אטלנטיס 2X16 - The Long Goodbye

kinspirit

New member
../images/Emo41.gifאטלנטיס 2X16 - The Long Goodbye

וויר עם רובה
שרשרו...

subatoi

New member
בסך הכל

היה פרק בסדר גמור. לא מדהים משום בחינה שהיא, לא בולט משום בחינה שהיא, אבל בסדר. אני (שוב) חושב שטורי היגינס מראה שכשנותנים לה לצאת מהדמות ה... אממ... מוזרה (בהעדר מילה אחרת) של וויר, היא בסדר גמור. אני חושב. היה נחמד לראות שקולדוול עכשיו מסתדר עם וויר. כנראה שלא נראה יותר ויכוחים ברמה של גן חובה כמו שהיו פעם בענייני "עכשיו אני מפקד! לא, עכשיו אני מפקדת!"
מאיפה הם התחילו להשתמש במהממים האלה? מי יזכיר לי? ולמה לעזאזל רונן האמין לשפרד וסמך עליו בקטע עם הפוטבול? לא ממש הבנתי את זה... רק שפרד יודה בזה שהוא רואה פוטבול, אבל החייזר שישתלט לו על המוח ויודע שזה הפתרון לכך שיאמינו לו ,לא יעשה את זה? כאילו, מה?! ואת הפרק של SG1 אני אראה מחר

../images/Emo31.gif אוף

מכל מה שכתבת לא הבנתי מה היה בפרק. כל מה שרציתי זה תאור מפורט(לא מידי), של מה שהיה, זה הכל.

ayan2

New member
../images/Emo63.gif מה היה בפרק:

העתקתי את זה מתקציר פרקי העונה של אתר סטארגייט-ישראל: פרק 16 : The Long Goodbye שני תאי הצלה אשר מתגלים ומובאים לאטלנטיס טומנים בחובם יותר מאשר חברי המשלחת ציפו. כאשר תודעת שני השוכנים בתאים משתלטת על גופם של שאפרד ו-וויר, כל החוקים בטלים ושני חברי הצוות מוצאים עצמם במרדף של חתול ועכבר אחד אחרי השני, כאשר ניצחון צד אחד משמעו מוות לצד השני. וכך, בעוד שאפרד ו-וויר מתרוצצים ברחבי העיר ויורים בחברי המשלחת ללא היסוס, חבריהם מנסים נואשות לאתרם ולרסנם לפני שמישהו יהרג. זה מאוד בכללי. אפשר להוסיף לזה את העיניין עם קולדוול, שנדרש לרכוש חזרה את האמון של...כולם. וויר ושפרד היו בעל ואישה, אוייבים, שקיוו לסיים את מילחמתם זה בזו על אדמת אטלאנטיס, כשכל אחד מנסה להרוג את השני. זה בגדול. מקווה שזה עוזר במשהו...אני אחזור בהמשך לכתוב את דעתי על הפרק...

סלמאק

New member
הכוונה בטיעון הזה היתה:

שרק שפרד יודה בזה שזה לא יעזור, כי היישות גם היתה יודעת את זה. מי היה חושב שהיישות תלך כ"כ רחוק עם כזה "הפוך על הפוך"?

subatoi

New member
זה כ"כ מטומטם מצידם,

שלא חשבתי על זה. למה שהיישות לא תגיד גם את זה? הרי לגבי כל דבר שהיישות תגיד לא ניתן לדעת בוודאות מי אומר את זה , היא או שפרד. אז מה הקטע? היה חסר להם איך להאריך את הפרק ב-5 שניות? לא יכלו לוותר על קטע הדיאלוג המטופש הזה? דבילי ברמות...

nzkiwi

New member
בצבע ובמרקם הם דומים לרובים של הריית'

ובכל מקרה הם נראים כמו רובי צעצוע שילדים משחקים בהם, כאלה שעושים רעשים חללים ואורות צבעוניים... והם בכלל לא מהממים

ilanbt

New member
צודק אני מעדיף את הזט גאן של הגאוולד

זה רובה חמוד ובכלל צורת הנחש שלו מקסימה.

subatoi

New member
נכון הם לא מהממים.

הם מאממים
ותתחדש (?) על הפטיש, פעם ראשונה שאני רואה אותו

subatoi

New member
כנראה שזו באמת תעלומה

מאיפה הרובים האלה הגיעו. מוזר. יותר מדי מוזר. וחשוד.

STING3ER

New member
נראה לי שהרובים היו בתוך התאים שהם נשמרו בהם

אבל מצד שני הם חטפו אותם מהשומרים אז.... לא יודע

1Life1Death

New member
עוד פרק...

לפחות היה הומור עצמי על זה שהם טחנו את הקטע שיש בעיה ורודני מתקן

Y. Welis

New member
"הי, זה באמת אתה?"

