אלבום השבוע

epitaph

New member
../images/Emo41.gif אלבום השבוע

והפעם, אצלי לפחות, השבוע הזה הוא בסימן של חזרה ללימודים ותחילת החורף. אז מה היה לנו השבוע?
David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars הזיקית המוזיקאלית עם אחד הדמויות היותר מעניינות שהוא יצר במהלך השנים, את האלבום הזה יש לי הרבה זמן ולמרות שהוא קליט ברובו (לפחות במדדים של בואי) אני רק חוזר אליו פעם בכמה זמן, אבל זה בהחלט אלבום שכיף לחזור אליו.
Jeff Buckley - Live a L'Olympia אחד הקולות הגדולים ברוק לדעתי, ולמרות שהוא הבן של... הוא עמד במעמד של אגדת רוק בזכות עצמו. הופעה נהדרת מול הקהל הצרפתי שתופסת את באקלי ברגעים נדירים (לא מבחינת הכמות, מבחינת האיכות) שבהם הוא צוחק עם הקהל, מאלתר איזה קאבר ללד זפלין שמהיר פי שתיים מהמקור, נותן בדיסטורשן עם קאבר חזק ל MC5 והחומר המקורי שכל כך תפור על הקול הזה, הקול הכואב, שנתקע לך בלב הרבה אחרי שהאלבום נגמר. למי שלא מכיר הייתי ממליץ להתחיל עם הקאבר שבאקלי עשה להללויה של לאונרד כהן, קאבר שפשוט יסחוף את מי שאוהב את המקור וכנראה שגם את מי שלא. אגב, עוד מישהו מכאן מתחיל ללמוד מחר?

1uLtRaSoNiC1

New member
אתמול קניתי את זיגי סטארדסט

והוא אלבום השבוע שלי יחד עם Rain Dogs של טום וויאטס המלך

epitaph

New member
אחח, טום וויטס...

האומן האולטימטיבי לחורף. Rain Dogs הוא אלבום שקשה לעיכול, במיוחד בשבילי שאני מעדיף את הקול של וויטס כמו באלבומים הראשונים אבל אלבום גדול בלי קשר שגם משתתף בו אחד המוזיקאים האהובים עליי, טוני לוין.

1uLtRaSoNiC1

New member
מעדיף את טום דווקא בתקופה הזו

של ריין דוגס, סוורדפישטרומבונס ופרנק'ס ווילד יירס אני מעדיף אותו יותר נסיוני והזוי

epitaph

New member
את עדיין חיה? ../images/Emo13.gif

לא רואים אותך, לא שומעים ממך...לאן נעלמת?

סמלת

New member
איזה מצחיק זה...

כל קיץ אני שומעת היפ הופ ורגאיי כי זה שמח וכיפי ומתאים ובחורף רוק, כי זה תואם לאווירה המלנכולית משהו שמלווה את העונה... השבוע יצא חזק בבוב דילן וג'ימי הנדריקס, אחח הגיטרות
"well she's walking therough the clouds..."
וגם אני מתחילה מחר שנה א'

סמלת

New member
או-הו../images/Emo6.gif

סרט רע
סוציולוגיה אנתרופולוגיה ותקשורת ומשאבי אנוש..למישהו יש אקדח?

אלבום השבוע שלי הוא

vs-pearl jam בהחלט אחד האלבומים היותר טובים של להקת הגראנג' האגדית. הוא אומנם לא מתעלה על ten אלבומם הקודם אבל עדיין בועט ומחשמל. reavrwiewmirorr שיר גאוני!

Anuerysm

New member
Neil Young - Harvest Moon

יש קטעים באלבום שנורא מזכירים לי את התקופה המאוחרת של סטינג מחר אני לא מתחיל ללמוד אבל אני מתחיל לדעת איך זה להיות בהופעה של ניל יאנג

למעלה