He Said, She Said

ענבררר

New member
../images/Emo40.gifHe Said, She Said../images/Emo40.gif

טוב, אתם כבר מכירים את המשחק, סתם שיניתי את השם
למי שלא מכיר
אני מביאה ציטוט מתוך הסדרה ואתם צריכים להגיד מי אמר למי ובאיזה הקשר
זה שעונה נכון מביא את הציטוט הבא וככה ממשיך המשחק
למציאת ציטוטים אתם יכולים להעזר באתרים האלה:
הראשון (יש פה עד העונה ה-3)
השני (יש פה ציטוטים מתוך הפרקים, לא תסריטים שלמים)
והציטוט הראשון הוא
Well, then, why do it? To prove okay, so, what if he wins? What does he get? תהנו

WatchMeWatchYou

New member
פייטון לניית'ן

בפיילוט. היא שואלת לגבי לוקאס, ומה הוא יקבל אם הוא ינצח במשחק 'אחד על אחד'. ניית'ן עונה לה: "He get's you"
הציטוט החדש:
"I told you, I got dressed, I threw up at my parents' house, brushed, flossed and went to the beach."​

לוידעת

New member
יוו!!נראה לי אני יודעת!!!

כשפייטון שאלה את היילי איך זה היה החתונה שלה עם ניית'ן...נכון??? (אני לא מאמינה שאני יודעת...חח...) עכשו הציטוט הכי קל בעוללםלםלםלם!! "nice hands" "nice legs..." אני חולה על הקטע הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p

D e l i l a h

New member
עונה ראשונה במשחק כדורסל

פייטון אמרה את הנייס הנדס ולוקאס את הנייס לגס... "Let them think you’re a couple"

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif בעונה הרביעית* התכוונת חחח

והציטוט שלך זה איזה אחד אמר להיילי לפני שהיא עלתה להופעה עם כריס...הם היו צריכים לשיר שיר אהבה והאיש במה הזה אמר לה תני להם לחשוב שאתם זוג.. כי היא לא רצתה לעלות "… there wasn't a moment when I was away that my heart wasn't with you in Tree Hill."

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif עונה שלישית... היילי לניית'ן

"he's on the door his on the damm door"

WatchMeWatchYou

New member
לא.. זה היה בעונה הראשונה. ^^

והציטוט שלך זה היילי לניית'ן בפרק הראשון של העונה השלישית, אחרי שהיא חוזרת הביתה מסיבוב ההופעות.
Hey you. So, I've been informed to avoid you like the plague. What's up?​

WatchMeWatchYou

New member
עונה על של דנה, כי שלחנו באותו זמן כמעט..

ברוק לפייטון בפרק האחרון של העונה השלישית. מדברת על לוקאס כמובן. ושלי שוב: Hey you. So, I've been informed to avoid you like the plague. What's up?

Dark and Twisty

New member
אני חושבת שפייטון ללוקאס,

בתחילת העונה הרביעית או בסוף העונה השלישית... ואין לי ציטוט, אז שמישהו יוסיף

lior21 האחד

New member
עונה על של WATCHMEWATCHYOU

לוקאס לפייטון בחתונה של ניית'ן והיילי בסוף העונה השלישית, הנה שלי: "I'm so glad i invited you , i'll get the tool box"

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif הוא צודק זה היה בעונה השלישית בסוף

עונה על שלך.. רייצ'ל להיילי בעונה השלישית שהם היו אצלה בבית לחופשה...והן חיפשו את הטבעת ש"גנבו" להיילי ובעצם זה היה ניית'ן שרצה להפתיע אותה "That hospital seriously needs a makeover. You know it’s not a wonder to me that everyone who’s there is sick."

D e l i l a h

New member
מה? לא מה פתרום זה היה בראשונה!

ואז היא עשתה לו פרצוף חמוץ כזה כשהוא אמר לה את זה.. אולי הם גם אמרו את זה בעונה הרביעית כשםה ניהיו חברים או משהו לא יודעת..

lior21 האחד

New member
תשובה

זה בוודאות בפרק האחרון של העונה השלישית כי ברוק כעסה על פייטון שאמרה לה שהיא דלוקה על לוקאס ואז ברוק ביקשה מלוקאס שלא יתקרב לפייטון, וכשלוקאס ראה את פייטון בחתונה אז הוא אמר לה את זה.

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif בעונה הרביעית בפרק של אליפות הכדורסל

פייטון אמרה nice shot ולוקאס אמר nice legs

לוידעת

New member
איזו סאמטוחה!!!!

אוקי הכל התבלבל פה... אז אני אמשיך עם ציטוט (ורק תנסו שזה יהיה יותר מסודר שיהיה יותר כיף לשחק....):) טובאני נותנת ת'ציטוטים הכי קלים בעולם...חחח.... "i'm the guy for you ****** ****,you will see..." awwwww....

למעלה