אהבה מאכזבת

../images/Emo41.gif אהבה מאכזבת

היית לי שטן בדמות של מלאך אהבתי אותך אהבה אמתית נתתי הכל וזו הטעות הבטחת לי לנצח אהבת אמת שאותי תאהבי ולעד נתנשק הכל כמו חלום היה ונגמר מודה לאלוקים שאת בעבר מתפלל למרומים ומבקש בתחנונים למצוא אהבה שלא תספר סיפורים .

magenta73

New member
המ...

בוא נשנה את זה קצת... היית לי אישה בדמות של מלאך אהבתי אותך אהבה אמיתית נתתי הכל, אולי זו השטות... הבטחת לי לנצח אהבת אמת שאותי תאהבי ולעד נתנשק הכל היה כמו חלום ואז זה נגמר מודה לאלוהים שהכרתי אותך מתפלל למרומים ומבקש למצוא אהבה חדשה שגם עליה יהיה אפשר לספר סיפורים... אין מה לשנוא, לכעוס על מה שהיה. יש ללמוד ממנו ולחבק אותו... יום טוב :)

MaYcHuK

New member
חצי הכוס המלאה - אהבתי

למעשה די לקחת לי את המילים לגיא. גיאצ'וק - מכל מלמדיי, אלה שעשו לי רע, אלה שעשו לי טוב כל אלה ביגרו אותי, החכימו אותי, קידמו אותי בחיים, קידמו אותי צעד אחד בחיים שלי, צעד אחד לעבר מערכת היחסים המושלמת עבורי שאותה אני רוצה כ"כ. אל תכעס, אל תתמרמר , קח את הפגיעה והפוך אותה למשהו טוב, ללקחים . משהו טוב עבורך כי כבר נפגעת - אז מה עדיף? לשבת עם הכאב ולסבול או לגדול מתוך הכאב הזה ? אני אומרת שעדיף לגדול. יום ניפלא :)

ד נ י ת3

New member
ובעיני

אהבה זה ערך מקודש. גם אם אהבת את השטן, הרגש של האהבה בא ממקום טהור. אין בו דופי. והעיקר - את יודע איך. איך לאהוב. הרבה אנשים איבדו את היכולת הזאת. אל תדאג, היא תגיע. תאהב קודם את עצמך.

גם כשיש אהבה

אין ערובה לכלום צריך עוד הרבה דברים אחרים וזו בעצם הבעיה למצוא את השילוב בין הכול...

מאחלת לך

הרבה הרבה הצלחה ושאהבה הנכונה והאמיתית תגיע במהרה (אפשר לתפוס טרמפ על הברכה ולאחל אותה גם לעצמי???
)

למעלה