שאלונים

JULI4561

New member
עונה:]

. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? אתמול
אבל לא בבוקר
2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו?
לא זוכרת 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי?
כ"נל 4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אני לא גרה בבנין :/ 5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא
6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? אממ...
לא נראה לי 7. No woman no cry? 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? כן שנה שעברה
9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? הרצועה 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? לא זוכרת אני רואה הרבה סרטים 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? עט 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. כתוב .. משהו שקשור לנגינה ..
זה ספר שירים . 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? לא . 14. האם שברת שן אי פעם? לא [תודה לאל ] 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד?עט עפרון ורוב הפעמים בעט 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 12 ו.. ואז אני כמעט מאחרת ת'אוטובוס 17. האם אתה מתקלח כל יום? כן .. 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? איכס לא אני לא אוהבת כלבים 19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת?
לא נראה לי שזה קרה 20. פרי הדר מועדף? קלמנטינה 21. האם אתה אוהב חלבה?
22. מתי רכבת על גמל לאחרונה?
לא נראה לי שרכבתי פעם .. 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? ממזמן שהיתי קטנהה 24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת זה סתם אח שלי עשה לי פעם

JULI4561

New member
זה עפרון חודים ../images/Emo6.gif [../images/Emo35.gif] לא הסבר

משהו ..

SummerNightCity

New member
אההההההההה. ../images/Emo122.gif

הייתי משתמשת בהם עד כיתה ט' בערך. :) עטים לשלטון!

Sahar 11

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? לפני פסח 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? מזמן 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? כנ"ל 4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אין מצב במדרגות אני אקדים את השכן ואברח עם המעלית
[דבר שקורה הרבה] 5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? רק למורה למת' כי היא תמיד אומרת לי 6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? לא נראה לי 7. No woman no cry? אם כבר הפוך 8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? חברים 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? של יום השואה 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? תולעת אדומה גדולה על המיטה [זו בובה, שלא יהיו אי הבנות] 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. פרסומת לתחתונים 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? לא 14. האם שברת שן אי פעם? שברתי כן, לעצמי לא
15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? עט עיפרון\עט 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? כשיש בי"ס 1 ככה כשאין זה לא קבוע 17. האם אתה מתקלח כל יום? דהה 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? בעע לא נוגעת בהם 19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? לפני חודש כשצילמנו בגן ילדים
20. פרי הדר מועדף? אממ תפוז אני מניחה 21. האם אתה אוהב חלבה?
22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? אף פעם 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? לפני כמה שנים הייתה הפעם הראשונה והאחרונה [יש לי סיוטים
] 24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. כריסטינה אף פעם לא משעממת

SummerNightCity

New member
פרסומת לתחתונים. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבובה של התולעת נשמעת חמודה, אני דורשת תמונה!

נקודונת

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo175.gif../images/Emo166.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? אמ.. ביום שבת האחרון, כי יום שבת הוא היום היחדי שאני אוכלת ארוחת בוקר (כלומר, דגני בוקר). 2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? דיי מזמן. 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? אתמול!
4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אין לי מעלית בבניין
5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? תלוי איזה מורה..
6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? לא. 7. No woman no cry? מה?
8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא שידוע לי. 9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? משהו בערוץ שלוש עם הרבה נשים שבוכות (נו, אני עושה סיכומים למבחן בהיסטוריה, זה היה בקרע והצצתי). 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? "מלאכים בשמי ברלין" (לא, זה לא סרט על השואה) 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? עט אדום. 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. "אלוני מנעולים" (מתוך דפי זהב
) 13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? אמיתי? לא. 14. האם שברת שן אי פעם? הו, כן. 15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? בביטוי "עט-עיפרון" אתם מתכוונים לעיפרון מכני? בכל אופן, בדרך כלל אני כותבת בעט, רק בשיעורים ערבית, מתמטיקה ופיזיקה אני כותבת בעיפרון מכני (ע"ע "עט-עיפרון"). 16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 11. 17. האם אתה מתקלח כל יום? בוודאי. 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? הו, כן!
19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? לא יצא לי לראות דחליל לאחרונה, לצערי הרב.
20. פרי הדר מועדף? תפוז. 21. האם אתה אוהב חלבה? קצת. 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? לעולם. אני בתולת-רכיבה-על-גמלים. 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? לפני כמה שנים, שלמדתי רכיבה. 24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. טוב, בסדר (בתמונה, אגב, אפשר לראות את הכלבה שלי - טוטי - ברגע של טירוף)(אחר מיני רבים..)

