"שבין אדם לחברו.." -

א ר י ק ל

New member
../images/Emo40.gif "שבין אדם לחברו.." -

יום הכיפורים כבר עומד בפתח, לפני שנתחיל לצום ולפשפש במעשינו, הבה נפשפש במעשי יקירנו. איזו דמות צריכה לבקש סליחה וממי, ומדוע? שרשרו את תשובתכם.

Witchcrafts

New member
שאתחיל? P-:

סטפני, מכולם. אמנם היא מלכה ויאדה יאדה, אבל יש גבול, ובחודשים האחרונים היא סתם הפכה לעלוקה.
גבי וקייטלין - מהצופים. יש צורך לפרט? ם-: רידג' - מעצמו. אם כי עצמו יהיה יותר מדי סנוב מכדי לסלוח לו.
וברשותך, אגנוב את הרעיון לפורומים אחרים.

בינתיים בשלוף

טיילור צריכה לבקש סליחה על זה שהיא חזרה לחיים
גם פלישיה
העין השמאלית של ברוק צריכה לבקש סליחה על זה שהיא לא מספקת דמעות
בראדלי בל צריך לבקש סליחה מכל הצופים על הכתיבה הנוראית

aabbadd

New member
וואי , איזו סגירת מעגל../images/Emo8.gif

לחשוב שלפני בדיוק שנה אני פתחתי את השרשור הזה ....
אני בוחר להשתלח הפעם לא בדמויות אלא ביוצריהם ... אז אם יום כיפור היה חל לפני 4 חודשים הייתי אומר שבראדלי צריך להתחחנן שנסלח לו על כמה שנים טובות של עלילות מאוסות... אבל לאחרונה חל מפנה ובאמת העלילות הן יותר נסבלות (חלקן אפילו ממש מעניינות), אז ניתן לו להנות מהספק. ובאותה נשימה בראדלי צריך לבקש סליחה מג'קי ומאסימו ... מישהו שם לב שהם התפוגגו בלי שום הסבר? זהו. לא עולים עוד דברים לראש כרגע אז פשוט אאחל לנו שנה טובה וגמר חתימה טובה. ו שתהיה לנו שנה מלאה בברוק , ברוק ועוד ברוק!

א ר י ק ל

New member
ונאמר-אמן.

שנת ברוק מתוקה גם לך. אה כן..ממש איני זוכר מה היה לפני שנה. סליחה על הגניבה.

Indiman1

New member
בראדלי !!!!

צריך לבקש סליחה מכל צופי הסדרה- על עלילות הג'יפה שהיו בשנים האחרונות בסדרה !!! וגם על זה שהוא העז להרוג את טיילור, דמות מרכזית בסדרה (אבל פה הוא הבין את הטעות שלו ואחרי זה החזיר אותה בעלילה מופרכת) בנוסף הוא צריך לבקש סליחה מחצי מכמות הקאסט שהוא מביא לסדרה, ולאחר עלילה אחת ומעפנה, הוא פשוט מייבש אותם בצד עד שהם מחליטים בעצמם לפרוש מהסדרה. וגם -
סטפני צריכה לבקש סליחה מחצי עולם. עם כל אהבתי אליה, היא וכל כמות התככים, והמניפולציות שהיא עושה - היא תהיה מוכנה לדרוך על אנשים, העיקר שזה יסתדר עם האינטרסים שלה.
מאסימו צריך לבקש סליחה מג'קי - על מה שעשה לה.

S c a r l e t t

New member
לא חסר שם מי שיבקש סליחה....

בראדלי צריך להתחנן לסליחה מכולנו, הצופים המסכנים שסובלים מכל השגעונות שלו. ברוק צריכה לבקש סליחה כי לכולנו (טוב נו, לי בעיקר
) נמאס לראות אותה בוכה כל היום ומחפשת עם מי אפשר לשכב היום רידג' צריך לבקש סליחה כי הוא פשוט נהפך לחלאה מאסימו כי הוא הפך לסטפנו ואריק כי הוא סתם מעצבן

לינה18

New member
אז ככה

קודם כל האנטר צריכה לבקש סליחה על הסעיף בחוזה שלה שגרם לריג' להישאר נשואי לה במשך 5 שנים!
עכשיו נעבור לדמויות: ריג': מברוק על הכול, מטיילור על הפעם האחרונה שזרק אותה בגלל סיבה בלתי ברורה, מדרלה, מת'ורן-על ונציה! ושאר הדברים, מתומס ואמבר. ברוק: מבריג'ית, מאמבר, מת'ורן על הוידוי הנוראי לדיקן, מדיקן שסבל המון בגללה ובסוף פשוט נשכח. ניק: מריג' והמון! מברוק על שניצל אותה כשריג' נחשב למת
, מבריג'ית שזרק אותה לטובת ברוק. בריג'ית: שהעזה להתאהב בריג'! שהעזה להתנשק עם ריג'! שהעזה לשחרר את ניק! סטפני: מברוק והמון, מריג' על כל ההעדפות של טיילור. אריק: על היחס המחפיר לסטפני. מסימו: על מה שעשה לברוק, על שהעיף את ריג' מפורסטר, על כל מה שעשה לג'קי. ג'קי: על מה שעשתה להסתרת האמת על אר-ג'יי. טיילור: על שהעזה להפריד בין ברוק לריג'! על שהעזה ללדת לו יותר מילד אחד ועוד תאומות! על הטמטום שבלספר לריג' על ג'יימס!

למעלה