אז...

M0AVRIL

New member
גם טוב

את לא חייבת לעשות את התן לך ציון הזה... את יכולה שתשובה 1=1 2=2 3=3 וככה...

pluplup

New member
המ,

"פרק השבוע". פעם בשבוע,מפעיל/ת הפינה ייתן/תיתן לינק לפרק כלשהו(פרק חדש,פרק ישן,מה שבא לו/לה),ויציג שאלות קבועות כמו "איזו דמות הכי אהבתם בפרק?","ציון לפרק: ",וכאלה(וחברי הפורום יענו על השאלות,כמובן).

Crazy Lala

New member
אפשר לעשות ספיישל דמויות

נגיד בוחרים את גיגלס, פותחים אשכול ובו שמים תמונות שלה,מוצרים,סרטונים בהם היא מתה באכזריות
כל שבוע לדמות אחרת... ואפשר לעשות הקורבן כדי להכיר את חברי הפורום...אני מוכנה לארגן את זה (כי לא בא לי להשתתף
)

10th Man Down

New member
הממ

אהבתי את הרעיונות שלכם :) אז מה דעתכם שכל מי שרוצה לפתוח את אחת מהפינות יציע כאן יום בשבוע שבו תיפתח הפינה שלו? אני מזכיר שכבר יש לנו אחת- הסיכום השבועי של דנה בימי שישי :)

mafakit

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifמי שרוצה לנהל פינה...../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

שישרשר לכאן את הפינה שהוא רוצה לנהל. הסיכום השבועי כבר שייך לדנה [The Fantasy] וכנראה שהחידון אריאל אחראי עליו [Damn Regret] אז הפינות שנשארו:
תמונת השבוע
משחק השבוע
ראש בראש
החוליה החלשה
הקורבן השבועי
סיכום שבועי של הפורום אם יש לכם עוד רעיונות לפינות שרשרו אותם לכאן ורצוי שיהיה הסבר ברור..

yoorinet

New member
ופינה שתהיה חד פעמית אפשר לעשות?

נגיד פינה שתהיה רק פעם אחת וזהוו [לא שיש לי כזו אני רק שואלת כי עשיתי כזו בקומונה]

mafakit

New member
המ..אני רוצה את הפינה של |אלפקה|../images/Emo218.gif

הסיכום פורום [מה שקרה בפורום השבוע.. מה התחדש וכאלה..] אז אני נותנת אותה לעצמי.. סבבה..?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאפשר לעשות בחן את עצמך?

אני שואלת שאלה כמו "לאיזה דמות מHTF אתה דומה?" ואז אני שמה 10 שאלות עם 4 תשובות כל אחת, עונים, ואז מוסיפים לתוצאה מספר נקודות כמו מספר התשובה שסימנתם ובסוף יש תוצאות. ואז אתם מוזמנים לשתף
אולי ביום שלישי?

mafakit

New member
אוקיי אוקיי אוקיי..../images/Emo3.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

אז את יכולה.. אני מעדיפה לחכות שלכל פינה יהיה מי שינהל אותה.. ואז לקבוע ימים.. לראות מתי נוח לכל אחד..
אז.. זאתי פינה שלך!

mafakit

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo69.gifאוקיי אוקיי אני מפסיקה|אלפקה|../images/Emo218.gif

להשטלת על הפורום..
***הולכת למצוא לי חיים***

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif***מגיעה למסקנה שזה בלתי אפשרי***

***הולכת להשתלט על קומונת חסרי חיים ומשועממים***

shelly malka

New member
דרור?! ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

הצלחת להשטלת על הפורום
חחח התוכנית שלך פועלת

למעלה