שאלון

black rock star

New member
אני אוהב את אוכלי הנבלות האלה ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

חלק 1 שעת התחלה:12:27 שם:נוי שם אמצעי:- שם משפחה:דקל..סיפור ארוך מין: נ' מזל:סרטן
תמונה אם בא לכם: =]]] שיר שמתנגן ברקע:Oasis - Stop Crying Your Heart Out ספר קצת על עצמך:אוהבת מוזיקה,לרקוד,לצחוק,להשתגע,לעשות שטויות, מכורה לסרטי דיסני,וזהו? מחשבה שעוברת בראש:כואב לי הגרון מה עשית היום?סידרתי את הארון D: מה תעשה מחר?הופעה בבי"ס + חזרות להופעה של החוג בחיפה. חשק ל...:חיבוק מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ביט 69 ופה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?באיזשהו רחוב ואז תגידו "היי!זו את!" מה אתה הכי אוהב לאכול?בוא נשאל מה את לא אוהבת לאכול.. מה אתה הכי שונא לאכול?דברים לא כשרים [חזיר,תמנון וכאלה
] וחציל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?סיפרתי למישהו שאני אוהבת אותו ברוב טימטומי מה הצבע האהוב עלייך?אין אהוב מה הצבע השנוא עלייך?אני לא שונאת דברים
מה המקצוע האהוב עלייך?הפסקה מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית.פעם אהבתי, אבל עכשיו המורה עילגת. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא עיר/ים אהובות:הא? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שקיבלתי?רולר שממש רציתי שהייתי ילדה איפה חגגת יומולדת אחרון?בגינה איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבה עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם אנשים שאני אוהבת,\ שיודעים לעודד ולהצחיק מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שאני עייפה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן :] ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כן..למה זה מוזר?
מתי פעם אחרונה שבכית?ממזמן מדוע?לא זוכרת.זה היה לפני הרבה זמן.צריך להתאמץ כדי לגרום לי לבכות. ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן את מי היית לוקח לאי בודד?את אושר = ) שם מיוחד לבן?לוטם שם מיוחד לבת?סול [כן, גם אני רואה סופר נני
] מאכל אהוב:אחד מהם?סוששי מאכל שנוא:חזיר דבר אחרון שאכלת:חביתה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ילד שלא דיברתי איתו משנה שעברה, רק באיי סי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הכל XD מה הספר האחרון שקראת?שעות מתות אהבת?כןן
מה הסרט האחרון שראית?מלך האריות אהבת?תמיד אהבתי
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?המורה שלי לריקוד XD על מה דיברת איתו?אם אני אבוא היום לחזרה או לא =\\ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה?נראה לי שעל...כן כן, אחותי!! מה הדבר האחרון שקנית?הדיסק של פוב
כמה הוא עלה?50 שקל [!!!] ממי הsms האחרון שקיבלת?המורה שלי לריקוד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אבא שלי
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?ששמור אצלי?? שלחתי - שמנע , קיבלתי - הכל יש לך שם שני? אם כן מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?אפחד אתה אוהב ילדים קטנים?כן ^^ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אף ובפנימיות?לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?סופר אגו איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישי מי"א\ בר רפאלי \ חברה שלי למה?סיבה משלי \ היא יפה O: \ גם היא ^^ מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?פרה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חי [WTF?!מה הוא קשור עכשיו!?] מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אעשה דברים של גדולים D: מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהוא יגיע אני יודיע לכם
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את אושר
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? WTF?! חחח מה עושה לך טוב?לדעת שלאנשים שחשובים לי טוב :] או שלאנשים שאני שונאת רע XD מה מעצבן אותך?שלאנשים שאני שונאת טוב, ושרמוטות מה תמיד צריך להיות בכיס?הפלאפון! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שיכנוע, עידוד, ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממ מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון , גאד דאמט תוציאו אותי מפה! המלצה לסרט:כל סרטי וולט דיסני
תוכנית טלוויזיה?8 כללים פשוטים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?יש לך צחוק יפה ^^ [חרא של בנאדם] איך את/ה מתגבר על באסה?צועקת [?] איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך?החופש הגדול
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כןןןןןןןןןן חיית מחמד:כללללב
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?מתי? מקומות בילוי מועדפים:בתים של חברות ופאררק D: סחטיין על ההתנחלות =] את/ה אוהב/ת להיות בבית?בערך מה השם הראשון שעולה לך בראש?בר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית בטירוף את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך?ל-א לבוש:פשוט.טי-שירט,ג'ינס ונעל נייק\אולסטאר מאכל אהוב:שאלת כבר -_- סושי שתייה אהובה:ספרייט או מילקשייק *סגידה* להקה אהובה:יש הרבה סרט אהוב:אתם חייבים לי גלידה :] מלך האריות גלידה:XPPP ריבת חלב או וניל עם עוגיות עיר בעולם:כל עיר חוץ מפה? ארץ:ארה"ב *סגידה* מה תעשה כשתסיים את השאלון?אמשיך לסדר את הארון שיר שאתה שומע כרגע...:Green Day - Amarican Idiot

