המ..../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif
הנה הרעיונות שאני הצעתי בקומונה ~
תמונת השבוע. מי שייבחר בפינה זו, ייבחר לעצמו יום בשבוע, וביום הזה הוא בעצם יביא את תמונת השבוע. בשביל שהפינה לא תהיה סתם תמונה, אפשר להוסיף דיון + למה בחרת את התמונה הזו.
משחק השבוע. מי שראה, אתמול פתחתי שירשור של משחק כלשהו באתר המשחקים של HTF, מי שייבחר בפינה זו כל שבוע יביא סיקור קצר על המשחק.. ואפשר גם לעשות תחרות קטנה. כיוון שאין המון משחקים באתר, אחרי שהמשחקים יגמרו, אותו גולש שבחר בפינה זו, יעבור לפינה אחרת - חדשה.
ראש בראש. פשוט מאוד, עושים ראש בראש נגד דמויות / פרקים / אתרים - כל מה שקשור להטפ. הפינה הזו לדעתי תחזיק מעמד כי אפשר לעשות כמו שאמרתי לא רק דמויות, אלא גם פרקים, 'סטים' [הבתים של הדמויות] וכו' וכו'. אפשר לעשות דיון ארוך מאוד על הדמויות, "קרב" בינהם בקיצור.
החוליה החלשה. משחק שיכול להחזיק המון זמן מעמד. בוחרים את כל הדמויות, חלק מהפרקים, חלק מהסטים, ופשוט משחקים! כל אחד מעיף דמות/סט/פרק שהוא לא רוצה, ונותן חסינות למה שהוא כן רוצה. אפשר לבחור רק דמות אחת / סט אחד / פרק אחד להדיח ולתת חסינות.
סיכום שבועי. פינה דיי נחמדה, פשוט עושים סיכום שבועי. אבל בשביל שזה לא יהיה משעמם אפשר לגוון בשאלות מדי שבוע. יכול להיות שבוע אחד שאלות רגילות + בוחרים דמות מסוימת וגם היא תכלל בסיכום.
סיכום שבועי פורום. זאת הפינה שבעצם כל מה שקרה באותו שבוע בקומונה, ייכתב כאן. אם זה חדשים, מישהו קנה חולצה של הטפ, וכו' וכו'.
הקורבן השבועי. עושים הרשמה, [מי שאחראי על הפינה] ובכל שבוע הוא בוחר מישהו אחד. כל חברי הפורום שואלים אותו שאלות,סקרים ושאלונים וכדומה. =כל מה שרשום כאן העתקתי מהקומונה, בגלל זה דברים יראו קצת מוזר, ודברים לא יהיו ככ קשורים.= זה כלמני רעיונות שבד"כ יש בפורומים.. ממ, אני אשמח לקחת על עצמי את הרעיון של החידון.
זאת אומרת נעשה חידון ענקי של HTF כאן בפורום.. אני אשאל את דרור [Mafakit] אם היא רוצה להיות אחראית איתי עלזה, אני מאמין שהיא תסכים.