אז...

10th Man Down

New member
../images/Emo41.gifאז...

הגיע הזמן להפסיק להיות פורום "היי אני חדש" ולהתחיל למצוא רעיונות שקשורים לתוכנית, לא?
יש לכם רעיון לפינה? מעוניינים לפתוח פינה? כתבו הכל בשרשור הזה, ונארגן פינות שבועיות כדי להמריץ את הפורום
ושבוע טוב

M0AVRIL

New member
אמ...

תראו, זה רעיון גרוע מאודד אז אין בעיה שתגידו "לא"... פשוט תעשו את זה בעדינות: אני יכול לעשות כל שבוע את "המצעד", כאילו שיהיה כל שבוע מצעד שלפי כמה שיצביעו יותר אז יהיה מצעד (הסבר דפוק), כמו מי הכי רשע, מי הכי מסכן, את מי אתם הכי אוהבים, את מי אתם הכי שונאים, פרק אהוב, וככה להמשיך כל שבוע... יהיה למשל יום אחד להצביע ואז יהיו תוצאות... כאיחלו כל שבועה יהיה קטגורייה, ובסוף נרשום גם כאילו את כל המנצחים... ואפשר שיהיה מנצח בסוף.. מישו שניצח הרבה בהרבה קטגוריות... אז אין לי בעיה לעשות משו כזה כל שבוע...

M0AVRIL

New member
אה, וגם:

חידון על הסידרה כל שבוע.. ומי שעונה ראשון נכון אז הוא מקבל האדמה או משו כזה וגם כדאי לקבוע מפגש צ'ט לפורום... באיזה יום ושעה, אבל לא ביום ראשון..

M0AVRIL

New member
וגםםםםםם:

שמישו יעשה התפקדות חוןדשית כל חודש חח זה כאילו רק המצעות אני ההיתי רוצה לעשות את המצעד ואתם יכולים לעשות את שאר הרעיונולת..
חח חפרתי... אם יהיה לי עוד אני יוסיף (וגם אולי יהיו לי רעיונות אם תגיבו להודעת חדש שלי, אני לא מבטיח כלום, אבל מה זה הפורום הזה? אין אפילו ברוך הבבא אחד קטן...)

Damn Regret

New member
המ..../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

הנה הרעיונות שאני הצעתי בקומונה ~
תמונת השבוע. מי שייבחר בפינה זו, ייבחר לעצמו יום בשבוע, וביום הזה הוא בעצם יביא את תמונת השבוע. בשביל שהפינה לא תהיה סתם תמונה, אפשר להוסיף דיון + למה בחרת את התמונה הזו.
משחק השבוע. מי שראה, אתמול פתחתי שירשור של משחק כלשהו באתר המשחקים של HTF, מי שייבחר בפינה זו כל שבוע יביא סיקור קצר על המשחק.. ואפשר גם לעשות תחרות קטנה. כיוון שאין המון משחקים באתר, אחרי שהמשחקים יגמרו, אותו גולש שבחר בפינה זו, יעבור לפינה אחרת - חדשה.
ראש בראש. פשוט מאוד, עושים ראש בראש נגד דמויות / פרקים / אתרים - כל מה שקשור להטפ. הפינה הזו לדעתי תחזיק מעמד כי אפשר לעשות כמו שאמרתי לא רק דמויות, אלא גם פרקים, 'סטים' [הבתים של הדמויות] וכו' וכו'. אפשר לעשות דיון ארוך מאוד על הדמויות, "קרב" בינהם בקיצור.
החוליה החלשה. משחק שיכול להחזיק המון זמן מעמד. בוחרים את כל הדמויות, חלק מהפרקים, חלק מהסטים, ופשוט משחקים! כל אחד מעיף דמות/סט/פרק שהוא לא רוצה, ונותן חסינות למה שהוא כן רוצה. אפשר לבחור רק דמות אחת / סט אחד / פרק אחד להדיח ולתת חסינות.
סיכום שבועי. פינה דיי נחמדה, פשוט עושים סיכום שבועי. אבל בשביל שזה לא יהיה משעמם אפשר לגוון בשאלות מדי שבוע. יכול להיות שבוע אחד שאלות רגילות + בוחרים דמות מסוימת וגם היא תכלל בסיכום.
סיכום שבועי פורום. זאת הפינה שבעצם כל מה שקרה באותו שבוע בקומונה, ייכתב כאן. אם זה חדשים, מישהו קנה חולצה של הטפ, וכו' וכו'.
הקורבן השבועי. עושים הרשמה, [מי שאחראי על הפינה] ובכל שבוע הוא בוחר מישהו אחד. כל חברי הפורום שואלים אותו שאלות,סקרים ושאלונים וכדומה. =כל מה שרשום כאן העתקתי מהקומונה, בגלל זה דברים יראו קצת מוזר, ודברים לא יהיו ככ קשורים.= זה כלמני רעיונות שבד"כ יש בפורומים.. ממ, אני אשמח לקחת על עצמי את הרעיון של החידון.
זאת אומרת נעשה חידון ענקי של HTF כאן בפורום.. אני אשאל את דרור [Mafakit] אם היא רוצה להיות אחראית איתי עלזה, אני מאמין שהיא תסכים.

