איש השבוע

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gif איש השבוע ../images/Emo41.gif

ראשית ברצוני להודות לרן על שיתוף הפעולה. כל כך מחמם את הלב לדעת שיש גם אבות בינינו שלא נטשו את ילדיהם, שמגדלים ומטפחים אותם באהבה
ואיש השבוע שלנו
dudumagic הלא הוא דודו אתה מוזמן להציג את עצמך... ואתם, שרשרו שאלות לאיש השבוע שלנו

אני ראשונה!../images/Emo27.gif

מה הדבר הכי קשה בלגדל ילד לבד?
האם אתה מתחרט על משהו שקרה בחייך? ואם כן על מה?
לאיזה תקופה בחיים היית רוצה לחזור?
איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?
ואחרונה, מה היה הרגע הכי משמח בחיים שלך ?

s h o o s h a

New member
היי דודו

לא חטטני מידי (אני מקווה)- איפה אמו של הילד? האם הם בקשר? היא מעורבת בחייו?

dudumagic

New member
שלום לכם ...איזה כבוד

כיף להיות איש השבוע בזכות הילד שלי . אז ככה אני יספר קצת על עצמי : קוראים לי דודו ואני בן 23 גר בשכירות בדירה ברמלה , אני מגדל את מתן-חיים מגיל 4 חודשים , כיום בן שנה וחצי . ביום יום אני מתעסק בקסמים , אוהב מחשבים , כן כן אני יודע שאני צעיר , ושזה מוקדם 2 סיבות גרמו לי לרצות ולהאבק במערכת כדי לגדל את מתן-חיים . הסיבות בהמשך. אויי הסיפור שלי מאוד ארוך ואני לא יודע מאיפה להתחיל , אז אני יתחיל בהודעה חדשה את כל הסיפור מההתחלה ועד הסוף .

