שמתי לב ש

shay08

New member
../images/Emo40.gifשמתי לב ש../images/Emo40.gif

אנחנו מקס' 20 ילדים בפורום . זה ממש קצת . אז בשביל שנהיה הרבה בפורום ..: כל אחד פה יפרסם בפורום את הפורום של דניאל , ויזמין את האנשים יפה . תודה .

mor93

New member
אבלל לפרסםם בכל זאתת!!!!! צריךך כמה

כמה שיותרר מעריצים יותר טוב !

אני חושבת שזה רעיון די גרוע מצד אחד

תסתכלו מצד אחד לפרסם זו עוד דרך מעצבנת אבל גם רעיון טוב תפרסמו אבל לשרשור הנכון אם זה שרשור "א-ט" או לנצלש אבל חג שמח או שבת שלום או שבוע טוב וכל מיני אל תכתבו שזה הפורום של דניאל ושווה כניסה וכאלו כי פשוט לא יגיעו.. כי יחשבו ממש ככה: מה חסר להם מעריצים למשועממים האלו? אז הדרך הכי טובה לאחל משהו תוך כדי פרסום סמוי כזה ועוד משהו... אם אנחנו נעלה את דניאל במבוקשים שזה המצעד הגדול ביותר לדעתי אנשים רואים את זה ומעריצים נכנסים אז תלכו על 2 האפשרויות תודה

revixox

New member
רעיון טוב! ../images/Emo45.gif

אבל צריך לקחת בחשבון שאנשים שאנחנו מכירים לא ממש אוהבים את דניאל אז הם גם לא ירצו להיות פה.. אבל אני אנסה

שי אנחנו יותר-כנס

יש דרך לראות כמה אנשים בפורום בחודשיים האחרוים רשום לי 80 אבל מה זה לא הגיוני אז תחשיבו את האלו שבאו לפרסם פה את האתרים שלהם ואת האלו שבאו בהתחלה ונעלמו להם וכבר לא נכנסים אז אנחנו 30-40 סבבה? יש לי את הרשימה במחשב הכל מסודר אין לך מה לדאוג אנחנו לא בקושי 20 כי רק ברשימה של ה.... אתם יודעים אנחנו עברנו את ה20 תתחילו לפרסם אבל רק בשביל דברים מסויימים למשל שבת שלום מפורום דניאל או מפורום 1577 ואל תפתחו שרשורים חדשים כי זו דוגמא רעה על הפורום תנצלשו פשוט להודעות אחרות בשביל הסדר כי אנחנו אצלנו לא מסכימים לפרסם כי זה עושה בלאגן נכון? אז מאתרים אחרים פשוט באים ומנצלשים אין לי בעיה שיפרסמו פה פורומים של תפוז ואתרים אחרים זה מפריע לי אבל אם כבר מפרסים פורומים של תפוז אז תלמדו לנצלש למה פותחים פה הודעות חדשות וזה מרגיז

חח 30 כנס אגיד לך מי

מה שאנחנו מארגנים במסרים [אתה יודע כבר] אנחנו רק 25 ועוד 3 שלא מסכימים ונחשיב אותך שבכלל לא ענית לי קיצר 30 ועוד כמה שלפעמים פה ולפעמים לא מה יהיה? וזה לא ממש טוב לספור את חברי הפורום לא יודעת מוזר לי שנספור מה זה כאילו לספור כמה מעריצים יש לדניאל אבל זה ממש לא ככה יש לו יותר ואל תדאג לאט לאט נעלה אנחנו נהיה הפורום הכי טוב שיש סליחה.. אנחנו כבר הפורום הכי טוב שיש

מי שבאמת מעניין אותו דניאל

יבוא לפה לבד... אני לפחות,לא רודף אחרי אנשים.מי שרוצה מוזמן.

למעלה