שאלון

../images/Emo40.gifשאלון

מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ?
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

עונה לרחליי שליי..=]

מה קורה ? מעולה מה איתךך? מה שלומך ?בסדרר יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?14.5 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?1.4.1992 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?אני בבצפר שיעור מחשביםם..=] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? שוקולדד..ולא בפרוסהה.. אהה.... מתי זה היה ?ליפני שעה בערךך שומע מוזיקה ?לאא.. למה ?כי אני בשיעורר.. איזה שיר ?.. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?אתמול בלילהה האאאא... עם מי ?נוניי שליי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר לא משנה איזה צבעע.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?אממ לאא ושקרים לא לבנים :p ?חח גםם לאא.. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?לאא אני פשוט לא מיתיחסת אליוו..עד שהוא מעצבן אותי אבל ממש מעצבן אותיי ולא תגיד לו את זה בפנים ?ברור שאני יגיד לוו.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלקק+גליי.. ומה יש לך ?חלקק+גליי הולכים עם צעיפים ?שממש קרר ליי וכובעים ?רק אם הוא יפההה כפפות ?כןןן מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץץ.. גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?מזהה? פמינסט ?אהה? אוהב מיץ תפוזים ?לאא איכסהה.. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכוןן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כןןן שותה קולה ?כןןן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כןן.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעיםם ואני אוהבתת אני אישית מכורה...חחחח איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוזז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אמממ דובדבןן..הוא אמור להיות פרי של קיץץ.. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?מנדרינה אני קוראת לזה מגדרינה..=] ומה הכי מעפן ?מלון אוהב ללכת לים ?ברורר מי לאא ולבריכה ?כןןן נכון אתה מתגעגע ? ברורר לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כןן יאמיי איזה הכייייייי הכי ?שוקולד לבן עם עוגיות עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לאא.. במה ?לא עבדתי.. איזה מגמה אתה בבצפר ?עדיין אין לי מגמותת.. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?ערביתת אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?תנ"ךך למורה שלי יש מיקרופון היא תמיד איתוו מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מאוחר זה תלוי מתי הלכתי לישוןן... ובחופשים ארוכים ?מאוחרר מנהל פורום ? לאא אבל היתי שמחה ליהיותת איזה ?לאא וקומונה ?גםם לאא בלוג יש ?לאאא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?כולם חוץ מירוק כבדד.. וזמר\זמרת\להקה ?גיים בויז&עידןן יניבב את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?עידן יניבב כמה סקרים כתבת לפה ?אממ לא יודעתת.. וכמה ענו עליהם ? הרבה ?לא יודעתת.. מאמין באלוהים ?ברוררר..תמיןן מאמינהה אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כןן מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת זה פשוט האמונה שלי בוו מי המורה האהובה עלייך ?אממ..מירב הילה אביבהה והשנואה ?ורדד..(מורה לערבית) ומה הצבע האהוב עלייך ?אדוםם.. ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?כןן עכשיו אמרתת ליי..=] יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?ליפעמיםם..=] איזה ?אממ לא יודעתת.. ילדותי ?לאא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מכוערר.. ועל בנים עם שיער ארוך ?נחמדד..

