אהבה בערבה- פרק 7

Danielushhhh

New member
../images/Emo41.gifאהבה בערבה- פרק 7

איך אני מרחמת על מריה אף פעם כשמישי עזבה היא לא בכתה כמוה.. מסכנה
חחח הקטע עם הקלטות ממש הצחיק אותי.. במיוחד הקלטת של נטלי
כמה בגדים יכולים להיות לבנאדם?!

מטiר9ת

New member
פרק עצוב

זו ההדחה הראשונה שבכיתי בה.. באמת היה עצוב ומרגש. אני שונאת את מריסה ועוד אחרי שהיא אמרה "אני לא הגעתי עד לכאן כדי להפסיד עכשיו אני חייבת לנצח לא משנה מה"..לייק וואט דה פאק?! אנלא מאמינה שהוא השאיר אותה.. באסה ו.. אני פשוט מאוהבת בבחור!!! כזה רומנטי ומתחשב (הוא בכה!) ומתוק ומצחיק ו.. וואו.. הלוואי ירבו כמוהו!!! זהו.. אם מישו יודע מה אתר הבית של התכנית שיגיד לי.. תודה אנשים יפים!!

Danielushhhh

New member
צודדקת

גם המשפט שהיא אמרה זה כאילו היא הגיע רק בשביל לנצח ולא בשביל ג'ק... זתומרת לא בשביל למצוא אהבה..

אם מישהו יודע מי המנצחת..כי אני...

נוסעת לחו''ל
ולא יהיה פה שבוע הבא אני מתה לדעת מי תנצח אני מקווה שנטלי כי אני מתה עליה כבר מהפרק הראשון...ואיזה טיפשה אמא שלו איך היא אומרת שמריה ומריסה יפות ונטלי לא? היא כל כך יפה ומיוחדת

996

New member
מריסה משחק חזק

רואים שהיא מתה לנצח במשחק ולא רק בג'ק. מריה הרסה לעצמה כשהיא ליכלכה על מריסה כשהיא דיברה אם ג'ק לפני ההדחה. רואים שג'ק מאוהב יותר בנטלי מאשר בשאר. נראה לי שההפקה של התוכנית בכוונה גרמו לכך שנטלי ומריה יהיו בגמר בכדי שתהיה תחרות הוגנת(ביו הרעה להתמימה). שאלה המקום שהם היו בפרק הזה הוא הבית של אימא של ג'ק,או שזה אתר נופש? כי המקום נראה יותר כמו מלוןם מאשר בית פרטי. הינה אתר הבית של התוכנית למטה.

מריה../images/Emo10.gif

איזה עצוב זה היה, איך גם האמא וגם ג'ק בכו יחד עם מריה, די חבל עליה - נשארתי עכשיו רק עם נטלי. מריסה פשוט כלבה, היא באה לפה בעיקר בשביל לנצח ולא בשביל להתחתן עם ג'ק. גם לדעתי מריה יותר יפה מנטלי - אבל נטלי הרבה יותר מצחיקה

galush4

New member
מריה../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת אותה, אף פעם לא אהבתי אותה, אבל זה היה כזה עצוב
איך היא בכתה ואיך הוא בכה ואיך אמא שלו בכתה
מריסה כ"כ כלבה.. וואו אבל אחותה יפה נטלי
אם היא לא מנצחת זה יהיה כ"כ.. כ"כ... כ"כ לא יודעת חח מזעזע, מבאס, עצוב ובעיקר לא הוגן חחחח כמה בגדים יש לה שתהיה בריאה :] לדעתי נטלי מנצחת... אין הוא אוהב אותה הרבה יותר מאת מריסה. מקווה לפחות

למעלה