שאלה נפלאה בפרק שכזה... שנשאלה קצת יותר מדי פעמים, ובלי הטוויסט המקובל (כמו בסרט 'האי'), כשהבחירה הנכונה נעשית, מבלי שאנחנו יודעים מאיזו סיבה. שוב יש דוגמא לפזיזות לא סבירה - לפחות בפרק המוקדם יותר של סטארגייט, כשדניאל רצה ללחוץ על איזה מתג במכונת הזמן שהם מצאו, קרטר קפצה מיד: 'רגע!'. כאן אף אחד לא מגלה שום זהירות עם טכנולוגיה זרה, אלא רץ מיד קדימה וחוטף את ההקרנה. סיפור הרקע שהוצג היה קלוש - אם היא אכן כ"כ שנאה את הזקן השני, היא היתה מחסלת אותו מיד ומנסה להתענג על הרגעים האחרונים... אבל צריך איזו סיבה לאקשן - מה הסיכויים שוויר תצליח להתגבר על 5 חיילים בידיים ריקות? רק בפרקים כאלה. מדוע גם הם לא חשבו להחליף את הסיסמה *מיד* כשהמחזיקים בסיסמאות הראשיות הפכו לבלתי אמינים? (compromised, כמו שאומרים בסרטי הריגול). עדיף לעתיד שמק'קיי יזכור בעצמו את הכל. חששתי ברגע הראשון שוויר הרעה השתלטה על הבקרה שהיא החליטה להעמיס את ה-ZPM כדי ליצור פיצוץ שישמיד את כל העיר, אבל בסופו של דבר הכוונות שלה היו יותר קטנוניות. גם זה קורה. בכל מקרה האקשן היה נחמד.

Y. Welis

New member
ובפינת הפרק המקביל ב-TNG

הפעם נזכרתי בפרק Power Play מעונה 5, כאשר איזו רוח השתלטה על דייטה, טרוי ואובראיין, והפכה אותם לפחות נחמדים במסגרת נסיון ללכוד את האנטרפרייז.

STING3ER

New member
היה קטע אחד מצחיק

כשוויר התנשקה עם שפרד כולם הסתכלו כאילו זה מוזר ורודני גיחך (צחק) חוץ מזה היה מאוד צפוי שמשהו ישתבש שם למה הם לא מבודדים בחדר סגור כל טכנולוגיה חדשה שהם מוצאים?! ולמה לעזעזל הם סיכנו את ג'ון שפרד במשהו שהם לא יודעים אם נכון או לא מצידם שיגידו לזקנה שהיא תיפרד ממנו כשהוא יושן

ayan2

New member
../images/Emo221.gifאני חושבת שהכוכבת האמיתית של הפרק היתה

...אטלאנטיס. הפעם (ולדעתי לראשונה) היו צילומים מאוד מיוחדים של העיר, שבעיקר המחישו את גודלה העצום. עד היום (אתמול...) תמיד כשהיה עליהם לחפש משהו בעיר, הם היו אומרים שזה יקח הרבה זמן...כי העיר מאוד גדולה...והיה צריך פשוט להאמין להם שאכן כך. חוץ מהצילום של כל העיר מרחוק, תמיד הראו לנו את אותם חלקים מעטים של העיר. אתמול הייתה המחשה טובה של הגודל, מעבר מאגף לאגף, מקומה לקומה, מה שנתן לדעתי את התחושה של המרחבים המאוד גדולים של העיר. מאוד אהבתי את זה!
חוצמזה מצטרפת למה שכבר נכתב - הייתה לי תחושה שקצת מחפפים בפרטים הקטנים כדי ליצור עלילה עם אקשן. לא מספיק התייחסו לעובדה שקולדוול (נהיה צדיק...!) דווקא היה היחיד שניסה למנוע את ההתנסות ההרפתקנית, ורק מק'קיי ידע לתת לו את הקרדיט לכך. אלמלא כל המיטען שאני סוחבת ביחס לוויר ולדמותה עד כה, הייתי אומרת שאת הרעה הלוחמת היא משחקת לא רע. בואו נגיד שאמרתי הרגע...
אז לא סופר מוקפד בפרטים ובאמינות, אבל פרק נחמד.

aviramdj

New member
יש לי שאלה ....

עכשיו הורדתי כבר את העונה השנייה . אני הגעתי לפרק 15 ואחריו הפרק שאתם ראיתם בטח בערוץ 1 . השאלה ... כאילו זה בעסה לראות פרקים לבד לפני או לפחות לפני חלק מאחרים . אבל מצד שני קשה להתאפק ... מה אתם עושים ?

STING3ER

New member
תתרגל לחכות

לפעמים יש דברים ששווה לחכות בישביליהם תחשוב שאם כל סדרה תראה ביום אחד ממה ישאר לך להנות נכון שקשה לחכות אבל זה שווה את זה ככה התענוג נשאר יותר זמן

למעלה