עונהההה..../images/Emo13.gif

מה קורה ? מעולהה מה שלומך ? בסדר גמור..
יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 17 וואלה ? כהה
יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 7/9/89 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? רואה ים של סודותת.. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. לא עניתי ככהה..
מה הדבר האחרון שאכלת ? פתיתיםם.. אהה.... מתי זה היה ? לפני שתי דקות בערך..חח שומע מוזיקה ? לעע למה ? כי אני רואה טלוויזיהה.. איזה שיר ? לא שומעתת..
תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני 5 דקות האאאא... עם מי ? ידיד שליי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקר.. גם אם הוא ורוד.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? חח כהה.. למי לא?!? ושקרים לא לבנים :p ? כנ"ל נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אם אני ממש שונאת ויש לי סיבה אז כה..
ולא תגיד לו את זה בפנים ? מי אמר שלא?!? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלקק ומה יש לך ? תלתליםםם הולכים עם צעיפים ? שקר.. וכובעים ? רק בטיולים שנתיים..חח כפפות ? לעיתים רחוקות.. מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףף גמאני חושבת שחורף זה חרא סבבה לגמריי.. שובניסט ? חח אין לי מושג מה ההבדל ביניהם.. פמינסט ? כנ"ל אוהב מיץ תפוזים ? כה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ?
שותה קולה ? בטח ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?חח שיהיה.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... חח גמני..
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? חח אין לי בעיה עם כולםם.. ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לאיודעתת.. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיחחחחחח ומה הכי מעפן ? אמממ לא יודעתת..חח אוהב ללכת לים ? כההה ולבריכה ? גם נכון אתה מתגעגע ? בטחח לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. עוד הרבה זמןן..
אוהב שוקולד ? מאד איזה הכייייייי הכי ? אממ הקינדר בואנו הזה.. וואי מחלהה עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כןןן במה ? אממ במלא דבריםם.. וגם אני לא מתכוונת לבייביסיטרר..
איזה מגמה אתה בבצפר ? מדעי החברה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? תנ"ך אתה אוהב איזשהו מקצוע...? כןן איזה ? חברה..חח מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11 ובחופשים ארוכים ? אם אני הולכת לישון ממש מאוחר יש מצב שאני יקום אחרי צהריים..
מנהל פורום ? לא איזה ? לא מנהלתת.. וקומונה ? גם לאא.. בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? אמממ הכול חוץ מדיכאוןן וזמר\זמרת\להקה ? עידן יניב
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אממ רק לא את צביקה פיק כמה סקרים כתבת לפה ? אממ לא זוכרת.. אם רשמתי אז אולי אחד.. וכמה ענו עליהם ? לא זוכרת.חח הרבה ? לא זוכרתת!! מאמין באלוהים ?
אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?
מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת.. פשוט מאמינה בזה.. מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת שלי.. חח ולא נסחףף היא לא ה"אהובה" עליי.. והשנואה ? כולן? ומה הצבע האהוב עלייך ? שחור לבן ורוד... להמשיך? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? באסה לך..! יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כןןןןן איזה ? אממ ארתורר חחחחחחחחח ילדותי ? לפעמים.. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער.. ועל בנים עם שיער ארוך ? יפה...

עונה :)

מה קורה ? הכל טוב מה שלומך ? עוד יותר טוב :) יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 17 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 18.6.89 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת שירים חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? פיצה אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה שומע מוזיקה ? כן למה ? כ אני לא יכולה יותר מדיי שקט... איזה שיר ? זקוק לך של קובי פרץ (שומעת ברדיו) תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני חצי שעה האאאא... עם מי ? דודה שלי חח אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מאמינה בשקרים לבנים חח ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? למי לא? ושקרים לא לבנים :p ? שוב למי לא? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא ממש תלוי ולא תגיד לו את זה בפנים ? תלוי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? תלתלים (כמו של חברה שלי) ומה יש לך ? חלק הולכים עם צעיפים ?לפעמים וכובעים ? לפעמים כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא! פמינסט ?לא! אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? מאוד לא קשורות לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? יש ברירה שותה קולה ? לפעמים ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? קלמנטינה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אפרסמון ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ענבים ומה הכי מעפן ? אין אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?גם נכון אתה מתגעגע ? כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?לא ממש איזה הכייייייי הכי ? אגוזים עבדת פעם ?כן [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ?מלצרות ומפעל לארנקים איזה מגמה אתה בבצפר ? מנהל וכלכלה ותקשורת ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? השנה בנתיים כלום אבל פעם שנאתי היסטריה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מנהל מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?10 ובחופשים ארוכים ?10 מנהל פורום ? לא וקומונה ? לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?מזרחית ושקטים וזמר\זמרת\להקה ? כל הזמר המזרחי, מריה קרי וסלין דיון את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? צביקה פיק כולם מתלהבים ממנו כמה סקרים כתבת לפה ?0 מאמין באלוהים ? ברור!! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? אמונה מי המורה האהובה עלייך ?חסידה חח והשנואה ? אין לי השנה ומה הצבע האהוב עלייך ? סגול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? שאני עושה בייביסיטר איזה ? לא זוכרת איך קוראים להם ילדותי ?יש ברירה מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא משהו... ועל בנים עם שיער ארוך ? גם לא משהו...