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? היום בבוקר?
2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? היום, ירקתי מסטיק 3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? שנה שעברה הייתי שומעת אותו כל הזמן
עכשיו אני כבר לא שומעת אותו
4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות?
5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? כן
6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים?
לא נראה לי
7. No woman no cry? "little darling, don't shed no tears.... no woman no cry"Little darling, don't shed no tears No woman no cry
8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא שידוע לי
9. באיזו סדרה צפית לאחרונה? עובדה 10. באיזה סרט צפית לאחרונה? עידן הקרח 2! 11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? לורד אדום 12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד. אין פה ספר קרוב
13. האם ראית אי פעם דובי קואלה? לא
אבל הם חמודים
14. האם שברת שן אי פעם? כן
15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? עיפרון
16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 11-12
17. האם אתה מתקלח כל יום? ברור. 18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? בטח
19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת?
20. פרי הדר מועדף? תפוז?
21. האם אתה אוהב חלבה? איכ לא 22. מתי רכבת על גמל לאחרונה? אף פעם לא רכבתי על גמל 23. ומה עם סוס? מתי רכבת? גם לא על סוס
24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת.

SummerNightCity

New member
לא יורקים מסטיקים! ../images/Emo2.gif

מוציאים אותם בנימוס, נותנים להם נשיקה אחרונה, אומרים "אתגעגע" ולוקחים חדש.

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר
ביום חמישי
2. מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו
לא יודעת
3. מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי
לא זוכרת :X
4. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות
אין לנו מעלית בבניין [כי אין לנו בניין :X]. אבל אם אני רואה שכן שאני לא רוצה לראות, אז לא אנסה להתחמק ממנו :X
5. האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה
תלוי איזה מורה ^^
6. האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים
שאלה מעניינת. באיזה כיוון ירושליים?
7. No woman no cry
מה פתאום
8. האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)
אני חושבת שלא :(
9. באיזו סדרה צפית לאחרונה
הסדרה האחרונה שצפיתי בה היתה חברים
10. באיזה סרט צפית לאחרונה
הסרט האחרון שצפיתי בו? אממ, לא יודעת
11. מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך
מפיות
12. פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד אבל אין פה ספרים :X אפתח את העיתון- "מבצע אביב ברשת המקצועית למזגנים!"
13. האם ראית אי פעם דובי קואלה
כן
, אני כ"כ אוהבת דובי קואלה
14. האם שברת שן אי פעם
בערך :X
15. האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד
כל השלושה
16. באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון
1:00
17. האם אתה מתקלח כל יום
כן
18. האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים
לא :X
19. מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת
לא יודעת
20. פרי הדר מועדף
לא יודעת ^^
21. האם אתה אוהב חלבה
כ"כ
22. מתי רכבת על גמל לאחרונה
מעולם לא
23. ומה עם סוס? מתי רכבת
כשהייתי קטנה
24. הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. אין לי כוח :X יעל

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifבכיף../images/Emo70.gifהשאלון הקודם../images/Emo26.gif

