איש השבוע

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gif איש השבוע../images/Emo41.gif

תודה רבה לאודליה על השתתפותה כאשת השבוע בשבוע שעבר
שמחתי להכיר אותך, ושמחנו גם על הבשורות הטובות . השבוע איש השבוע שלנו הוא
ויהי נעם ויהי אור הלא הוא רן
אתם מוזמנים לשרשר שאלות לרן ושיהיה שבוע טוב לכולם
 
סליחה,מצטער,סליחה

לא ידעתי לא ראיתי לא שמעתי. אז ככה אני בן 33,אב חד הורי,שמי רן אני מתגורר בחיפה,אני אוהב לבשל, לחקות,לשיר,להציג,לכתוב,לקרוא שירה,אני בין היתר קופירייטר במקצועי ואתם מוזמנים לשאול שאלות
 
נעים מאוד.

נעים מאוד, נעם. קופירייטר - זה נשמע תחום מענין מאוד. והתחביבים גם. מקווה שנוכל לראותך בפעולה - שתציג לנו משהו, תחקה (שנצחק הרבה) ותקריא איזה סונטה או משהו? שאלה: איך זה להיות חד-הורי בחיפה?
 

odelyav1

New member
../images/Emo24.gifשלום רן../images/Emo140.gif

השאלה שלי היא: האם אתה מגדל את ילדייך לבד? ואם כן {וסליחה על החדירה לפרטיות} אז למה הם לא אם האמא ??? ובני כמה ילדייך? וזהו תודה!!!!
 

odelyav1

New member
../images/Emo140.gif

קודם כל סלח לי אם זה היה חצוף מיצדי לשאול.. שיהיה לך בריא ותגדל אותו בנחת ובהמון אהבה
 
תודה רבה וזה בסדר אני לא מתבייש,

להיפך אני אב גאה,נועם שלי ילד מקסים ונורמאלי וחכם וחברותי ויש לו המון חברים ואנחנו משתדלים וגם מצליחים לחיות באושר
 

Anat44

New member
איך מסתדרים?

הי, רן, אני משערת שאתה עובד. איך אתה מסתדר עם שעות הגן של הילד? האם יש לך עזרה ממשפחה/מטפלת?
שאלה נוספת: האם אתה מצליח לצאת קצת ולבלות עם עצמך או עם חברים? (תענה רק על מה שבסדר מבחינתך!)
 
אני עובד בדיוק לפי שעות הגן שלו

אין לי עזרה כלל(למעט אבי שעוזר לי כלכלית מעט) אין מטפלת אין כמעט לבלות עם עצמי וחברים,לעיתים נדירות ביותר,אבא ואמא במשרה מלאה
 

odelyav1

New member
אתה לא חושב

שאולי פעם ב... כדאי לך לקחת בייבי סיטר רק כדאי להיות כמה שעות אם עצמך כי מנסיוני אני יודעת שאפשר להישתגע ככה להיות מבודד ולא לצאת קצת ולהיתאורר כול בן אדם צריך את הכמה "דקות" שלו לבד לא ככה?
 
בוקר טוב!

ראיתי שרשמת שאתה מגדל את בנך לבד כי אימו היא פגועת נפש. המצב אצלי הוא דומה (רק שהאבא הוא זה שחולה) אשמח אם תוכל לספר לי האם יש קשר בין בנך לאימו? ואם כן, מה טיב הקשר? כל כמה זמן הם מתראים? ואיך זה הולך מבחינת הילד? כמו כן, אודה לך אם תוכל לומר לי איך הסברת לילד את המצב. תודה!
 
שאלות נוקבות ומורכבות שאלת...

יש קשר בין הילד והאם. הם מתראים שלוש פעמים בשבוע,פעמיים בביתי,כאשר היא נמצאת פה 5 שעות בכל ביקור.ועוד פעם אצל הוריה ביום שישי,שמונה שעות.המסוגלות האמהית שלה לצערי שואפת לאפס,היא אוהבת אך לא יכולה להביע זאת,רוצה ולא יכולה.קרו כל מיני אירועים במהלך השלוש שנים האחרונות,בהן נאלצתי להתמודד עם להסביר דברים לילד,כך שהתשובה לאיך הסברתי לילד היא לא קונקרטית וספציפית לאירוע אחד,בגדול כשהיא הייתה באישפוזים,אמרתי לו שאמו חולה והיא בבי"ח,אך יבוא יום והיא תשתחרר והם יוכלו להתראות,נורא היה לי חשוב ללכת על האמת כמה שיותר אבל בצורה פשוטה,כאילו לפשט לו את האמת ולא לעשות אותה מורכבת,לא להכנס לפרטים על סוגי מחלות כי אין בזה טעם,אבל בהחלט להגיד את האמת.הוא ראה אותה בהתקף של זעם ואז הסברתי לו שזה מופנה היה כלפיי לא כלפיו ובזה השגתי כי בחוויה שלו העניין חי באופן כזה שהוא יודע שהיה כעס בין הוריו אבל לא כלפיו והוא לא קשור לזה.
 
תודה!

לצערי אצלי המצב הוא שונה. האב גר בחו"ל ואפילו לא מתקשר לשאול מה עם הילד. אני שמחה לשמוע סיפורים קצת יותר טובים.
 

מ י ר ב 8

New member
על הכייפק

שלום לך, קראתי את כל השירשור.......והתחושה שהתפשטה בי ...של הערכה גדולה. אתה פשוט נשמע לי אבא נהדר שעובד נכון במצב נתון לא פשוט. ישר כח. ואם תגיע לת"א נשמח לפגוש בך ובילדך.
 
למעלה