Ran Bimba

New member
אירוויזיון 2006 כבר היה../images/Emo13.gif

לאירוויזיון 2007 הייתי שולח את מירי מסיקה, מאיה בוסקילה או נינט. גם עידן יניב בא בחשבון, אך ורק עם שיר קיצבי.

willo1

New member
ובואו נודה בזה

עידן לא מתאים לאירווזיון. בדיוק כמו שפוליקר לר מתאים או הפרוייקט של עידן רייכל. הסגנון של האירווזיון אלו שירים קלילים שיכולים להיות אהובים על כמה אומות.. וזה לא המצב הנתון..

Ran Bimba

New member
תקשיב יא חביבי,

בתור אחד שכותב קבוע במובן של שנים בפורום אירוויזיון, הרשה לי לבשר לך שהפרוייקט של עידן רייכל - יהודה פוליקר או עידן יניב הם מהאמנים שהכי יכולים להצליח באירוויזיון. היום כדי להצליח באירוויזיון צריך גימיק או ייחוד. אם נסתכל על התוצאות של אירוויזיון 2006 לדוגמא: מקום ראשון - שיר מטאל עם גימיק של מפלצות מקום שני - שיר פופ-רוק עם גימיק של רקדנית שיוצאת מפסנתר מקום שלישי - שיר אתני עם ניחוח מזרחי, שזה הגימיק שלו. הייחוד המוסיקאלי. מקום רביעי - שיר דאנס. שפה הייחוד. הוא היה השיר דאנס היחידי באותו אירוויזיון ולכן הגיע גבוה. (כמובן שבנוסף להכל, צריך הופעה מצקועית וזמר מקצועי- שזה כבר לקחתי בחשבון כשמדובר בעידן רייכל או יהודה פוליקר.) נראה לי שהעברתי את המסר. כדי להצליח אתה צריך להיות מיוחד, לא להיות כמו כולם. והפרוייקט של עידן רייכל או יהודה פוליקר לא תמצא בכל מדינה אירופאית, בטח שלא במדינות כמו: שבדיה, נורבגיה, בריטניה, אירלנד או גרמניה

עונהה

מה קורה
הכל טוב ב"ה. מה שלומך
כמו אתמול יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בת כמה את
18 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?8.4.88 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?רואה טלוויזיה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? טוסט אהה.... מתי זה היה ?לפני שעה שומע מוזיקה ?כן למה ?כי זה עושה לי טוב חח איזה שיר ?לילה לבן תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..
לפני 10 דקות האאאא... עם מי
חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע
לא משנה איזה צבע ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים
למי לא
ושקרים לא לבנים :p
אולי נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך
לאא! ולא תגיד לו את זה בפנים
לאא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי
גלי ומה יש לך
תלתלים גלי הולכים עם צעיפים
בחורף אולי וכובעים
לא אוהבת כפפות
לאא מה עדיף, חורף או קיץ
קיץ
גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט
אממ פמינסט
אוהב מיץ תפוזים
יאמי חחח כןן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה
נכוןן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא
יש בררה חח סתםם שותה קולה
ברורר ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך
ידוע לי אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!משתדלת כמה שיותר פחות עכשיו אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף
תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף
אגס בעע לא אוהבת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב
אפרסק, אבטיח ומה הכי מעפן
אגס חח אוהב ללכת לים
מאודד ולבריכה
גםם נכון אתה מתגעגע
כןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. מעודד מאוד חח אוהב שוקולד
כןן איזה הכייייייי הכי ?שוקולד לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]כן במה ?מלצרית איזה מגמה אתה בבצפר
היתי במגמת מנהל ומה המקצוע הכי שנוא עלייך
אנגלית אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה
מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת
10 ובחופשים ארוכים
מאוחרר מנהל פורום
כן, איזה
עידן יניב חח וקומונה
גם בלוג יש
לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה
מזרחית וזמר\זמרת\להקה
עידן, גיים בויז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2007 ?עידן יניב
כמה סקרים כתבת לפה
לא זוכרת וכמה ענו עליהם ? הרבה
יש מצבב מאמין באלוהים
ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו
כן מה גורם לך לחשוב ככה
שאני מאמינה מי המורה האהובה עלייך
אורנה והשנואה
מירי ומה הצבע האהוב עלייך
לבן, ורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים
לאא איזה
לאא ילדותי
לאא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוערר ועל בנים עם שיער ארוך ?נחמד+

