אז מה חדש?

maymayush

New member
עצובה

אני לא יודעת אם פרסמו את זה פה, אבל בכל אופן... יש הגבלה של גיל 16 ומעלה על הסרט הבועה. הכתבה בעיתון ידיעות. אולי אני אשמע לעצתו של גל אוחובסקי ואתגנב לקולנוע... אוף, לא פייר!

NoAmOoOsH

New member
מהה?! ../images/Emo7.gif

לאאאא איך?! למה?! מה עשיתי להם?!
מה כאילו בודקים בת כמה אני לפני שאני קונה כרטיס?!
טוב אינלי בעיה להגיד שאני בת 16..אבל חברה שלי שקבענו ללכת..יש לה בעיה להודות שהיא בת 14

maymayush

New member
היא בת 14 ויש לה בעיה להודות בזה?

חח. לי יש בעיה להגיד שאני בת 16. גם כי אני לא ממש נראית בת 16, וגם כי... נו, אני חננה כזו.

maymayush

New member
חח למה לא?

זה מה שאני, וזה לא הכי גרוע שיש... יכלתי להיות פקאצה. או פריקית. או אימו. או סקייטרית. או פרחה. או עב"מ. אני לא יודעת אם אני חננה עד הסוף... יש לי ציונים טובים, ואני נורא מוסרית בצורה צדקנית וחננית כזו. אבל לא משהו יותר מזה. בכל אופן יש לי כבר תדמית של חננה בגלל הציונים והכל אז נלך עם זה עד הסוף.

NoAmOoOsH

New member
אממ..

כל עוד את עצמך כל הכינואים האלה כבר לא משנים שומדבר! ומי החליט בכלל שחננה זה מישהי עם ציונים גבוהים?! רק שתדעי שיש בבצפר שלי קטע כזה שכלל הפרחות והפקצות קבלו תעודות הצטיינות!.. זה נראה הכי לא קשור בעולם אבל ככה זה. אם את טובה בלימודים ומקבלת ציונים גבוהים יפה לך! עזבי מה שאנשים אומרים הם סתם מקנאים! מקווה שעזרתי

maymayush

New member
../images/Emo24.gif

הכינויים האלו מטופשים גם לדעתי... זה סתם תוויות שמדביקים לבני אדם, שיוך לקבוצות שאנשים בכלל לא שייכים אליהן. אבל ללא קשר לקבוצות אני באמת קצת חננה כזו מדי פעם, וזה לא הכי מפריע לי, כי זה עדיף על דברים אחרים. בזה שאני קוראת לעצמי חננה אני שמה פס על התוויות, התדמית שלי ועל החברה, וכך בעצם גם פחות מתייחסים אליי כאל חננה, גם אני מקבלת סוג של כבוד על כך שאני לא מתביישת במי שאני וגם אני עוזרת לשיפור התדמית של החננות בישראל. וכל זה יכול להיקרא כפיגור, אבל לא נורא. ובאמת יש כאלו (ודווקא די מעטים בזמן האחרון) שמנסים לפגוע בי ולקרוא לי חננה. אולי הם באמת מקנאים בי, ואני משתדלת לא לשים עליהם. בכל אופן הכינוי חננה זה לא מה שמעליב אותי, יש יותר גרוע. אם למשל קוראים לי שמנה אז אני מתחממת לגמרי ונעלבת קשות. אבל גם את זה כבר לא עושים עוד מאז היסודי. למזלי אני נמצאת בקבוצת חברים שפחות יורדים אחד על השני, ואם כבר אז ירידות ציניות בצחוק. וכן, עזרת. תמיד כיף לקבל תמיכה מאנשים. אני מתחילה לחשוב שהאנשים פה בפורומים יותר נחמדים מהחברים שלי (שבזמן האחרון די מגעילים... לא נורא). תודה שנתת לי אוזן קשבת.

TauberiT

New member
../images/Emo6.gif

נראלך שבאמת מקפידים? נכנסתי לסרט של 18+ עם חברות שלי
טוב, זה תלוי איך את נראית, אם את נראית בת 16 אז זה לא נורא. הם לא בודקים תעודת זהות. חוץ מזה שגיל 16 את יכולה להגיד שיש לך כמעט או שעוד לא קיבלת תעודת זהות פשוט..
אני למשל בת 15..ואין מצב שלא יתנו לי להיכנס...בת כמה את?

maymayush

New member
14 וחצי...

אני עדיין מתפלאת שאת סיימת ט'. הייתי בטוחה שאת בסוף תיכון או משהו... לך בטח יתנו להיכנס, לי לא נראה לי. חוץ מזה עדיין לא מצאתי עם מי ללכת.

הממ, במוסף "24 שעות"

של "ידיעות אחרונות", בעמוד 4, יש תמונה של הקהל מהופעת ה100. זהו עצמכם ותכחישו קשר
.

YqUeen

New member
מה זה כמו ב"גיא פינס"?

כי הראו שם את ההשקה בחנות של "כאוס" ועברי לא היה שם.. אז איפה התמונות האלה מצולמות?

למעלה