אלבום השבוע

epitaph

New member
../images/Emo41.gif אלבום השבוע

בתכלס, פיקששתי שבוע שעבר אז כנראה שזה צריך להיות אלבום השבועיים. אצלי מדובר בעיקר בחדשים עם האזנות ראשונות ביחד עם כמה ישנים שתמיד כיף לחזור אליהם:
Tim Buckley - Tim Buckley / Hello&Goodbye האבא של ג'ף ויוצר וזמר נהדר הרבה לפני שג'ף למד ללכת (וגם בעל סיפור חיים וסיום טרגיים כמו בנו), מצוייד בקול מרגש (שהוריש לבנו) ופולק שמתאים לי לשעות הבוקר, לנסיעה בשטחים הפתוחים של הנגב. מדובר כאן בשני אלבומים בדיסק אחד, מה שהפך את העיסקה ממשתלמת לבלתי ניתנת לסירוב.
אלון וירצברג ושמעון גלבץ - בציר טוב אלבום שכבר הרבה זמן רציתי לקנות ותמיד דחיתי, לא עוד! הטארט אף של לקחת שירי משוררים (או משורר אחד) ולהפוך אותם לאלבום נעשה הרבה לפני וירצברג וגלבץ אבל בשביל לקחת את הטקסטים הלא קלים של יונה וולך ובעזרת הפקת אייטיז (שנפתיעה אותי באיכותה, האייטיז לא עושים לי את זה בד"כ) להפוך את זה לאלבום, בשביל זה צריך ביצים. תכלס עדיין קשה לי לעכל את האלבום הזה אבל הוא משתפר משמיעה לשמיעה.
ברי סחרוף - אקוסטי במקור הדיסק הזה הופיע כבונוס להופעות, כיום הוא נמכר לבד. בעבר היה לי את האלבום מקורי אבל בגלל שאחותי לקחה לי אותו כשהיא עברה דירה (לא ממש יכול להאשים אותה, זה באמת שלה) יחד עם כל אוסף הסחרוף שלה החלטתי לעשות מעשה ולאסוף מחדש את כל האלבומים של סחרוף. האלבום הזה, לקט של הופעות אקוסטיות יותר ופחות במהלך השנים מציג את ברי במהלך הופעות ברדיו בגל"צ (שאגב, מחזיקים הרבה חומרים מדהימים), בהופעה עם זהר פרסקו ועוד, תוך מתן ביצועים חדשים לשירים ישנים או קאברים מפתיעים (Sea Song!). אלבום מעולה לנסיעות... מבחינת הישנים:
Caravan - Live At the Fairfield Halls כל כך הרבה כיף בהופעה אחת וביצוע אלמותי ל For Richard שלוקח את כל הביצועים האחרים בסיבוב. פשוט מומלץ...
Clockwork - Clockwork זה לא בדיוק ישן אבל גם אין לי בדיוק חדש, תכלס מדובר ברוק סטנדרטי אמריקאי מתחילת שנות השבעים, אומנם יש להקות הרבה יותר טובות אבל הם עדיין עושים לי טוב, לא יודע אם זה ההרמוניות הקוליות או הקאבר לסיימון וגארפנקל שיש באלבום, פשוט כיף לי להקשיב לאלבום הזה לאחרונה.

Anuerysm

New member
לאחרונה התגלתי לאלבום מדהים במיוחד

Something Else By The Kinks בשמיעה ראשונה, אתה חושב שאתה נמצא מול אלבום זול עם עריכה גרועה ושעות ספורות באולפן הקלטות אבל אחרי חרישות פה ושם אתה מבין איזה שירים איכותיים נמצאים שם

1uLtRaSoNiC1

New member
הקינקס../images/Emo47.gif

אם לא שמעת, תשמע את האלבום הכי טוב שלהם (לדעתי) Village Green Perservation Society מומלץ

Anuerysm

New member
שמעתי אותו (בעקבות ההמלצה)

והוא באמת מדהים אבל אני עדיין מעדיף את סומת'ינג אלס בגלל Death Of A Clown

1uLtRaSoNiC1

New member
שמח שאהבת

נסה גם את האלבום השני האהוב עלי שלהם, עוד אלבום ענק The Kinks - Arthur (Or The Decline And Fall Of The British Empire) יופי של להקה, ריי דיוויס גאון

Anuerysm

New member
מתחיל להגמר לי הכסף פה

ויש הרבה דיסקים ברשימת המתנה אז זה יאלץ לחכות

fire witch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

EnchantedS

New member
אלבום מצויין!../images/Emo26.gif

My chemical romance- The black parade. אלבום מצויין, אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. מאוד שונה מהאלבום הקודם שלהם.

למעלה