי".. מבוא:" גם את עכוזה אני רוחצת בתשלום"( חומר רקע להמשך כדי שתהיו בעדי) עובדה: אני מתה על ריבות תוצרת בית. האירוע: הזאתי עשתה ריבת חבושים.כמו שרק זקנות יודעות. חילקה לצינצנות. אמרתי לה " גם אני רוצה ריבה- והיא הסכימה מיד." בסוף היום שאלתי...איפה הצינצנת שלי ,היו שם כמה וכמה. היא מצביעה על צינצנת זערורית חציה ריק. אני איבדתי ברקסים ואמרתי לה: " את יודעת שאת פרסיה קמצנית!" והיא ... צוחקת כמו נערה בגיל השיבבון אומרת לי:, תמלאי לך עוד " בתגובה אני עונה לה:"תמלאי את!!" הזאתי צוחקת ואומרת לי....אני לא יכולה. שתחלום שאני אביא לה ביצים בתוך הדלי .

האחרונה וזהו........ונעבור למי?

איך מוצאים פולניה באיצטדיון כדורגל 200 אלף איש???????? משחררים את הנשר הוא כבר ימצא את הנבלה

אממאא

New member
תראי מה עשית עכשיו מעוז - ישר הרמתי

טלפון לאמא וביקשתי ריבת חבושים... מחר מגיע אלי המשלוחה....

mars4

New member
אני מנסיוני יודע שעל פולניות

אין בדיחות. הכל אמת!

למעלה