black rock star

New member
חלק 2../images/Emo103.gif

מאכל אהוב: סושי
שתייה מועדפת:ספרייט סדרה אהובה:יש הרבה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?כן כמה כריות:הא?!?!?!? חיות מחמד:דגים מכונית אידאלית:מיטובושי פג'רו דאקר \ קינג מוזיקה:כל מיני להקה אהובה:יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך?2 אחיות, אחת קטנה אחת גדולה מאמין באהבה וירטואלית?:בול שיט הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כןןןןן
כפרה על תותי שלי =] מאמין באהבה ממבט ראשון?לצערי :( מה הדבר שעושה אותך למאושר?הוא =] מה אתה אוהב לעשות?לרקוד, לשמוע מוזיקה, להשתגע, או גאד פשוט תקראו ת'חלק הראשוןןן! מקומות בילוי מועדפים?בתים של חברות ופארק אתה אוהב להיות בבית?שוב השאלה הזאת?! כן אתה נאמן?מאוד אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן?שוב זה? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון,אהבה,ריגושים המרחק הפיזי כן קובע?לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא,, אני אנסה להתמודד ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן איזה פתגם אומר לך הרבה?אקונה מטטה מה המשפט שמאפיין אותך?עקשן כפרד P: אתה בחור קנאי?כן רק חבל שאני לא בחור =] מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:WTF?! , הא? , נכוווווווווווווווון
האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לא היחסים עם ההורים טובים?לא כ"כ *ברגע זה: לובש:גופייה ומכנס טרנינג מוזיקה: +44- When your heart stops beating חושב על: פאק הגרון שלי כואב *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:תלוי במי חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי:שניהם חארות *מה/מי היית רוצה? להרוג:את הנמלים ששורצות לנו בבית לשמוע:אני אוהב אותך :( להיות כמו:עצמי *האחרון סרט אחרון שראית:מלך האריות בקלונוע:נורביט בטלוויזיה:לא זוכרת איך קוריאם לו, משהו על אבא אחד שמאמן את הקבוצה של הבן שלו, והם מתחרים מול הקבוצה שאבא שלו מאמן...אנערף במחשב: לא רואה במחשב מספר אחרון שחייגת: 054,, תמשיכו מפה =] דבר אחרון ששתית:ספרייט *סגידה* דבר אחרון שאכלת:חביתה פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:ממזמן פעם אחרונה שחייכת:היום בבוקר פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר כשראיתי שנות ה-70 הריח האחרון שהרחת:?! *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?בקרוב מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?שוטרים אוהב אלכוהול? תלוי איזה מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים?כן מתפלל?אני מדברת עם ה' XD מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?ברור מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?כן
שונא את עצמך?כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?לא מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות? - שר במקלחת?קיטשי.לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:כל יום הוא חוויה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת הדייט המושלם:טיול סרט אהוב:פעם רביעית XD מלך האריות הבן אדם הכי שנוא:אני לא שונאת.פשוט לא אוהבת הדבר הכי קשור אלי:הפלאפון הכי שונא בעצמי:הגוף והאף אוהב בעצמי:פה לפני המוות מה תבקש?שיזכרו אותי לטובה נכון שהשאלון הזה חופר?כן מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה שמתי לב XD שעת סיום:13:12 אבל קראתי את החלק הראשון באמצע

