אירועי היום

../images/Emo41.gifאירועי היום../images/Emo41.gif

על הבוקר מתקשרת אשה מציגה את עצמה כ"...." אשת "....." שמגישה מחקר על יוצאים בשאלה יציאה בשאלה והמסתעף והיא זקוקה לעזרתי. כיוון שהיא אשת חבר. נענתי ברצון להקדיש חצי שעה שהתארכה לכשעה וחצי. טוב, אני הייתי בדרך, וגוללתי בראשי מסעות שכבר עבר עליהם הקלח. וואו, נוסטלגיה! והנה, אני מביע את דעתי החיובית על התנהגותם של הוריי. והאשה מפגינה בקיאות. "כתבת לא ככה, כתבת לא ככה" היא צוהלת. ואני מהרהר. עונה בדוגמת מה ליישב את הסתירה ושוקע בהרהורים. מה זה? אני כל הזמן מחליף דעות!!! חוסר יציבות משווע. כדי לייצב את נפשי חשבתי למצוא לי אהבת אמת כמו שהוא מצא. והנה, הגעתי לאן שהגעתי פתחתי את המחשב וקופצת לי פרסומת על הכרויות. בהתחלה הססתי. "זה לא לכבוד שלי למצוא אהבה מהאינטרנט" החשתי בלבי. אך כיוון שהוא מצא. בוודאי שגם אני אמצא אז פתחתי לי כרטיס וצוטטתי עם עלמות אין מספר. נראה מה יהיה בסוף. המצב של הנוער היום בקנטים. מה זה? חיש הדרדרנו לשיחות שבינו לבינה בזמן שיש בינו לבינה... רחמנא לשזיבנו אמן ואמן. העיקר שגם כתבתי סיפור חדש ומגניב!!!! הנה הוא כאן.

Le Fay

New member
אז קח גלגלי עזר ../images/Emo8.gif

(פיי חושבת שיציבות זה לא הכל בחיים). יישר כוח - אחלה רעיון!

ואילו הייתי נכה??

אילו הייתי נכה בשתי רגליי והיית אומרת לי "לא נורא רגליים זה לא הכל בחיים" זה היה מנחם אותי??? אם הייתי נכה והיית אומרת לי את זה הייתי אומר לך "לא נורא שכל זה לא הכל בחיים"
כמובן כמובן שהכל הכל בצחוק

Le Fay

New member
אילו היית נכה הייתי מפרגנת לך מבוקר

עד ערב!!! סתאאאם. האמת היא שכולנו קצת נכים, רק לא על כולנו רואים מבחוץ.

KaleMoid

New member
בהצלחה לך

לא התנסתי מעודי בבליינד דייטים, אבל נראה לי סבבה- קפה על חשבון הברון , אחרי התעקשות נמרצת כמובן. סיפור נחמד.

למעלה