אז מי חוזר?

svety

New member
../images/Emo41.gifאז מי חוזר?../images/Emo41.gif

אלון וחופית וסטייסי? סהר ומאור? אולי הם יפרקו את הזוגות ונקבל את שגיא עם סהר, או את זורנזון וחופית? זה המקום לחפור על הנושא

is00

New member
אני מוכן להמר מי כנראה לא חוזר.

הייתי שמח אם ייפרקו את הזוגות ורכיבו אותם מחדש לפי ההצלחה שלהם במשימות, אבל לא נראה לי שיש סיכוי לזה. בכל מקרה אני לא אהמר על מי יחזור אלא על מי שלא... אלעד ותמר כנראה לא חוזרים, אחרת לא נראה לי הוא היה מבקר פה ומעלה תגובות. אלון וקרן לא יחזרו. נראה לי שגם אלון, חופית וסטייסי לא יחזרו. רוברט ונועה...לא יחזרו. השיתוף פעולה ביניהם תמיד היה גרוע וקשה לי להאמין שאחרי ההדחה שלהם משהו השתפר שם ו...זהו. הכל פתוח אצל ארבעת הזוגות הנותרים(כל עוד זורנזון ימשיך לשתף פעולה עם איב ולא עם סיון, כמובן...). מעבר לזה... שבוע הבא יש פרק לקט או פרק חדש?

elcool

New member
מי אמר? ../images/Emo8.gif

אני מגיב פה בגלל שאתם משעשעים, ורק לאחרונה גיליתי שעידכנו את הפורום הזה והוא פעיל. אם הייתי יודע, הייתי כאן מהשבוע הראשון...

is00

New member
אתה מוכן לסכן את...

אוסף הקומיקס שלך על ההימור הזה?

elcool

New member
אין בעיה,

אני מוכן לסכן את אוסף הקומיקס שלך על ההימור הזה.

xslf

New member
ועכשיו הבנתי מאיפה זיהיתי את הכינוי שלך

(סמויה לפעמים בפורום קומיקס). כן, אני קצת איטית...

Guy950

New member
זה ברור איזה זוג כן יחזור.

זה ברור שזורנזון ואיב יחזרו, זה פשוט מרגיש ככה. בפרקים האחרונים ההפקה התמקדה בלהציג את זורנזון באור שלילי (קנאי ובריון) ואני יכול להאמין שהם יחזירו אותו וימשיכו על מנת ליצור רייטינג. הרי בואו נודה, אם הוא יגיע לגמר כולנו נראה את הגמר כדי לראות אותו מפסיד, לא? אני רוצה שברברבאום יחזור, הוא הכי שולט

deathOrat

New member
אני משער שיביאו את זורנזון ואיב

ואת סהר וברברבאום(שבפרק הדחה שלו הפך לטעמי מדמות דאחקות לאנושי יותר) אבל אני מקווה שזה יהיה סהר וברברבאום יחד עם שגיא ושו איסמה.

Thumpers

New member
מעניין

כי אחותי בגדנ"ע, והיא פגשה שם את איב - זאת אומרת שהיא כבר התגייסה, אני מניחה שיהיה יותר קשה להוציא אותה מהצבא מאשר.... בעצם, לא יודעת. נראה כבר בערב :) *מחזיקה אצבעות לשני הזוגות הראשונים!*

Thumpers

New member
גם החזרה?

לא אמור להיות איזה אלמנט של סמסים או משהו? או שאני טועה לחלוטין ומבלבלת בין כל תוכניות הריאלטי האפשריות? *מרגישה מטומטמת*

elcool

New member
האסמסים יהיו בגמר.

אל דאגה! השאירו עדיין קמצוץ אינטראקטיביות.

Thumpers

New member
אני ממש...

משתדלת לראות את התוכנית, כדי שאני אוכל להגיד שלפחות תוכנית ריאליטי אחת ראיתי מההתחלה ועד הסוף. אבל בחייאת - תזרוק מילה להפקה שנמאס לנו מלקטים ושאר ירקות! :p

למעלה