XxXxEdenXxXx

New member
עונה

שעת התחלה: 14:12 שם: עדן. שם אמצעי: אין. שם משפחה: שקורי. מין: נקבה. מזל: דלי. תמונה אם בא לכם: עדיך שלא....
שיר שמתנגן ברקע: I'm Not Okay של מיי כאם
. ספר קצת על עצמך: אין מה.... מחשבה שעוברת בראש: אין. מה עשית היום?ישנתי
. מה תעשה מחר? הצגה בביה"ס.... חשק ל...: שוקולד !!
. מה המידה שלך בנעליים? 37. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פוב או מכר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמממ בגיל 29? מה אתה הכי אוהב לאכול? אין משהו ספציפי.... מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו...
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמממ לאכול כיפכף בעומק של 15 מטר מתחת לפני הים! זה היה מגניב
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מידי.... מה הצבע האהוב עלייך? יש מלא: שחור אדום ירוק צהוב כחול תכלת טורקיז..... מה הצבע השנוא עלייך? אין לי. מה המקצוע האהוב עלייך? אין גם. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה
. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר. לא משהו.... עיר/ים אהובות: אמממ חולון?! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואנס
. איפה חגגת יומולדת אחרון? במקס ברנר עם שתי החברות הכי טובות שלי. ואח"כ עם כל החברים מהצופים.
איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה, העיקר שהחברים והחברות שלי שם !
עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מהצופים ... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אממ 10-11 .... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן. ומחוץ לשכבה?כן. ומבית ספר אחר?כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא... מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה. מדוע? עזבו... לא משנה... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד?
מוזיקה ! שם מיוחד לבן? אמממ אין. שם מיוחד לבת?אין. מאכל אהוב:כבר אמרתי שאין לא?! מאכל שנוא:אבוקדו [לא שאלתם כבר?] דבר אחרון שאכלת: טוסט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ניתקתי, אבל לא רוצה לחדש. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. מה הספר האחרון שקראת?רודפ העפיפונים. אהבת?כן !! מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום. פעם שנייה. אהבת?כן.... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חן, חברה שלי. על מה דיברת איתו? על הקליפ החדש של פוב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמממ לא יודעת... אמאבא? על מי אתה יודע הכי הרבה? גם לא יודעת S: מה הדבר האחרון שקנית? אני לא זוכרת....
כמה הוא עלה? כנ"ל.... ממי הsms האחרון שקיבלת?מחן . מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?הילה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?ברור. יש לך שם שני? אם כן מהו? אין לי [גם את זה כבר שאלתם....] אתה קרוי על שם מישהו? מי? - אתה אוהב ילדים קטנים? כן חחח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5-8 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל בערך.... ובפנימיות?את זה שאני אובר סימפטית ורגשנית בטרוף. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חפרנות...
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מקומדיות רומנטיות צפויות ומדע בדיוני... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ג'ארארד [או עם פראנקי].
למה? כי הוא מגניב.
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מילה?
אמממ מוזיקה.... מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה לי שם לראש כרגע.... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא החלטתי עדיין. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שבו נולדתי?! את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את חן וסיון 3> באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו ופאקינג. חייבת להגמל. מה עושה לך טוב?לחייך.
מה מעצבן אותך? שמשקרים לי . מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד ושירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת מחיר או ערך סנטימנטלי? מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה [כבר אמרתי....] המלצה לסרט: שודדי הקאריביים !! תוכנית טלוויזיה? אממ חברים? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת כרגע.... =_= איך את/ה מתגבר על באסה? מבלה עם חברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בדרום אמריקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשנוא ת'ארץ אבל כל הזמן שבאים תיירים להסביר להם למה ישראל זה המקום הכי מדהים בעולם. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף . איזה חג אהוב עליך? אמממ פורים
. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש... חיית מחמד: אין. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאנשים אני אוהבת מאושרים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר, לנגן, לכתוב, ללכת לצופים, לצלול, לצלם.... מקומות בילוי מועדפים: אין משהו ספציפי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? שאלתם כבר לא? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית... את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא... החיים טובים לדעתך? הם בסדר... לבוש: ג'ינס וטי-שירט בד"כ. מאכל אהוב: אין. שתייה אהובה: נסטי
. להקה אהובה: מיי כאם
. סרט אהוב: אין.... גלידה: קוקוס. עיר בעולם: חולון. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקרא בפורום. שיר שאתה שומע כרגע...: שיר עצוב - אביב גפן. כמה כריות: כמה שיותר !! חיות מחמד: אין לי. מכונית אידאלית: אין לי מושג במכוניות. מוזיקה: רוק או פאנק. להקה אהובה: מיי כאם. כמה אחים/אחיות יש לך? אח אחד. מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש.... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. אתה נאמן? נראה לי.... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, אמון, אהבה. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? בחיים לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה? תוכלי לעשות כל מה שרק תרצי בו. מה המשפט שמאפיין אותך? כנ"ל. האם אתה מאמין באלוהים? אני לא יודעת. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: פיג'מה מוזיקה: MCR חושב על: מתי השאלון הזה ייגמר? *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: לא יודעת. קשה מידי! גם וגם! קולה/פפסי: אף אחד. אני לא אוהבת קולה . *מה/מי היית רוצה? להרוג: $^&$%&#&%#%& לשמוע: שיר שלי ברדיו. להיות כמו: ***** *האחרון מספר אחרון שחייגת: הביתה. דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים. דבר אחרון שאכלת: טוסט. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: אתמול בלילה. פעם אחרונה שחייכת: היום בבוקר. פעם אחרונה שצחקת: שלשום. הריח האחרון שהרחת: חביתה.

