עונה
שעת התחלה:21:30 שם: ירדן שם אמצעי:אין שם משפחה:חיים מין: נקבה מזל: אריה ספר קצת על עצמך:מה יש לי לספר? ~_~ מחשבה שעוברת בראש:אם אני אלך לישון אצל דנה אחרי המפגש... מה עשית היום?הייתי בים D: מה תעשה מחר?אלך לבצפר ואמממ...לא יודעת :S חשק ל...:נשיקה D: מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה

איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת :S מה אתה הכי אוהב לאכול?אורז עם תירס D: מה אתה הכי שונא לאכול?אורז צהוב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת :S מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?רצתי בלי חולצה ברחוב.. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך?חרדל מה המקצוע האהוב עלייך?.... מה המקצוע השנוא עלייך?חשבון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה נחמד,לפעמיים

עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בארומה איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבות/מסעדות וכו... עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברותיי

מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספרכן?כן.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור D: ומחוץ לשכבה?גם

ומבית ספר אחר?כן

אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא.. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי נזכרתי במשהו עצוב. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?קשה מדי. שם מיוחד לבן?אלכס D: שם מיוחד לבת?לא יודעת..

מאכל אהוב:לא היה את זה כבר? מאכל שנוא:גם את זה,לא? דבר אחרון שאכלת:צ'יפס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מינה.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?המכנס מ- TNT מה הספר האחרון שקראת?דיו חיוור אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?בראץ XD מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?דנה

על מה דיברת איתו?על הים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נופר.. על מי אתה יודע הכי הרבה?נופר.. מה הדבר האחרון שקנית?בריזר D: כמה הוא עלה?20 ממי הsms האחרון שקיבלת?נופר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אופיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני יש לך שם שני? אם כן מהו?לא... אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. אתה אוהב ילדים קטנים?לפעמיים.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף... ובפנימיות?את העצבנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ווכחנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'ו)קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אפחד למה?ככה

מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אופיר.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מאיפה לי?

מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהכרתי אותו

את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אותו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כנ"ל" מה עושה לך טוב?הוא. מה מעצבן אותך?שאומרים לי מה לעשות ולא שמים סימני פיסוק. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה D: מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת...:S מה היית לוקח לאי בודד?את המערכת שלי

המלצה לסרט:בראץ XD תוכנית טלוויזיה?CSI מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?נו,כל התכונות הטובות וכל זה.

איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה ומשתגעת

איפה היית רוצה לבקר בעולם?סינגפור. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לירוק. איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו

איזה חג אהוב עליך?פורים

האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי. חיית מחמד:יש.

מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברות

מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה.. מקומות בילוי מועדפים:ארומה וכו ...

את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא :/ מה השם הראשון שעולה לך בראש?רון את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא כ"כ. החיים טובים לדעתך?לפעמיים.

לבוש:מכנס קצר וגופיה

מאכל אהוב:כמה פעמיים תשימו את זה?! שתייה אהובה:מים. להקה אהובה:הרבה.. סרט אהוב:הרבה.. גלידה:וניל

עיר בעולם:לונדון

ארץ:ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?יאכל גלידה D: שיר שאתה שומע כרגע...:כלום. מאכל אהוב: טוב,דיייייייי! שתייה מועדפת: שוב? סדרה אהובה: CSI האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?נראה לי העתקתי את זה 20 פעם. כמה כריות: 1 חיות מחמד:כן!! מכונית אידאלית:לא יודעת..:S מוזיקה:פאנק ורוק להקה אהובה:הרבה.. כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?כן..: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן... מאמין באהבה ממבט ראשון?כן... מה הדבר שעושה אותך למאושר?הרבה

מה אתה אוהב לעשות?הרבה! מקומות בילוי מועדפים??! אתה אוהב להיות בבית?אוקי,אני הוזה או שיש פה 20 פעם אותה שאלה?! אתה נאמן?כן

אתה אוהב ילדים?אולי. אתה ותרן או עקשן?ותרן! אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון,רגש ולא יודעת :S המרחק הפיזי כן קובע?אולי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בתוכו". מה המשפט שמאפיין אותך?חייך,החיים יפים

אתה בחור קנאי?אני בחור? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"כנ"ל" האם אתה מאמין באלוהים?כן. החיים הטובים לדעתך?כן. היחסים עם ההורים טובים?כן. *ברגע זה: לובש: מכנס וגופיה. מוזיקה: כלום. חושב על: עליו *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מועדון. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים:גם וגם

קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את ינאי

לשמוע: got no shame להיות כמו:אפחד *האחרון סרט אחרון שראית:בראץ XD בקלונוע: לא זוכרת :S בטלוויזיה: לא זוכרת:S במחשב: לא יודעת :S מספר אחרון שחייגת:מזה חשוב? דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה. פעם אחרונה שבכית: אתמול. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. פעם אחרונה שצחקת: מקודם. הריח האחרון שהרחת: מנגל

*האם אתה: מעשן?לא. ישן עם חיות פרווה?לא. מנגן על כלי נגינה?לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא. מאמין בנסים?כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לפעמיים. רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים. אוהב אלכוהול? כן.

מאמין באסטרולוגיה?אולי. מאמין בקסמים?לא. מתפלל?לא. מבקר בבית כנסת?לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?כן. חובש כובעים?לא. שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן!! D: אוהב את הכתב יד שלך?לא. מאמין במכשפות?לא. מאמין בשדים ורוחות?לא. נותן אמון בקלות?כן. אוהב לטייל בגשם?כן!! אוהב ציניות?אולי. מתנשק עם עיניים עצומות?אולי.. שר במקלחת?כן

*האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו:לא. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: ים

מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולוגיה. הדייט המושלם: ארוחת ערב על חוף הים. סרט אהוב: לא יודעת :S הבן אדם הכי שנוא: ינאי. הדבר הכי קשור אלי: הדיסקים שלי

הכי שונא בעצמי: לא יודעת..:S אוהב בעצמי: לא יודעת :S לפני המוות מה תבקש?לא יודעת :S נכון שהשאלון הזה חופר?כן! מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה שעת סיום:22:07 מישהו בכלל קרא את זה?