איש השבוע

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gifאיש השבוע../images/Emo41.gif

איש השבוע שלנו באיחור קל (חשבתם שוויתרתי אה?
) קבלו את איש השבוע שלנו
הדג נחש 2 אתה מוזמן להציג את עצמך דגיג
ואתם מוזמנים לשרשר שאלות
שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו

אהלן מיכלי ולילה טוב לכולם/ן

אז ככה: דבר ראשון שמי יאיר. התחתנתי שנה אחרי הצבא עם בחורה שאהבתי מאוד היינו זוג שמאוד הסתדר ביחד פשוט מילנו את החוסר של השני, תקופת הנישואין לא ארכו יותר מ3 שנים ואז החלטנו להיפרד מסיבה שאין ברצוני לפרט כרגע! הדבר הנפלא שאירע מכל הסיפור זהו> ילדי הלא הוא ינון בן כמעט 5 פרח מקסים שלמענו אני חי. אני איש של שלווה ואינטימיות ואינני מרבה בשיחה עם כל אדם. מיכלי כבר מספיק מכירה אותי כדי לדעת שאני ביישן מלפרט קורות חיי. אשמח לענות אל שאלות אם יש בצורה הכי רלוונטית לעצמי
לילה טוב לכולם }{

Anat44

New member
שאלות ראשונות...

וואו, זה היה תמציתי... 2 שאלות שתבחר אם לענות עליהם: האם אתה מגדל את ינון לבדך? האם הוא נפגש עם אמו?

אמת, שכחתי להוסיף

שאינני חד הורי! אך כל שבת וחלק מאמצע השבוע אני אוסף את ינון אליי כמובן שהילד אצל אימו.:)

m i c h a l i

New member
השאלות שלי ../images/Emo13.gif

1. מה הזכרון הכי מתוק מהילדות ? 2. מה הדבר הכי הכי קשה בלהיות אבא לדעתך ? 3. איך אתה וינון מבלים כאשר אתם יחד?
4. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?
5. איזה מאכל לא תטעם בחיים?

רק עכשיו

הצלחתי להיכנס לפורום סורי {בעיות טכניות} אז כך: 1. שראיתי אותו פעם ראשונה בבית חולים פשוט פרח. 2. בלענות תשובות לשאלות הכי קשות שלהם
3. המון פינוק כי זה בדרך כלל רק בשבת ולפעמים בריכות פארקים גני משחקים. 4. אני חושב שזו כבר שאלה מבוגרת חחח אממממ הייתי רוצה להיות אני מניח איש פשוט שיכול לפרנס את עצמו וילדו בשקט
5.בטוח לא מה שאת הכנת לי בפעם האחרונה
סתם ת'אמת סרטנים בעעעעעעע רק מלחשוב על זה.
מקוה שסיפקתי במקצת.

m i c h a l i

New member
חחחחח מה הכנתי ??? (וואלה לא זוכרת)

בשאלה הראשונה התכוונתי לילדות שלך (סליחה על הניסוח המטעה
) ואני מאחלת לך שתגשים את חלומך כי בסך הכל מי מאיתנו לא רוצה לפרנס את ילדין בכבוד ולנוח תחת גפנו ותחת תאנתו

למעלה