אז ככה.....

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif אז ככה..... ../images/Emo60.gif

התיזמון ממש מוזר מבחינתי.. אבל בכל זאת - אני נוסעת ללונדון...
ביום חמישי בלילה.. ואל תגידו לי: "מה?! שוב?!" - אני צריכה לנצל את כל הזמן שיש לי להיות עם האנשים שלי.. לפי שכולם מתפזרים לצבא!!
בכל מיקרה.. החלטתי לא להשאיר לכם בייביסיטר הפעם.. לא יודעת למה. אבל עד שאני מצליחה להחליט משהו.. אז שיהיה.
תעשו לי טובה תהיו נחמדים אחד לשני! תשרשרו.. תענו לאנשים.. תעודדו אחד את השני.. ותתגעו לאמא שלכם
אם יש בעייה (מחיקת הודעה מסויימת למשל) תישלחו לי הודעה לאיסיקיו או מסר וישר כשאני אחזור אני אסדר את זה. אני חוזרת ב....... 8.9 (יופי של תאריך, אגב האמ..
) מתישהו בערב. וממ.. זהו. יום נעים לכולם...

Dawson girl

New member
וואוווווווו!! לונדון ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוחחחח זו כזו עיר מדהימה!! את תמותי עליה.. ואם תצטרכי רשימת אתרים שווים וכאלה- בשמחה אני אביא לך
וזה כיף לנסוע עם החברות!! ואני שמחה שאתן נוסעות לאירופה.. ממש ממש החלטה נבונה
ונסתדר בלעדייך שבוע, אל תדאגי (ככה את ממעיטה בערכנו? לא יפה..
) תיהני המון המון!! ותשמרי על עצמך

DAN1EL

New member
באמת עיר מדהימה. ../images/Emo13.gif

מי יבשל לנו? יכבס לנו?

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני יודעת שתסתדרו נמש.. אבל בכל זאת אני אדאג, כי ממ ככה אני. דאגנית שכזאת
ודניאל.. אני פשוט אשאיר לכם מלא כסף ותשכרו אנשים שיאכילו אתכם ויכבסו לכם
אני גם ככה לא ממש יודעת לעשות אף אחד משניהם.

גל1234

New member
רשימת אתרים שווים?

אנפילד (ליברפול) אולד טראפורד (מנצ'סטר יוניטטד ) וימבלדון יש עוד מלא אם תרצי רק תבקשי

Dawson girl

New member
ועוד כמה, ככה שיהיה ../images/Emo3.gif

אולד טראפורד זה לא במנצ'סטר?
חיחיחי - כיכר פיקדילי
- פיקדילי סקוור - שיט על התמזה, רצוי עד גריניץ' ובחזרה (אגב הם אומרים שם גרינוויץ' לא גריניץ'. זה נשמע כמו מכשפה ירוקה
) - מוזיאון מדאם טוסו- הגדול משני הסניפים! יש שם את הפסלים הכי חדשים. זה הכי קרוב שאני אהיה אי פעם לקולין פארל
- קמדן טאון- המיוחד השווקים שם, לכל אורך הרחוב (וכשמגיעים לגשר הזה מעל הנהר תפנו שם בדוכן התפוזים, יש המשך של שווקים-אוכל, חפצי נוי, בגדים ושטויות יפות) (חחחחחח אוי איזה הסבר הזוי לדרך). במיוחד קמדן מרקט. מקום מדהים!! יש בגדים כאלה יפים שם! אבל תביאו כסף. והרבה.
- שוק פורטובלו בנוטינג היל- שכונה יפה, שקטה כזו
ושוק של חפצים עתיקים וכל מיני דברים נחמדים (ולא ממש יקרים.. בהגדרה הבריטית כמובן ל"זול"). אווירה וכאלה. מומלץ
וכמובן שהכי טוב להסתדר עם התחתית (אנדרגראונד) שמסומנת בעיגול כזה אדום עם פס כחול שכתוב עליו אנדרגראונד. ותסתכלו במפות של התחנות. זה חשוב. תיהנו! מקווה שעזרתי

גל1234

New member
כן

אולד טראפורד זה המגרש הביתי של מנצסטר ואנפליד של ליברפול אני יודע שזה לא בלונדון אבל בשביל זה שווה לקחת רכבת למנצסטר :)

../images/Emo99.gifלונדון../images/Emo99.gif ../images/Emo66.gif

למרות שהייתי שם בגיל די קטן, יש לי משם הרבה זכרונות טובים. זה אחד המקומות שאני הכי אוהבת בעולם! את הולכת להנות מאוד!
אני בטוחה שנסתדר לבד, אנחנו ילדים טובים.
אני רק חושבת על זה שביום ראשון, בזמן שאני אעשה מבחן בפסיכולוגיה, את תטיילי להנאתך בלונדון.
כיף לך! כמה טוב לסיים בית ספר... תהני.

מפלצות ../images/Emo66.gif

שלחו לנו לוח מבחנים של ספטמבר עוד בחופש הגדול. זה מבחנים על החומר של שנה שעברה, במקצועות שלא היו בהן בגרויות.

LillipooT

New member
פסיכולוגיהההה ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

איזה כיף!! וכן.. גם לנו היה מבחן בתחילת השנה, על כל החומר של שנה שעברה. יואו אני אוהבת את המיקצוע הזה חח ואני לא הייתי בלונדון עוד.. אני מקווה שאני אהנה!

LillipooT

New member
חח וול... ../images/Emo60.gif

זה קשה לי!!
אני מתגעגעת ללימודי פסיכולוגיה.............
על מה המבחן?!!? על פרויד?!?!

גל1234

New member
ווואו יש מצב להצטרף

האמת לא יזיק לי חופשה קטנה..... אני אהיה בפולין באותו זמן (לא סגור על זה עדין אבל מקוה...) הקיצור תהני לך , לכי תגידי שלום למייקל אוון בקאהם וחבריו (הם משחקים בספרד אבל העיקר הכוונה) וגם אני אוהב תתאריך 8.9...............

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אתה יודע שאתה מוזמן..
חוץ מזה שאני מעדיפה שתבוא איתי ללונדון מאשר שתטוס לפולין... ואלוהים.. כל מה שקורה במיכאלה מפחיד אותי

למעלה