אלבום השבוע

slallum

New member
../images/Emo41.gifאלבום השבוע

הפעם בזמן
מה שמעתם השבוע הרבה? מה היו הרכישות שלכם? ספרו =]

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifשמעתי השבוע הרבה

את The Strokes - Is This It The Strokes - First Impressions of Earth שני אלבומים ממש טובים לדעתי, שמעתי את שניהם מלא השבוע.. IS THIS IT נראה לי הטוב יותר מבין שניהם.. אבל גם FIRST IMPRESSIONS מצויין לא רכשתי כלום

oneman2

New member
Kamelot- The Black Halo

אני לא יודע אם כל האלבומים שלהם כ"כ טובים (שמעתי רק שניים עד עכשיו), אבל זה אלבום מדהים. הלחן, הקול של הסולן, הכל משתלב בצורה מדהימה...

The Miller

New member
radiohead - itch

radiohead - com lag shout out loud - howl howl gaff gaff beatles - magical mystery tour

digression

New member
2 דיסקים חדשים ו2 בדרך

radiohead- the bens וירמי קפלן- לרע ולטוב והשבוע יהייה לי k's choice- live החברים של נטשה- שינויים בהרגלי הצריחה

slallum

New member
אני הזמנתי 4 דיסקים השבוע =]

יגיעו לדודה שלי בארה"ב, שתגיע עוד 3 שבועות לארץ ואז אני אקבל אותם =] Paradox Hotel - Flower Kings Subterranea - IQ Be - Pain of Salvation Stolt Morse Portnoy Trewavas - Transatlantic

slallum

New member
כלומר כדאי לי לקנות את זה?

באמת חשבתי לקנות אולי משהו של קרימזון.. אבל אני אוהב רק את השירים החזקים שלהם ויש לי את Red, שכבר נמצא ברשותי
והדיסקים האחרים למיטב ידיעתי לא חזקים כל כך..

epitaph

New member
בקרוב...

אני אביא גם סקירה על הופעות חיות מהתקופה של רד. בלי קשר, אם איןלך את USA שלהם אז הוא מאוד מומלץ.

shmueldvir

New member
לא ממש אהבתי את red

אבל in the cort of the crimson king ו the power to believeg (האחרון שלהם) ממש מצויינים! בגדול לדעתי קינג קרימזון זוהי להקה עם הרבה נפילות, אלבומים שחוזרים על עצמם וגם שיעמום לא חסר...כמובן שיש את היציאות

epitaph

New member
לגבי הרבה נפילות אפשר להתווכח...

אבל באמת יש להם כמה שחוזרים על עצמם (אני מניח שאתה מדבר על בהתעוררותו של פוסידון והשניים בשנות השמונים).

shmueldvir

New member
במיוחד על "בהתעוררותו של פוסידון"

פשוט שחזור לא מוצלח עד מאוד לדעתי לin the cort....לא נורא אני אישית ממש אוהב את האלבום האחרון שלהם (די בטוח שהוא האחרון) the power to believe

epitaph

New member
הוא האחרון...

אם אתה לא מחשיב הופעות חיות. בקשר ל"בהתעוררותו של פוסידון" זה ידוע וגם די מובן מההיסטוריה שלהם למה זה קרה, משום מה גם יש כאלה שמעדיפים אותו על הראשון...מה עוד שלהם שמעת?

shmueldvir

New member
רק את...

in the cort of the crimson king - מצוין! in the wake of posiedon - חבל islands- לא אהבתי בכלל red-לא ממש אהבתי Thrak - שמעתי כמה שירים משם, אהבתי מאוד...אולי תוכל לתת לי עוד קצת פרטים עליו....אני פשוט יותר אוהב שהם עושים כל מיני שירים יפים ורוק פחות פלצני לדוגמא: הקטע הראשון שב- red, אידיוטי ומעצבן מאוד לדעתי! ו-pictures of a city....מקווה שהבנת אשמח להמלצות על אלבומים טובים...

למעלה