XxXxEdenXxXx

New member
המשך....

*האם אתה: מעשן?לא. ישן עם חיות פרווה?לא. מנגן על כלי נגינה?כן. חליל צד, גיטרה, ופסנתר. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מקווה.
. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים! [דוד שלי שוטר!]
. אוהב אלכוהול? לא ממש.... מאמין באסטרולוגיה?לא. מאמין בקסמים?לא. מתפלל?לא. מבקר בבית כנסת? רק בבר מצוות. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים. חובש כובעים? בד"כ לא. שונא את עצמך? כן. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? לא. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? כן. נותן אמון בקלות?כן. אוהב לטייל בגשם?כן. אוהב ציניות? לא ממש.... מתנשק עם עיניים עצומות? כן. שר במקלחת?לא. *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא.... חוויה אחרונה שחויית: לא יודעת.... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: גם לא יודעת. הדייט המושלם: גם פראנקי
. סרט אהוב: אין. הבן אדם הכי שנוא: עזבו, לא משנה. הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת.... \= הכי שונא בעצמי: הכל בערך. אוהב בעצמי: ת'עיניים. לפני המוות מה תבקש? שכל מי שאני אוהבת יהיה מאושר, ושלא יבכו עליי. נכון שהשאלון הזה חופר? ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה שעת סיום: 2:40 אני איטית!!! לקח לי שנים לשים ת'סמיילים!!!

Fall Out Liel

New member
חחחחחחחחXDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

מישהו באמת קרא את השאלונים שכתובים פה?! אתם עושים שאלונים נורא ארוכים ורק עונים עליהם אבל מישהו באמת קרא אותם? מההתחלה ועד הסוף?

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ניראלך??? חחחח

וזאת אחת הסיבות שאני לא עניתי על השאלון!! חעעע וואי!! שמת לב שלינוי נעלמה? פחח הכי לא קשור בארץ!

Fall Out Liel

New member
שמתי לב לזה ממזמן, והיא לא עונה לי באייסי../images/Emo7.gif

לינוי לינוי, היכן אנוכך לינוי?!

עונה :)