M0AVRIL

New member
איזה חידון? שאני הצעתי??

כי אם כן, התכוונתי שתעשו נגיד כל שבוע "שאלה שבועית" ושהמנצח (מי שענה נכון ראשון) יקבל האדמה לשבוע... לא חידון גדול כזה... אבל אתם מוזמנים לעוות את זה איך שבא לכם אז זה לא משנה... חח

Damn Regret

New member
איזה חידון בדיוק?../images/Emo153.gif

נאמ, אה עכשיו ראיתי את ההצעה שלך.. אולי זה דומה אבל
אני הצעתי חידון ענקי, המון משתתפים, 10 שאלות, 5 ידע 5 אמריקאיות, כל פעם מישהו עף וכו'..

M0AVRIL

New member
אה אנביעה פשוטנ חשבתי שרצית את ההצעה שלי..

לקחת בסוף את החייזר כמואמץ?

M0AVRIL

New member
חשבתי שאתה עדיין מנסה אותו או משו

אבל ראיתי שזה כבר הרבה זמן... חח אחלה מאומץ!

../images/Emo15.gifכןכןכן בואו נעשה חידון..

אני רוצה לעזור לך ולדרור.. אפשררר? ^.^

Damn Regret

New member
אה ברור../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

לא יצא לי עוד לדבר עם דרור ואולי היא בכלל תרצה פינה אחרת. היא בטח תוותר לך כי את "האישה שלה"
סתםסתם חרצואלה
תתחברי למסנ

../images/Emo15.gifשקט קנאי.

אתה רוצה את פמלה בכלל
אני מחוברת D: חרצואללללל לא דיברנו שנים
.

mafakit

New member
ברור שאני אסכים!!@#$%|אלפקה|../images/Emo218.gif

המ.. המ.. המ.. אני רוצה לעשות את הסיכום השבועי..

mafakit

New member
אוקיי אז הבנתי שהסיכום השבועי של|אלפקה|../images/Emo218.gif

דנה.. אז..אז..אז.. אז אם אני לא יעשה איתך את החידון הזה אז אני רוצה את הסיכום שבועי של הפורום.. מה שקרה בפורום.. מה התחדש וכאלה..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifרעיון

אולי אני יכולה לעשות בחן את עצמך? כאילו על כל מיני דברים שקשורים להפי טרי, וכן, יש לי עוד רעיונות לבחנים חוץ מ"לאיזה דמות מהפי טרי אתה דומה?".

M0AVRIL

New member
ככןכןככן!!!!!!

תעשי את זה כזה.. עם נקודות לאיזה דמות אתה מתאים וכל זה כמו בראש1 כזה עם נקודות וכל זהה!!!!!!!!!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכמו בראש1 זה מסובך.

כי לכל תשובה בכל שאלה זה מספר נקודות אחר.. אני אעשה כמו במעריב לנוער (אם יתנו לי בכלל לעשות).

למעלה