אהלן

../images/Emo41.gifאהלן../images/Emo70.gif

אני נטלי בת 14 מר"ג. את האמת רק במקרה שמעתי שיר שלה ברדיו והתאהבתי מיד. שאלתי מי הזמרת ואמרו לי ג'יי לו. נדהמתי. היא שרה כל כך יפה ומאז אני מנסה להשיג שירים וספויילרים עליה. ואיפה המקום הכי טוב? האינטרנט! מה שהוביל אותי לפורום! אני מכירה אותה וראיתי את הסרט שלה "אנקונדה" ואני גם יודעת עם מי התחתנה אבל אפעם לא הקדשתי זמן למוזיקה שלה (ואני מצטערת על זה....היא ממש טובה וחמודה...). שאלות: בת כמה? מתי התחילה בקריירה? כמה דיסקים יש לה? מתי החדש עומד לצאת? באיזה אלבום נמצא השיר "אעים סטיל, אעים סטיל ג'ניפר דה בסט. יוז טו בי אליטל גייל אעוט....אי נו אי נו אי נו וואר איי כיים פרום" (משו כזה...) ואיך לעזעזל אני משיגה את כל הדיסקים שלה? תענו בבקשה!!!!!!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!! התקבלו אותי

אליעד699

New member
טוב אני אענה על מה שאני יודע

בת כמה.. אני חושב 34 התחילה בקריירה בתוכנית ריקודים... היא רקדנית במקור יש לה 6 דיסקים (on the 6, JLO,J-to-tha-LO, This is me...then, The reel me, rebirth) הדיסק החדש הוא בספרדית והוא עומד לצאת בחודשים הקרובים JENNY FROM THE BLOCK נימצא באלבום this is me...then ואת משיגה את כל הדיסקים שלה מחנויות דיסקים.. מלבד THE REEL ME שלא ראיתי אותו בשום חנות כי הוא DVD של קליפים ו5 רמיקסים ואם מעניין אותך סרטים שלה אז יש לה גם המון סרטים שרובם הצליחו בענק... 21 סרטים סה"כ ועוד אחד חדש בשם Bordertown הסרטים הבולטים והמוצלחים ביותר שלה הם: תא קטלני, מארגנת החתונות, אנקונדה, סלינה, עד כאן, יפה במנהטן. ויש לה קו אופנה שבקרוב ההלבשה התחתונה תגיע לארץ... יש לה קו בשמים.. היא הוציאה בכללי [+ חידושים למינהם] 6 בשמים... חלקם נעימים חלקם פחות... והיא מוציאה עוד בושם בקרוב [GLOW after dark]

Lopezit

New member
אממ ברוכה הבאה../images/Emo35.gif

ואת משיגה דיסקים בקלות הנה משהו מועיל שארז עשה... ואם יש לך עוד שאלות עליה יש במאמרים ביוגרפיה ועוד כל מיני פרטים

למעלה