QUEEN5

New member
עונה =] =]

מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? לא.. איזה ?=== וקומונה ?הייתי של עידן יניב בלוג יש ?לא :/ הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?אני שומעת הכל בעיקר רוק עדין ופופ וזמר\זמרת\להקה ?עידן יניב,יהודה סעדו את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? את עידן.. כמה סקרים כתבת לפה ?לא מעט וכמה ענו עליהם ? הרבה ?כן מאמין באלוהים ?כן מאוד אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן מה גורם לך לחשוב ככה ?ההלכה.. מי המורה האהובה עלייך ?מאיה והשנואה ?אין ומה הצבע האהוב עלייך ?לבן ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חח לא יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא ממש איזה ? אם כבר אז מרקו ילדותי? כולנו טיפל'ה ילדותיים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? כל אחד וטעמה.. אני אוהבת ארוך.. ועל בנים עם שיער ארוך ?תלוי למי

עונה ../images/Emo68.gif

מה קורה
הכל סבבה מה שלומך
מצוין! יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה
*את - 13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...
12.9.1993 אז מה, מה אתה עושה עכשיו
אייסי ומוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת
סלט בריאות אהה.... מתי זה היה
לפני בערך ארבע שעות שומע מוזיקה
כה למה
כל מיני.. איזה שיר
עכשיו? אמממ stars are blind תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..
וואלה עכשיו אני בטלפון האאאא... עם מי
חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע
לא אבל עם כועסים עלי ששיקרתי אני אומרת שזה שקר לבן
ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים
כההההה ושקרים לא לבנים :p
פחות נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך
כהההההההההה!!! ולא תגיד לו את זה בפנים
לאאאאא מה לעשות ככה אני איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי
תלתלים ומה יש לך
היה לי תלתלים אבל לא אהבתי אותם אז הרסתי אותם אז עכשיו יש לי גלי הולכים עם צעיפים
לפעמים וכובעים
לא כפפות
לאאאא מה עדיף, חורף או קיץ
סתיו ואביב גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט
לאאאאאאאאאאאאאאאאא פמינסט
לא אוהב מיץ תפוזים
כה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה
כההה אבל חפיף סלחתי לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא
כה.... שותה קולה
מ-כ-ו-ר-ה! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך
כה אבל אני מכורה אז מה לעשות.... אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!
כי אני מכורה!!! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף
אממממ איזה פירות יש בחורף? תותים? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף
תזכירו לי שוב מה יש בחורף ומה בקיץ ובקיץ - מה אתה הכי אוהב
אבטיח ומה הכי מעפן
?!?!?! אוהב ללכת לים
כההה ולבריכה
כההה נכון אתה מתגעגע
כה!!!!!!!!! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד
תהרגו אותי אבל - לאאאאאאאא כאילו ניגמלתי מזה ועכשיו זה מגעיל אותי אולי לפמעים קצת איזה הכייייייי הכי
?! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]
לא אבל הציעו לי במה ?
אמרתי שלא! איזה מגמה אתה בבצפר ?
תיאטרון ובקרוב אני מצטרפת למחול ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?
אנגלית!! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?
ספורט ותיאטרון מוזר..
מה לעשות החיים קשים באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?
10-11-12 תלוי עד איזה שעה אני עם החבר'ה ובחופשים ארוכים ?
10-11-12 מנהל פורום ?
לא איזה ?
לא!!! וקומונה ?
לא!!!!!!! בלוג יש ?
בקרוב הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?
מזרחית ופופ וזמר\זמרת\להקה
עידן יניבבבבבב את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?
*** 2007 אממ עידן יניב אבל עם שיר קיצבי כמה סקרים כתבת לפה ?
0 ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ?
0 ? מאמין באלוהים ?
כהה אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?
לא ממש... מה גורם לך לחשוב ככה ?
לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ?
המחנכת והשנואה ?
המחנכת של שנה שעברה ומה הצבע האהוב עלייך ?
תכלת וורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?
לא נורא אני סולחת לך יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?
לאאא איזה ?
אמרתי שלא ילדותי ?
לא! מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?
לא יפה ועל בנים עם שיער ארוך ?
תלוי מה האורך צבע שיער וזה אבל מדורג יפה!

למעלה