אורלנדו - כתבה

n o g i t

New member
איזה סרטון יפפפפהההה!../images/Emo99.gif

רק עכשיו שמתי
יו זה כל כך מושלם!!!וזו רק אני או שהאישה השנייה שאנסה אותו קצת זקנה? או במילה יפה יותר מבוגרת???
אה ו... יש סופשבוע צלול ב-102fm רדיו תל אביב, בלי פרסומות, בלי חדשות... רק מוזיקה ממש טובה! אז אם זה באיזור הקליטה שלכן, אני ממש ממליצה
|פרסומת סמויה|

hermayony

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif איזה מתוקייי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נה נה

little bry

New member
מאיפה הסרט הזה??

אם זה בכלל סרט... אך פעם לא ראיתי/שמעתי אותו

זה פרק בסדרה

"מידסומר מרדרס" או בעברית "רציחות במידסומר" שמשודרת בערוץ הולמרק. אבל נראה לי שהעונה האחרונה שהייתה נגמרה. ככה שנצטרך לחכות שהחדשה תגיע, ואז אולי שם יהיה את הפרק! (או שיהיו שידורים חוזרים כי זה בעונה הנוכחית שהייתה). מה שבטוח, אנחנו צריכות להחזיק חזק חזק אצבעות שישימו מתישהו את הפרק הזה!!

little bry

New member
אההההה תודה יסמין!!!!!!

חשבתי שזה סרט בהתחלה... :)))) אפשר לבדוק באתר שלהם אם יש בכלל דבר כזה או שאפר שלאול... ותודהההההה, זה נשמע סידרה ממש מעניינת!

בטח שהיא קיימת שם!

כמו שאמרתי, היה אותה משודרת בימי שישי ושבת עד שבוע שעבר.. וזאת באמת סדרה נחמדה!! ועוד אנגלית, אז כולם שם עם מבטא!
ובאתר אם תחפשי תחת השם של הסדרה לצערי זה ימצא פרקים מסויימים של הסדרה, אבל לא תיאור של הפרק שבו אורלנדו משחק..

T u r n e r 1

New member
../images/Emo51.gifיואו../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

מיליון פעם תודה יואו איזה חתיך הוא שם אני מתה כבר שישדרו את הפרק! אני מזהירה את מי שעדיין לא צפתה: הוא יותר מידי חתיך שם אז היו זהירות ותהנו! אה ועוד פעם תודה ונכון אמרת שיש לך עוד קליפים כאלו אז אם את יכולה להשים פליז תשימי....

T u r n e r 1

New member
אממ...

דניאלה, סורי אבל את הסרטון האחרון לא ניתן לראות כי נראה לי שלא שמת את הקישור טוב... בכל מקרה תודה פליז אם את יכולה ולא קשה לך מידי שימי עוד זה פשוט ממכר. את רואה סרטון ואז עוד ועוד ולא בא לך להפסיק ומה גם השירים שברקע יפים
אז פליז שימי עוד (אם יש לך כמובן)
love you

למעלה