שעת התחלה:21:30 שם: ירדן שם אמצעי:אין שם משפחה:חיים מין: נקבה מזל: אריה ספר קצת על עצמך:מה יש לי לספר? ~_~ מחשבה שעוברת בראש:אם אני אלך לישון אצל דנה אחרי המפגש... מה עשית היום?הייתי בים D: מה תעשה מחר?אלך לבצפר ואמממ...לא יודעת :S חשק ל...:נשיקה D: מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה :) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת :S מה אתה הכי אוהב לאכול?אורז עם תירס D: מה אתה הכי שונא לאכול?אורז צהוב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת :S מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?רצתי בלי חולצה ברחוב.. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך?חרדל מה המקצוע האהוב עלייך?.... מה המקצוע השנוא עלייך?חשבון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה נחמד,לפעמיים :) עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בארומה איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבות/מסעדות וכו... עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברותיי :) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספרכן?כן.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור D: ומחוץ לשכבה?גם :) ומבית ספר אחר?כן :) אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא.. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי נזכרתי במשהו עצוב. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?קשה מדי. שם מיוחד לבן?אלכס D: שם מיוחד לבת?לא יודעת.. :) מאכל אהוב:לא היה את זה כבר? מאכל שנוא:גם את זה,לא? דבר אחרון שאכלת:צ'יפס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מינה.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?המכנס מ- TNT מה הספר האחרון שקראת?דיו חיוור אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?בראץ XD מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?דנה :) על מה דיברת איתו?על הים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נופר.. על מי אתה יודע הכי הרבה?נופר.. מה הדבר האחרון שקנית?בריזר D: כמה הוא עלה?20 ממי הsms האחרון שקיבלת?נופר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אופיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני יש לך שם שני? אם כן מהו?לא... אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. אתה אוהב ילדים קטנים?לפעמיים.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף... ובפנימיות?את העצבנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ווכחנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'ו)קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אפחד למה?ככה:) מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אופיר.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מאיפה לי? :) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהכרתי אותו :) את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אותו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כנ"ל" מה עושה לך טוב?הוא. מה מעצבן אותך?שאומרים לי מה לעשות ולא שמים סימני פיסוק. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה D: מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת...:S מה היית לוקח לאי בודד?את המערכת שלי :) המלצה לסרט:בראץ XD תוכנית טלוויזיה?CSI מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?נו,כל התכונות הטובות וכל זה. :) איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה ומשתגעת :) איפה היית רוצה לבקר בעולם?סינגפור. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לירוק. איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו :) איזה חג אהוב עליך?פורים :) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי. חיית מחמד:יש.:) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברות :) מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה.. מקומות בילוי מועדפים:ארומה וכו ...:) את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא :/ מה השם הראשון שעולה לך בראש?רון את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא כ"כ. החיים טובים לדעתך?לפעמיים. :) לבוש:מכנס קצר וגופיה :) מאכל אהוב:כמה פעמיים תשימו את זה?! שתייה אהובה:מים. להקה אהובה:הרבה.. סרט אהוב:הרבה.. גלידה:וניל :) עיר בעולם:לונדון:) ארץ:ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?יאכל גלידה D: שיר שאתה שומע כרגע...:כלום. מאכל אהוב: טוב,דיייייייי! שתייה מועדפת: שוב? סדרה אהובה: CSI האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?נראה לי העתקתי את זה 20 פעם. כמה כריות: 1 חיות מחמד:כן!! מכונית אידאלית:לא יודעת..:S מוזיקה:פאנק ורוק להקה אהובה:הרבה.. כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?כן..: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן... מאמין באהבה ממבט ראשון?כן... מה הדבר שעושה אותך למאושר?הרבה :) מה אתה אוהב לעשות?הרבה! מקומות בילוי מועדפים??! אתה אוהב להיות בבית?אוקי,אני הוזה או שיש פה 20 פעם אותה שאלה?! אתה נאמן?כן:) אתה אוהב ילדים?אולי. אתה ותרן או עקשן?ותרן! אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון,רגש ולא יודעת :S המרחק הפיזי כן קובע?אולי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בתוכו". מה המשפט שמאפיין אותך?חייך,החיים יפים :) אתה בחור קנאי?אני בחור? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"כנ"ל" האם אתה מאמין באלוהים?כן. החיים הטובים לדעתך?כן. היחסים עם ההורים טובים?כן. *ברגע זה: לובש: מכנס וגופיה. מוזיקה: כלום. חושב על: עליו *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מועדון. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים:גם וגם :) קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את ינאי :mad: לשמוע: got no shame להיות כמו:אפחד *האחרון סרט אחרון שראית:בראץ XD בקלונוע: לא זוכרת :S בטלוויזיה: לא זוכרת:S במחשב: לא יודעת :S מספר אחרון שחייגת:מזה חשוב? דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה. פעם אחרונה שבכית: אתמול. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. פעם אחרונה שצחקת: מקודם. הריח האחרון שהרחת: מנגל :) *האם אתה: מעשן?לא. ישן עם חיות פרווה?לא. מנגן על כלי נגינה?לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא. מאמין בנסים?כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לפעמיים. רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים. אוהב אלכוהול? כן.:) מאמין באסטרולוגיה?אולי. מאמין בקסמים?לא. מתפלל?לא. מבקר בבית כנסת?לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?כן. חובש כובעים?לא. שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן!! D: אוהב את הכתב יד שלך?לא. מאמין במכשפות?לא. מאמין בשדים ורוחות?לא. נותן אמון בקלות?כן. אוהב לטייל בגשם?כן!! אוהב ציניות?אולי. מתנשק עם עיניים עצומות?אולי.. שר במקלחת?כן :) *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו:לא. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: ים :) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולוגיה. הדייט המושלם: ארוחת ערב על חוף הים. סרט אהוב: לא יודעת :S הבן אדם הכי שנוא: ינאי. הדבר הכי קשור אלי: הדיסקים שלי :) הכי שונא בעצמי: לא יודעת..:S אוהב בעצמי: לא יודעת :S לפני המוות מה תבקש?לא יודעת :S נכון שהשאלון הזה חופר?כן! מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה שעת סיום:22:07 מישהו בכלל קרא את זה? :)

למעלה