dudumagic

New member
*הסיפור שלי * חלק 1

הייתי בן 21 בדיוק השתחררתי מהצבא, חיפשתי מקום עבודה שנקרא "עבודה מועדפת" חיפשתי חיפשתי ולבסוף מצאתי עבודת אבטחה במקום שנקרא "קרית ספר" יישוב חרדי ליד מודיעין . התחלתי לעבוד והיה סבבה , העבודה שם היתה מותנית באיסור של להתחיל עם בחורות וכו' ואיסור דיבור (חרדים) , ואני אחד שלא ממש מתחיל עם בחורות אז ככה שזה ממש לא נגע בי , לאחר כמה חודשים עברתי מקום , והתחלתי לעבוד ברווחה שם ביישוב , יום אחד הגיעה נערה ואני רק הסתכלתי עליה וחייכתי , ואיך שהוא זה הגיע לפתקים ,וטלפונים , וכו' מה שנקרא עברתי על חוק האיסור אך אף אחד לא ידע על כך . הייתי נוסע לעבודה בבוקר וחוזר עם הנערה בערב ומחזיר אותה שוב בלילה . לא ידעתי את גילה האמיתי אך לא חשבתי בכלל לשאול .. עברו ימים והתברר שהיא מטופלת ברווחה והיא גרה ביישוב במשפחה שמטפלת בה למרות שהוריה גרים ממש מטרים ספורים (סיפור אישי שלה) לאחר שידעתי את גילה האמיתי לא ידעתי ולא חשבתי בכלל על מה לעשות גילה היה 15 אך התנהגותה והמראה שלה גרמו לי לחשוב שהיא בת 19 - 20 ואכן כל אחד שראה אותה חשב כמוני ... אך כמו שאמרתי לא היה מי שיגיד לי לעצור את זה , יצאנו ובילינו , וכן כן היא נכנסה להריון ... שנים שאני שומר והנה פאק אחד קטן ... לא רציתי שתעשה הפלה , משפחתה התחילה לספר לה סיפורים על ילדים שגודלים במצבים כאלה ורק רע ייצא מכל הסיפור הזה כמובן שהחלק של כבוד המשפחה היה כלול ולכן ההשפעה עליה היתה כה קשה אך אני הייתי בשלי ולא הסכמתי שתבצע הפלה 1. אני נגד הפלות 2. אבא שלי נפטר לפני שנתיים ומאוד רציתי ילד 3. אני אוהב ילדים בחודשים הראשונים גרנו בשכירות בדירת חדר , זה גרם לי להפסיק לעבוד , למכור את הרכב , והימים הקשים הגיעו , כבר בחודשים האלה ראיתי שהטעות שלי עומדת לי לנגד עניי , גרמה לי לכאב לב שלזה לא ייחלתי , הייתי צריך לחפש אחריה , כיום במחשבה אחורה אני מצדיק את מעשיה מכיוון שלא היו אמורים להיות לי מחשבות להיות זוג עם בת 15 הרי בגיל שלה ילדות הולכות למועדונים ודיסקוטקים וכו.. ואני בדיוק באתי וקטעתי הכל היא הרי חשבה שההריון דווקא יגרום לרווחה לעזוב אותה .. לא יכולתי להחזיק הכל על כתפיי ופשוט היא הלכה למעון של נשים בהריון , כדי ששם תוכל לחיות יותר טוב על הלידה וכדי שאני אוכל להסתדר ולחסוך כסף לשלב הראשוני , תמיד הייתי במחשבה קדימה . כל שבוע הייתי הולך לבקר אותה שם במעון הזה , קונה לה דברים , בדיוק גם היה לה יום הולדת ואת מיטב כספי הוצאתי על מנת לתת לה קצת אושר אמיתי . לאחר 3 חודשים כשהיא בחודש החמישי מצאתי עבודה במושב שכלל עבודה ומגורים - ואוו זה מצוין סיפרתי לה והיא אמרה לי אני רוצה לבוא לגור איתך , הסכמתי , והיא באה וגרנו יחד במושב , המשפחה שלה קצת עזרה המשפחה שלי קצת עזרה , דבר חשוב נוסף שלא סיפרתי שבזכות זה שהמשפחה שלי אמרה לי שהם יעזרו לי וייתמכו בי אז זה היה צעד נוסף להביא את הילד לעולם , ללא הבטחה זו לא נראה לי שהייתי מצליח לעמוד בזה . כל הזמן היינו מלווים ע"י אנשי רווחה , שבאו וראו את המקום ובדקו שהכל מוכן לקראת הקרב ובא . חברים באו לבקר, היה שם מגרש כדורגל , מגרש טניס באמת רמת מחייה כיפית כזו . היו ימים מתוחים שהיא הייתה פשוט קמה והולכת , זה שבר אותי וניסיתי להמשיך הלאה כאילו לא קרה כלום . אני עבדתי שם באלקטרוניקה וטיפלתי בחיות של הבעל הבית היו שם כלבים , סוסים , היתה סוסה מיוחדת של איזה עורך דין שביקש ממני לטפל בסוסה שלו ... ובאמת טיפלתי בה טוב הגיע היום שבו נסענו לבית חולים והילד נולד קראנו לו מתן-חיים = מתן=מתנה חיים= על שם אבא שלי ז"ל הוא נולד במשקל פג 1.800 והיה צריך להשאר שם חודש , את כל המשכורת שלי הוצאתי בשבילה לנסיעות, חששתי שלא יהיה לי מספיק כשהוא יגיע לבית אך אנשים טובים מהיישוב ומארגונים שונים הביאו לנו מצרכים ובגדים וגם מיטה וכו... בזמן הזה אחי היה בקשר עם הבת של הבעל הבית שאני עובד אצלו וגרם לה להתקשר אליו כל יום החשבונות שהיא קיבלה זה 5000 שקל בחודש , לאבא שלה יש מספיק כסף לשלם ... אך ראיתי שבגללו הסוף שלי קרב . הבעל הבית רצה עובד לא משפחה שגרה אצלו ומתחילה להתפתח. ואז הגיעו גם הימים שהיא פשוט גרמה לי להתפוצץ , לא היתה מנקה את הבית , לא היתה קמה אליו בלילה , הילד היה צורח מבכי והיא פשוט ישנה לה בכיף... בנוסף הבעל הבית אמר לי שתוך שבוע לפנות את הבית חיפשתי בית ובזמן הזה היא נעלמה לי למשפחה שלה אפילו בלי לשאול אותי ואז גם התחילו השקרים , היא קיבלה כסף מהמשפחה שלה ולא אמרה לי והלכה בזבזה אותם במקום לשמור אותם לשכירות לבית אך היא העדיפה לבזבז עברתי לגור אצל דוד שלי .... חלק 2 הודעה הבאה

Anat44

New member
../images/Emo140.gifהי דודו...

ראשית, אני רוצה לומר שאתה בחור מדהים... אינני יודעת, כמו כל האחרים, את המשך הסיפור, אולם אני בטוחה שיום אחד תמצא מישהי שתצליח להיות מאושר איתה... מחכה להמשך...

ielly

New member
כל הכבוד

מבלי לדעת את המשך הסיפור אני חושבת שאתה בחור מיוחד ורגיש ואב נהדר למתן חיים ושיש לך המון אומץ וכוח בכדי לעשות זאת לבד ואני גם יודעת מאיפה הכח והנחישות להצליח ואני חשבתי שכל הגברים אותו הדבר אני מורידה את הכובע ומתנצלת בפני המין השני כן יש בינכם יחידי סגולה יישר כוח ואל תשכח האהבה תמיד מנצחת

וואוו איזה סיפור!!

כל הכבוד על האחריות שלקחת על עצמך למן ההתחלה מחכה בקוצר רוח להמשך....

אני מצדיע לדודו אבל...

נראה כי להכנס לקשר מבלי לדעת פרטים על בת הזוג,חשובים ובסיסיים כגון, גיל.ומאוחר יותר להחליט ללכת עד הסוף ולהביא ילד לעולם,למרות גילה של הנערה,נראה לי קצת בעייתי. שאף אחד לא יטעה,אין אף אחד בעולם שחף מטעויות גם אנ יעשיתי יותר משתיים.

למעלה