איך תרצו את השילה שלכם?

../images/Emo41.gif איך תרצו את השילה שלכם?

בדיסקים - רם אוריון או דניאל סלומון?
בהופעות - אקוסטית או עם להקה?
קליפים - מהופעות חיות או קליפים רגילים? אבל תנמקו את הבחירות שלכם!
שתפו אותנו, נמקו, פרטו, הסבירו והביאו דוגמאות.

As I Am

New member
נייהמ. ../images/Emo103.gif

רם אוריון
דניאל סולומון עידן את שילה יותר מידי, לטעמי. ואולי זה לאו דווקא הוא או רם אוריון - אלא פשוט היא. לא שלא יצא דיסק מצוין - חלילה, אבל מרבית השירים בו רגועים יותר מבאלבום הקודם, ומה לעשות - אני נוטה להעדיף אותה פחות רגועה. :>
עם להקה
בדיוק מאותה סיבה בסעיף הקודם, להופעות אקוסטיות יש נטייה להיות רגועות יותר, וההעדפה שלי היא אחרת. חוצמזה - חשמליות ותופים זו כבר התמכרות אצלי.
קליפים רגילים
כי בתכלס, הופעות חיות אני מקפידה לראות מספיק, מתחשק לי לראות איפה היצירתיות של שילה ביצירת קליפים, בנוסף.

ADVAM4

New member
הבחירה שלי...../images/Emo13.gif

בדיסקים - רם אוריון או דניאל סלומון? דניאל.. כי הוא מלך... והוא ודנה זה שילוב מדהים..ד"א הייתי רוצה לשמוע את שילה שרה את מיתר קרוע של דניאל.. זה יכול להיות ממש נחמד. בהופעות - אקוסטית או עם להקה?זה תלוי באיזה שירים..:) קליפים - מהופעות חיות או קליפים רגילים?מהופעות זה הכי אמיתי...ובקליפים זה הכי מושקע.. קשה להחליט!

Orange Queen

New member
אמממ..

אני מהפלאפון אז זה לא יהיה ארוך. אני מעדיפה את ההפקה של רם אוריון. אני רואה את זה הרבה יותר אמיתי, למרות ששילה אומרת שהיא שלמה לגמרי עם הדיסק החדש, משהו שם מתפספס לי. חוץ מזה, עם רם אוריון זה הרבה יותר רועש וטוב . הופעות- אקוסטי. ללא ספק. שילה נהנת מלהקה מעולה אבל אקוסטי זה הרבה יותר נוגע ואמיתי. ומהופעות שהייתי בהן שילה ממשיכה להיות מעולה גם כשהיא לבד על במה. קליפים רגילים.. הופעות רואים בתמונע לא בטלוויזיה. ‎:)

Orange Queen

New member
אמממ..

אני מהפלאפון אז זה לא יהיה ארוך. אני מעדיפה את ההפקה של רם אוריון. אני רואה את זה הרבה יותר אמיתי, למרות ששילה אומרת שהיא שלמה לגמרי עם הדיסק החדש, משהו שם מתפספס לי. חוץ מזה, עם רם אוריון זה הרבה יותר רועש וטוב . הופעות- אקוסטי. ללא ספק. שילה נהנת מלהקה מעולה אבל אקוסטי זה הרבה יותר נוגע ואמיתי. ומהופעות שהייתי בהן שילה ממשיכה להיות מעולה גם כשהיא לבד על במה. קליפים רגילים.. הופעות רואים בתמונע לא בטלוויזיה. ‎:)

אוקי

בדיסקים אני חושבת שרם אוריון רק בגלל שמשהו משילה קצת נעלם בדיסק הזה..את כל השירים כבר הכרתי לפני שהדיסק יצא והרבה יותר אהבתי את הביצועים כמעט בכולם... הופעות אקוסטיות כי לא יודעת וקליפים רגילים לא יודעת למה,ככה... לא תמיד צריך סיבות..

אני ../images/Emo98.gif

בדיסקים - רם אוריון או דניאל סלומון?
שניהם טובים. אבל לדעתי השילוב בין שילה ודניאל הרבה יותר מדהים. אני גם יותר אוהבת את הקול של דניאל מאשר של רם. [למשל, יש לי את 'רק לנו' בביצוע של שילה ודניאל והוא פשוט מושלם. אני לא חושבת שעם רם זה היה יוצא אותו הדבר, או אפילו קרוב.]
בהופעות - אקוסטית או עם להקה?
אקוסטית
לרוב זה יותר תלוי במצב רוח שלי אותו היום, אבל בגדול אני מעדיפה אקוסטית. יותר מחבר, יותר מרגש. [במיוחד ההופעות ב'מרתף 10' בחיפה
]
קליפים - מהופעות חיות או קליפים רגילים?
האמת שאני ממש לא אוהבת את העריכה של הקליפים העבריים, לרוב הם די גרועים אז פשוט עדיף קליפ שהוא מתוך הופעה וזהו

אמממ../images/Emo26.gif

בדיסקים - רם אוריון או דניאל סלומון? דניאל סלומון, יש משהו שאני ממש אוהבת בו. עדיין לא גיליתי מה, אבל יש משהו
בהופעות - אקוסטית או עם להקה? תלוי באיזה שירים קליפים - מהופעות חיות או קליפים רגילים? קליפים רגילים

Marj17

New member
../images/Emo194.gif

רם אוריון חד וחלק. הפקה יותר רוקריסטית, בועטת, ישירה ואני חושבת שהיא גם הרבה יותר מתאימה לשילה. הופעות עם הלהקה למרות שנחמד ששילה עולה בהדרן רק עם הגיטרה, זה הכל תלוי. בכללי אני מעדיפה עם כל הלהקה, תופים, חשמליות, באס ושילה. קליפים רגילים בסגנון "אדם חופשי" כזה. מיותר קליפים מהופעות, יש מספיק שילה בהופעות.

Aaheli

New member
ממ...

בדיסקים - דניאל סלומון. לא יודעת מה איתכם אבל אני אוהבת את העדינות הזו. הופעות - אקוסטיות
אישי יותר, לדעתי
קליפים - רגילים. כי זה גאוני

למעלה