אוסף יומי של שאלות ועוד...

זואיzoe

New member
תרופות פלא לשפעת

בלי קשר לאנטיביוטיקה שרצוי הרי להמנע ממנה, מי יודעת מה עושים נגד חום, שיעול, נזלת וכאב ראש ושרירים???

שאלה חשובה בנושא cmv

אחרי שגילו לי תוצאה גבולית, ואחרי שנרגעתי חלקית כי מדובר בהדבקות משנית וכנראה ישנה, יש לי שאלה - אני הולכת השבוע לסקירה ראשונה מורחבת. האם יש משהו שניתן לראות כבר בסקירה זו לגבי החשד להידבקות העובר? הנתי שאולי ניתן לבדוק את ארובות העין. מישהי יודעת עוד משהו? תודה מראש.

../images/Emo91.gif

אהלן! האם מישהי מכן ילדה לאחרונה ב"ליס"? מה המלצתכן? אני בשבוע ה 40 פלוס ומתכננת ללדת ב "ליס". אשמח לשמוע חוות דעת.

יוליבו

New member
קישור נפלא לפירוט תאריכי בדיקות

אני לא יודעת אם אני סתם לא מעודכנת אבל מצאתי קישור נחמד ל"מחשבון אינטראקטיבי" שעושה סדר בתאריכים הרצויים לבדיקות במהלך ההריון, פירוט חודשים וכו'. האתר הוא: http://www.laniado.org.il/obgyn/excel.asp

יעלי ס

New member
הי בנות! התלבטתי אם לשאול והחלטתי

שלמה לא. השאלה היא כזאת: בסקירת מערכות בשבוע 22 היה פיזור מדידות בין היקף הבטן שמתאים לשבוע בדיוק ועד להיקף ראש שהוא מאחר בשבוע
.כל שאר המדדים היו ביניהם (יותר קרוב להיקף ראש. בשבוע 24 אותו הדבר בדיוק -הבטן מתאימה לשבוע 24 כל המדדים בארך 23+2 וראש 22+6 . הרופא (לא אפרט את שמו אבל מומחה לטולטרה סאונד ידוע) אומר שזה בסדר. האם מוכר למישהי? האם יש סיבה לדאוג או שסתם יהיו לו חיים יותר קלים כי הוא ראש קטן ?

שאלה על שקיפות עורפית

האם נהוג לבצע את בדיקת השקיפות העורפית אצל אותו רופא שיעשה את הסקירה המוקדמת? (ההגיון אומר לי שכן) כמו כן, רציתי לדעת מי הרופאים באיזור חיפה שעוסקים בנושא (מכירה רק את שני השמות הגדולים - אוסלנדר וברונשטיין).

שמחתי להכיר../images/Emo26.gifאת באנה.....

היום הייתה לי סקירת מערכות מוקדמת. שבוע 14 + 4. יפיפייה. יופי של תמונות יש לי. אחת עם חיוך, אחת עם יד על הראש, אחת בצעדי ריקוד המגלים כף רגל זעירה ומדהימה.... הכל תקין אך שני דברים מצריכים מעקב:
שלפוחית השתן קטנה אבל הרופא אמר שייתכן ועשתה פיפי ולכן זה כך.
בצד שמאל של האגן האגן רחב והוא באורך 3.8 מ"מ זה בתחום התקין ואין מה לדאוג אמר אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה זה אומר. לא יודעת מה קרה לי אבל אחרי שאמר לי את זה השתתקתי לחלוטין ולא הצלחתי לדבר, לכן לא שאלתי מה זה אומר. אני רגועה כי הכל תקין אבל בכל זאת... תודה לכולן..... (נ.ב. אני לא במחשב שלי ולכן אין סורק אבל תדעו לכם, באנה שלי מדהימה..)

מילוקה

New member
אולטרסאונד ובדיקות בשליש האחרון

הי, רציתי להתייעץ לגבי בדיקות ואולטרסאונד בשליש האחרון. אני בשבוע 34 וזה עתה חזרתי מבדיקה שגרתית אצל הרופא. בסך בכל אני מרוצה ממנו - הוא רגוע, בודק תמיד לחץ דם, משקל, דופק עובר (אין לו אולטרסאונד), בצקות, מנח עובר ושולח אותי תכופות לבדיקות דם ושתן בקופה. בשבוע 32 בצעתי הערכת משקל והיה תקין. ציפיתי לעוד הפנייה לאולטרסאונד והוא אמר שאין צורך ושהוא מגביר את תכיפות המפגשים בינינו. לא אמורה להיות עוד הערכת משקל? איך יודעים שיש מספיק מי שפיר ושהשליה לא הזדקנה? בנות שהולכות לרופאים ללא אולטרסטונד - האם הדבר כך גם אצלכן? תודה!!

nidan

New member
איזה עולם מגעיל ומטורף ../images/Emo46.gif

(נסיון שני לשלוח את ההודעה. קודם המחשב בלע לי אותה)
קראתי קודם בעיתון על אחד שהכה את אישתו ההרה (שבוע 13) בבטן, כדי להרוג את העובר שלה, כי הוא החליט שהיא בגדה בו והעובר לא ממנו. מה הם חושבים לעצמם??? אני כל כך כועסת שאני לא יכולה לדבר.

סתם כי בא לי לפרגן

סחטיין על הסדר שאת עושה פה, קוקי... פתאום ראיתי כל מיני הודעות בלי שרשורים והבנתי שאת בעיצומו של תהליך ניקיון וסדר בפורום...
בטח מסובך לנהל כזה פורום מלא ורגיש, עתיר הורמונים, דמעות, חיבוקים והמון המון תקווה
(לא יודעת אם יש אמוטיקון כזה...)
(וכמובן שאת יכולה לשרשר לאן שבא לך

ענתש

New member
נחים, שותם הרבה ואוכלים מרק עוף,

בחיי שזה עוזר. תרגישי טוב.

ללי 2

New member
הסתיידויות במוח , ארובות עינים,

היקף ראש קטן ופגור בצמיחה לא עלינו בהצלחה

liza26

New member
אם הרופא אמר

שזה בסדר- אז מה את דואגת יכול להיות שלוקח לו זמן לגדול- הוא הרי הולך להיות גאון של אמא, לא?

PlusPlus

New member
אני עשיתי אצל רופא אחר

חוץ מהשניים שאמרת יש גם את ד"ר שפירא שהוא מעולה ויש לו US תלת מימדי!

טוב שאת רגועה...

כי אם הכל תקין אז אין שום סיבה שלא תהיי. ואת יודעת מה ? יאללה בסדר נאמין לך גם בלי תמונה שבאנה שלך מדהימה. איך יכול להיות שלא ? גם מחייכת, גם יודעת איפה הראש וגם רוקדת עם רגליים קטנטנות. המון בהצלחה בהמשך.

cookie1

New member
../images/Emo51.gif רבה

אנחנו משתדלות לעשות כאן סדר, אך לא תמיד עומדות בקצב שלכן...
הפורום שלנו הוא אחד הפורומים העמוסים בתפוז, ואנו מברכות על כך. למרות ה"חיים הקשים" שהעומס גורם לנו, נשמח אם תביאו לכאן כל הריונית באשר היא, כי מי כמוכן יודעות שלעבור הריון בלי הפורום זה לא זה

למעלה