לקוח מפורום 593 שם : גיל : מזל :
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? כלב או חתול ? מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] נביעות או מי עדן ?
או
?
או
? קולה או פפסי ? קולה דיאט או פפסי מקס ? סוכר לבן או סוכר חום ? קיץ או חורף ? סתיו או אביב ? אביב גפן או יונתן גפן ? סיגריות - בעד או נגד ? "חברים" או "סיינפלד" ? מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? זבוב או דבורה ?
או
? טלויזיה או קולנוע ? מויאל או סקעת ? נינט או מויאל ? מויאל או סעדו ? שירי או סקעת ? סקעת או מישה ?
או
? מחשב נייד או לא נייד ? טלפון או פלא ? אורנג' או סלקום ? סלקום או פלאפון ? פלאפון או אורנג' ? התנתקות - הייתם בעד
או נגד
? אדום או כחול ? סרט אימה או סרט קומדיה ? כפתורים או ריצ'רץ' ? DVD או וידאו ? עט או עיפרון ? ורוד או סגול ? פורים או פסח ? הדג נחש או שייגעצ ? לצרוב דיסק או לקנות דיסק? MP3 או אייפוד ? שוקולד עם תות או עם תפוז ? מכבי או הפועל ? כדורגל או כדורסל ? תיכון או יסודי ? יסודי או גן ? כיתה א' או כיתה י"ב ? הארי פוטר או רון וויזלי ? שיער - חום או בלונדיני ? עיינים - ירוקות או כחולות ? ספר או סרט ? גלידת שוקולד או וניל ? פיל או פרה ? מקווה שתהנו

SummerNightCity

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo180.gif

[איזה פורום זה 593?
]
שם: סאמר נייט סיטי. גיל: 17 וחצי, כמעט. מזל: גדי.
אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ? אנג'לינה. כלב או חתול ? כלב. מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מי? מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? [מהשמיניה] מי? נביעות או מי עדן ? נביעות.
או
?
אני לא אוהבת את החיוך הזה. ): ועצוב זה לא טוב.
או
?
תות. קולה או פפסי ? לא זה ולא זה. קולה דיאט או פפסי מקס ? לא זה לא זה. סוכר לבן או סוכר חום ? לבן. קיץ או חורף ? קיץ כלכך.
סתיו או אביב ? נגיד שאביב. אביב גפן או יונתן גפן ? לא זה לא זה. [זה לא יהונתן גם?
] סיגריות - בעד או נגד ? נגד. אבל שאנשים יעשו מה שבא להם, זה הגוף שלהם. "חברים" או "סיינפלד" ? חברים. מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? אמ.
מתיו. הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? חחחחחחחחחחחחח.
הרקון של פוקהונטס.
זבוב או דבורה ? לא זה לא זה.
או
?
אוטובוס. טלויזיה או קולנוע ? לסרט? גם וגם. מויאל או סקעת ?
נינט או מויאל ?
מויאל או סעדו ?
שירי או סקעת ?
סקעת או מישה ?
או
?
שמש. מחשב נייד או לא נייד ? מזה משנה.
טלפון או פלא ? פלא. [אבל גם את הטלפון שלי אני אוהבת. :(] אורנג' או סלקום ? פלאפון. סלקום או פלאפון ? פלאפון. פלאפון או אורנג' ? פלאפון. [משוחדת?] התנתקות - הייתם בעד או נגד ? הייתי בעד הלא אכפת לי. אדום או כחול ? אדום. [כחול?
] סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה. אבל גם אימה זה טוב. כפתורים או ריצ'רץ' ? גם וגם. :) אבל יותר כפתורים. DVD או וידאו ? די וי די, כי הוידאו לא עובד.
עט או עיפרון ? עט. ורוד או סגול ? שניהם. :( פורים או פסח ? פורים. הדג נחש או שייגעצ ?
לצרוב דיסק או לקנות דיסק? לקנות. MP3 או אייפוד ? אמ פי. שוקולד עם תות או עם תפוז ? לא זה לא זה. מכבי או הפועל ? מכבי. כדורגל או כדורסל ? גם וגם. :( תיכון או יסודי ? תיכון. יסודי או גן ? חחחחחח מה. כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב. הארי פוטר או רון וויזלי ?
שיער - חום או בלונדיני ? חום. עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות. ספר או סרט ? סרט. גלידת שוקולד או וניל ? שוקולד. פיל או פרה ? לא זה לא זה.

למעלה